gavros10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αυτες τις μερες εχω παει συνεχομενα σε ενα μαγαζι της γλυφαδας διαφορετικες ωρες. Μεσημερι, απογευμα και βραδυ. Οσες φορες μας εφεραν πατατακια ειχα την εντυπωση οτι ειχαν ξεμεινει απο αλλη μερα γιατι απλα ηταν ολα σπασμενα - θρυψαλα. Ειναι η πρωτη φορα που μου κανει τετοια εντυπωση. Σε αλλα μαγαζια εχεις την εντυπωση οτι μπορει - ισως- πιθανον να ειναι refurbished τα ξηροκαρπια αλλα εδω... ημουν 100% σιγουρος. Ισως φταιει το γεγονος οτι εκοβαν αποδειξεις, απο καπου επρεπε να κερδιζουν
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 τα ξηροκαρπια δεν τα πετάνε, ό,τι μείνει απο προηγούμενους πελάτες το δίνουν στους επομενους. Αν ήξερες πόσα χέρια έχουν πιάσει τους ξηρούς καρπούς πριν τους βάλεις εσύ στο στόμα σου... 6
anwnymh29 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Γενικως απεφευγε να τα τρως αυτα εξω.. ειδικα τα ξηροκαρπια καποιος μπορει να τα εχει γλυψει και να τα αφησει παλι πισω. Αναλογα και τον επαγγελματια ομως..εγω γενικοτερα τα αποφευγω.
Adon1s Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εμεις παντως πάντα οπου πάμε και μας φερνουν ξηροκαρπια και πατατάκια τα θρυμματίζουμε και τα κομματιαζουμε . Στα αμυγδαλα ζοριζομαστε λιγο. Όπως και σε τίποτα κεφτέδες και μποφτέκια που περισσεύουν σε φαση ταβέρνα (άσχετο) 2
d_gkal Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 κ μετα αναρωτιομαστε γιατι μας τα φερνουν σπασμενα σοβαρευτειτε σας παρακαλω 2
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 καλά αμα το πάμε έτσι ξέρω περίπτωση που αγόραζε λάδι απο καντήλια(τα έκλεβε συγκεκριμένη ομάδα που δεν θα ονοματίσω) και το χρησιμοποιούσε για να τηγανίζει πατάτα στο μαγαζί του. γενικά θέλει προσοχή όταν τρώμε απέξω , ιδικά μπιφτέκια-κεφτέδες-ξυροκάρπια etc που μπορούν να τα ξανα σερβίρουν μακριά κ αλάργα 1
GreyHorse Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ποιος ήταν που είχε κάνει εκπομπή και έστειλαν ξηρούς καρπούς για ανάλυση και βρήκαν τουλάχιστον 7 διαφορετικά είδη σπέρματος; Και όχι μόνο σε ένα μαγαζί, παντού όπου πήγαν,
Adon1s Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ένα είναι το "είδος σπέρματος" , το κλασσικό σπέρμα . Μιλάς υποθέτω όχι για σπέρμα αλλά για ούρα απο πολλούς ανθρώπους , το είχε κάνει εκπομπή ο Ευαγγελάτος . 1
Valerie_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ποιος ήταν που είχε κάνει εκπομπή και έστειλαν ξηρούς καρπούς για ανάλυση και βρήκαν τουλάχιστον 7 διαφορετικά είδη σπέρματος; Και όχι μόνο σε ένα μαγαζί, παντού όπου πήγαν,Ούρα είχε βρει ο Ευαγγελάτος, αν λες αυτόν 1
Pa0ki Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 καλά ρε με τα φιστίκια βγάζουν γούστα? To γνωστό φυστίκωμα Ουρά είχε βρει ο Ευαγγελάτος, αν λες αυτόν Ε και τι έγινε? Λες και δεν έχετε ξαναφάει ουρά στη ζωή σας 3
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ουρά είχε βρει ο Ευαγγελάτος, αν λες αυτόν Την ουρά του αλόγου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα