Προς το περιεχόμενο

Nvidia Drivers Stop Responding

Foxoulhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια..

Εδω και καποιο χρονικο διαστημα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

οι drivers της nvidia σταματουν να λειτουργουν!

αυτο γινεται περιπου ενα μισαωρο μετα το boot το υπολογιστη και ειδικοτερα αν τρεξω καποιο game!

εχω δοκιμασει clean install και επισης καποια fix απο youtube που εψαξα!

εχω τους τελευταιους drivers 352.86!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μηπως εχεις κανει OC ?

Αν δεν εχεις κανει , τοτε τσεκαρε θερμοκρασιες της καρτας (gpu-z) και πες μας

ναι εχω κανει o/c αλλα το προβλημα το ειχα πριν κανω! o/c τωρα πριν μερικες μερες εκανα!

θερμοκρασιες σε idle 35 βαθμους και σε full load max 75 βαθμους ειναι λιγο τσιμπημενοι!

Το ίδιο παθαίνω στο laptop μου με amd γραφικά και drivers, όταν προσπαθώ να τρέξω League of Legends. Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι το κατα την εγκατάσταση του παιχνιδιού, μου ζητούσε να κάνω install κάποιο Restributable Visual C++ το οποίο όσο και να προσπάθησα, δεν μπήκε ποτέ. Αυτή η έλλειψη μου κρασάρει τους drivers όταν ανοίγω παιχνίδια.

• Like 1

Το ίδιο παθαίνω στο laptop μου με amd γραφικά και drivers, όταν προσπαθώ να τρέξω League of Legends. Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι το κατα την εγκατάσταση του παιχνιδιού, μου ζητούσε να κάνω install κάποιο Restributable Visual C++ το οποίο όσο και να προσπάθησα, δεν μπήκε ποτέ. Αυτή η έλλειψη μου κρασάρει τους drivers όταν ανοίγω παιχνίδια.

δεν εχει να κανει με αυτο πιστευω..αυτο θα σου προκαλουσε crash στο παιχνιδι δεν θα εκανα crash οι drivers!

Κι όμως...οι drivers κρασάρουν και μου βγάζει σχετικό warning ότι σταμάτησαν να αποκρίνονται οι drivers της Amd. Επιπλέον μου αλλάζει και την ανάλυση της επιφάνειας εργασίας που δείχνει ότι γυρίζει στον generic driver των windows.

• Like 1

Θυμασαι αν ποτε ξεκίνησε να στο κάνει? 

Μηπως όταν περασες τους τελευταίους drivers?

μου εχει περασει και αυτο απο το μυαλο..αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε ηταν..νομιζω καπου εκει!

αλλα εχω κανει και clean install με DDU!

Με τους τελευταίους μου το εκανε και εμενα κανα δυο φορες .... εβαλα τους προηγουμενους και προς το παρον ειμαι οκ! αμα εμφανιστει και αλλος με κατι παρομοιο και γινουμε 3 τοτε κατι βρωμαει με τους τελευταίους!

• Like 1

Με τους τελευταίους μου το εκανε και εμενα κανα δυο φορες .... εβαλα τους προηγουμενους και προς το παρον ειμαι οκ! αμα εμφανιστει και αλλος με κατι παρομοιο και γινουμε 3 τοτε κατι βρωμαει με τους τελευταίους!

στο youtube που κοιταξα λιγο νομιζω ειναι κ'αλλοι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...