Προς το περιεχόμενο

blackberry q10 η blackberry q20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο specs, ειναι το ιδιο πραγμα, με εξαιρεση την μπαταρια, που ειναι 400-500 παραπανω mAh στο Classic.Αρα εχει να κανει καθαρα με θεμα προσωπικης προτιμησης.Αν δεν μπορεις να ζησεις χωρις το trackpad, τοτε πηγαινε Classic.Εγω εχω το Q10, και δεν μπορω να πω οτι μου εχει λειψει το trackpad του 9900.H διαφορα της οθονης, ειναι 0.4 ιντες.Δεν θα ελεγα οτι εχει πολυ μεγαλη διαφορα.

Eγω θα διαλεγα το Q10.To design του μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το Classic, ειναι πιο compact και δεν θεωρω το tool belt λογο για να δωσω 100 ευρω παραπανω.

Το glass weave στην πλατη του Q10, ειναι απιστευτο στην αισθηση.Αμα το δεις απο κοντα, θα καταλαβεις τι εννοω ;)

Δημοσ.

Θα πρέπει να βρω κατάστημα να τα εχει ζωντανά. Κάτι Vodafone germanos media market δε τα έχουν. Ευχαριστώ για την απάντηση . Εμφανισιακά μαρεσει το classic λίγο περισσότερο αλλα με προβληματίζει λίγο το pixeliasma

Δημοσ.

Για το Classic, δεν γνωρίζω για την οθόνη, αλλά στο Q10, ειναι πολυ καλή η οθόνη του.Εμενα ειναι απο ενα μαγαζί το Moby.Μου εχουν πει οτι εχει και το passport εκει, άρα υποθέτω μπορείς να πας να δεις άμα εχουν τίποτα.

Δημοσ.

Oχι δεν το πουλαω, το χρειαζομαι.Αλλα γιατι δεν κοιτας στις αγγελιες;Στανταρ θα βρεις ενα, καποια στιγμη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

lifeowner771

Μηπως ξερεις στο q10 πως αλλαζει την γλωσσα στα μηνυματα οταν γραφεις απο ελληνικα στα αγγλικα και το αναποδο φυσικα...?Δεν μπορω να το βρω με τιποτα λεμε...χαχαχαχ..

Δημοσ.

lifeowner771

Μηπως ξερεις στο q10 πως αλλαζει την γλωσσα στα μηνυματα οταν γραφεις απο ελληνικα στα αγγλικα και το αναποδο φυσικα...?Δεν μπορω να το βρω με τιποτα λεμε...χαχαχαχ..

νομιζω shift kai enter

Δημοσ.

Το βρηκα alt και μετα enter και σου βγαζει επιλογη γλωσσας...

Ευχαριστω dimosthenis1984..

Μηπως ξερεις πως βαζουμε και skype που με ενδιαφερει...?

Δημοσ.

Το βρηκα alt και μετα enter και σου βγαζει επιλογη γλωσσας...

Ευχαριστω dimosthenis1984..

Μηπως ξερεις πως βαζουμε και skype που με ενδιαφερει...?

ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON STORE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...