Alithinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Κάνω αυτό το μήνυμα με την ελπίδα ότι κάποιος ίσως έχει σχετικές γνώσεις, είτε από προσωπική εμπειρία ή συγγενικού προσώπου κτλπ. Τις 3 τελευταίες μέρες δεν είμαι καλά. Απ το Σάββατο το πρωί, όταν ξύπνησα, μετά από λίγο ένιωθα υπνηλία, και μια αδυναμία. Κάποια στιγμή ένιωσα και πόνο στο στήθος αριστερά, και φοβήθηκα μην είναι καρδιά. (υπ όψιν, το Φεβρουάριο είχα πάει στο νοσοκομείο και μου είχαν πει πως το καρδιογράφημα είναι μια χαρά, και το μόνο που μου είπαν στο αίμα ήταν ότι είχα πολλά λευκά αιμοσφαίρια,αλλά δεν μου είπαν ότι είναι κάτι σημαντικό αλλά μάλλον περαστική ίωση) Έτσι πέρασε η ημέρα, και χθες Κυριακή ένιωσα κάπως χειρότερα βγήκα για περπάτημα το απόγευμα, και στη μέση ένιωθα τέτοια αδυναμία, πως χανόμουνα, πως έσβηνα, πως θα λυποθημούσα. Έρχεται λοιπόν και το σήμερα. Ξύπνησα με αδυναμία, και πήρα θερμοκρασία σώματος, 35.8c. Ξεκινάω να πάω στον ΟΤΕ νιόθωντας αδυναμία, και στην επιστροφή, μέσα στο τρόλλευ ένιωσα μεγάλη δυσφορία, και ένιωθα πολύ άσχημα. Ξαναβάζω θερμόμετρο όταν γύρισα σπίτι, και ήταν 35.5, και ίδρωνα κρύο ιδρώτα. Πήρα και τη πιέση καμιά δεκαριά φορές, και η μεγάλη κινούταν μεταξύ 12 και 13.5, ενώ η μικρή μεταξύ 6 και ανώτατο 7.5. Από όταν γύρισα, δηλαδή γύρω στις 12 το μεσημέρι ήμουν στο κρεβάτι, διότι νιώθω πολύ κουρασμένος και αδύναμος. Έφαγα λίγο παστίτσιο, μερικά κριτσίνια, ψωμί, τίποτα... Πολύ λιγο απ το καθένα γιατί ένιωθα πως δεν είχα όρεξη. Πριν από δέκα λεπτά έφαγα λίγο κοτόπουλο και 1-2 ελιές, και ένιωσα κάπως καλύτερα, και έτσι βρήκα το κουράγιο να σηκωθώ, και έκατσα στον υπολογιστή να γράψω και αυτό το θέμα, γιατί πριν μερικές ώρες, ένιωθα κούραση και μόνο που ήμουν καθισμένος. Επίσης, εδώ και μια βδομάδα, τα κακά μου είναι υγρά. Από άλλα πράγματα, να πω πως από τότε που είχα πάει στο νοσοκομείο και πιο πριν, είχα βήχα και φλέματα που με ταλαιπωρούσαν, και είχα κάνει πυρετό τότε. Ο καθημερινός πυρετός έχει περάσει, αλλά από τότε δεν έχει σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία του σώματος μου στο φυσιολογικό 36.6. Τις περισσότερες ώρες των ημερών έχω μικρότερο από αυτό, ενώ σχεδόν κάθε μέρα, για 1 με 1μιση ώρα μου ανεβαίνουν δέκατα στο 37.1 με 37.2, και ξαναπέφτει μόνο του. Επίσης, κάτι που μου χει φανεί παράξενο και σκέφτομαι πως ίσως να παίζει ρόλο: Εδώ και κάτι μήνες έχω αδυνατίσει χωρίς να κάνω κάτι για να αδυνατίσω, δίαιτα ή γυμναστική. Δεν ζυγίζομαι συχνά, αλλά από 120 κιλά που ήμουν γενικά, πριν 2 βδομάδες που ζυγίστικα ήμουν 105 κιλά, δηλαδή έχασα 15 κιλά στα καλά καθούμενα. (ύψος μου είναι 1.93) Τι να φταίει άραγε ? Μήπως έχω αναιμία ? Θυροειδή ? Καρδιακό ? Μήπως αυτό το 'κρύωμα' φταίει και με πειράζει ακόμα ? Το κακό είναι ότι μετακόμισα πρόσφατα,(πριν μια βδομάδα ήρθε ο άνθρωπος να μου συνδέσει τηλ + ιντερνετ) και ενώ το ίντερνετ λειτουργεί, το τηλέφωνο λειτούργησε 1-2 μέρες και μετά νέκρωσε, άρα δε μπορώ να πάρω τηλέφωνο πχ ένα γιατρό.
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 περίμενε μισό λεπτό να ψάξω το google και επανέρχομαι , κρατήσου 18
TeZaS Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Έφυγες για νοσοκομείο φίλε γτ είναι παρα πολύ σοβαρά αυτά που γράφεις. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αν και αρχικά θα σου έλεγα μόνο να πας σε γιατρό. Δεν μας λες αν άλλαξες κάτι στην διατροφή σου από μόνος σου. Όταν ήμουν 120 κιλά έφτασα κοντά στα 109 μετά από προσπάθεια, εσύ πως τα έχασες όλα αυτά και πήγες 105 χωρίς να συμβεί κάτι; Έτρωγες λιγότερο ή έτρωγες κανονικά; Έκανες μήπως γυμναστική ή κάτι σχετικό; Η πίεσή σου καλά είναι. Για τα υπόλοιπα να πας σε γιατρό έτσι κι αλλιώς.
Unabomber Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στον χρονο που ειχες για να γραψεις ολο αυτο το σεντονι, ανετα χτυπουσες την πορτα του γειτονα, και του ζητουσες να τηλεφωνησεις..... Ακομα και αν δεν εχεις γειτονα.... κατεβαινεις κατω, παιρνεις ταξακι και κατευθειαν για Hospital. 3
firewalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Τέτοια "σημάδια" είχε ένας θείος μου. Ήταν καρκίνος στο πάγκρεας και τον χάσαμε μετά από 2 μήνες. Χάσιμο κιλών και γενική αδυναμία/αδιαθεσία. 3
Alithinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Έφυγες για νοσοκομείο φίλε γτ είναι παρα πολύ σοβαρά αυτά που γράφεις. σοβαρά το λες ή με τρολάρεις ? Αν και αρχικά θα σου έλεγα μόνο να πας σε γιατρό. Δεν μας λες αν άλλαξες κάτι στην διατροφή σου από μόνος σου. Όταν ήμουν 120 κιλά έφτασα κοντά στα 109 μετά από προσπάθεια, εσύ πως τα έχασες όλα αυτά και πήγες 105 χωρίς να συμβεί κάτι; Έτρωγες λιγότερο ή έτρωγες κανονικά; Έκανες μήπως γυμναστική ή κάτι σχετικό; Η πίεσή σου καλά είναι. Για τα υπόλοιπα να πας σε γιατρό έτσι κι αλλιώς. δεν έκανα κάτι. ίσως να έτρωγα λιγότερο, αλλά όχι επίτηδες, γυμναστική δεν έκανα καθόλου
tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ρε φιλε πλακα κανεις; Κινητο δεν εχεις; Το 166 ειναι δωρεαν. Παρε ενα ασθενοφορο η πες ενα γειτονα ενα περαστικο οτιδηποτε... τι καθεσαι και γραφεις εδω; Σοβαρα, σηκω φυγε νοσοκομειο. 5
insomnia888 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Να πας σε γιατρό. Εγώ προσωπικά είχα παρόμοια συμπτώματα και ηταν στρες/υπερκόπωση. Αλλά η δική σου περίπτωση μπορεί να είναι διαφορετική. Μην φοβάσαι και μην το παραμελεις
totem_lost Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μήπως εσύ μας τρολάρεις; Πάρε ένα ταξί και πήγαινε σε κανένα νοσοκομείο ρε φίλε τι γράφεις κατεβατά στο 'Μπλα μπλα' του ινσόμνια γαμώ την τεχνολογία μου! 4
Mau-Maus Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Επειδή δεν νιώθω να κάνεις πλάκα ελπίζω να έχεις ξεκινήσει οποσδηποτε φίλε για ένα νοσοκομείο!! Κλειστά όλα και πήγαινε τώρα, σου εύχομαι να είναι περαστικό ότι και αν είναι..
anwnymh29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν ξερω αν ησουν δικος μου ανθρωπος ειλικρινα θα σε εδερνα!! Πηγαινε στον γιατρο ρε παλικαρι , οχι τωρα απο χτες!! Πρεπει να κανεις σειρα εξετασεων οπωσδηποτε , απο εδω περιμενεις διαγνωση?? Κατι δεν παει καλα .. πηγαινε δες τι συμβαινει! Περαστικα ειλικρινα..
Sonic59 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μπορει το παλικαρι να φοβαται τι θα ακουσει απ τον γιατρο....γενικα οπως εχουν γινει τα πραγματα πας σε γιατρο και σου βγαζει προβλημα..ακομα κι αν πιστευεις πως εισαι καλα και πας για ενα απλο τσεκ απ....πηγαινε σε γιατρο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φιλε..μπορει να οφειλεται και στα πολλα κιλα που εχασες αλλα αν οπως λες τα εχασες χωρις καποια διαιτα κλπ καλο ειναι να πας σε γιατρο!!!!μην χανεις χρονο με το να το συζητας εδω μεσα...δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας εδω..μονο ο γιατρος θα βοηθησει!
Expertr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Απο απλη αδυναμια λογο κακης διατροφης που μας περιγραφεις μεχρι και καρκινο ( φτου φτου) στο συκωτι η καπου αλλου μπορει να ειναι αυτα που μας περιγραφεις φιλε μου. Πηγαινε για εξετασεις να δεις.
vaggelouras Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ελπιζω να μην ειναι ΧΛΛ διοτι ταλαιπωρεί αρκετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις