Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφήμιση της εταιρίας αυτής και λασπολογία εις βάρος του ΟΤΕ νομίζω ότι είναι εγώ... Το ίδιο το κείμενο του "άρθρου" είναι ενδεικτικό της σοβαρότητάς του νομίζω, και φυσικά καμία κουβέντα για το τι ήταν και τι περιλάμβανε αυτή η "8μηνη έρευνα".

Δημοσ.

Κάτω κάτω:

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει την υποχρέωση να δημοσιοποιήσει το θέμα(ουδέποτε λογοκρίναμε κείμενο και σχόλιο παρά μόνον κακοπροαίρεται και υβριστικά αλλά και κακοήθη)πλην όμως κρατάμε αποστάσεις από την καταγγελία η οποία “μπάζει” από κάποιες πάντες. Αυτά…

Δηλαδή με λίγα λόγια τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας τον γράφουμε στα @@ μας.

Δημοσ.

Τα blog και τα λοιπά site δεν καλύπτονται από τους "δημοσιογραφικούς νόμους". Δεν αναγνωρίζονται καν από τον σύλλογο που έχουν οι δημοσιογράφοι. Άσχετα αν εργάζονται σε αυτά δημοσιογράφοι..

• Like 1
Δημοσ.

Κάτω κάτω:

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει την υποχρέωση να δημοσιοποιήσει το θέμα(ουδέποτε λογοκρίναμε κείμενο και σχόλιο παρά μόνον κακοπροαίρεται και υβριστικά αλλά και κακοήθη)πλην όμως κρατάμε αποστάσεις από την καταγγελία η οποία “μπάζει” από κάποιες πάντες. Αυτά…

Δηλαδή με λίγα λόγια τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας τον γράφουμε στα @@ μας.

Ξαναπές το λίγο αυτό... τον κώδικα....  :lol:  :lol:  :lol:  δημ  :-D  :-D  :D  :D  :lol:  :lol:  :lol: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Σε καλό να μας βγει.

• Like 2
Δημοσ.

Το οτι μπορούν οι isps (και οχι μόνο οι γερμανοι) να ελέγξουν τις κινήσεις σου και ενδεχόμενα να μπουν και στο ρουτερ (αφου στους περισσότερους γνωρίζουν τους κωδικούς) νομιζω οτι ειναι γνωστό σε όλους, ποσο μάλιστα σε ενα φορουμ σαν το ινσομνια

Τωρα αν ο καθε δημοσιογράφος θελει να λεει διάφορα για να κανει την διαφορα και να μαζεύει κοσμο στην σελίδα του ειναι αλλο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...