Δημοφιλής ανάρτηση dobro Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/147490-mls-atlas-ips-8-gb http://www.skroutz.gr/s/5802959/MLS-iQTab-Atlas-7-8GB.html ή με Πιστωτική κάρτα 3x €11.34 / μήνα ή με αποστολή = 37,99 € Tablet Atlas με οθόνη 7" IPS , 2 κάμερες για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, επεξεργαστή Quad Core 1.3 GHz , λειτουργικό σύστημα Android 4.4 (Kit Kat) και πλοηγό MLS Talk&Drive. Και tablet και πλοηγός! Ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει τόσο με τις δυνατότητες, όσο και με την εμφάνισή του, αφού συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, καινοτόμες λειτουργίες, αξιο πιστία και μοναδικό στυλ.Προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε οθόνη 7" με το MLS Des tinator Talk&Drive για να μη χάνεσαι ποτέ!Αυτό το λεπτό και ελαφρύ tablet σας επιτρέπει πραγματικά να περηφανευτείς για το στυλ σου! Το MLSiQTab Atlas μπορεί να σε συνοδεύει παντού!Πολύ ελαφρύ (268γραμ) , λεπτό (μόλις 9 χιλ), με οθόνη αφής IPS 600x1024 7 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, με μνήμη 8GB, 1 MP μπροστινή κάμερα και 5 MP πίσω κάμερα για φανταστικές φωτογραφίες και με μπαταρία τύπου Li-Ion 2700mAh.Ώρες χρήσης 3ώρες αναπαραγωγή βίντεο, 3,3 ώρες αναπαρ αγωγή μουσικής και έως 200 ώρες χρόνος αναμονής.Επιπλέον, τo MLS iQTab Atlas σου συστήνει την προσωπική σου βοηθό, τη MAIC ( MLS Artificial Intelligence Center ) απλά της μιλάς και αυτή σε καταλαβαίνει:Γράφει email για εσένα, βρίσκει το αγαπημένο σου τραγούδι στο Youtube, ψάχνει στο Google, ανοίγει όποια εφαρμογή ή λειτουργία επιθυμείς, βρίσκει τα κοντινότερα σε εσένα φαρμακεία, νοσοκομεία, βενζινάδικα, τράπεζες και μπορεί να σε πλοηγήσει σε αυτά. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από dobro 35
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 To λαθος είναι καπου σε σενα. Try again.
de_thymamai Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Απλά να πω ότι για Θεσσαλονίκη το πιο κοντινό κατάστημα για παραλαβή το δίνει Λάρισα. Με αποστολή νομίζω ζητάει 4 Ευρώ. Ευχαριστούμε dobro... 1
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το παρήγγειλα με αποστολή Σύνολο 37,99 € ! Καταπληκτική περίπτωση για δώρο ! Ty dobro! 1
de_thymamai Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Για θεσσαλονικη δινει το μαγαζι στο αεροδρομιο Τι να πω... Εμένα μου δίνει μόνο Λάρισα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αντε Μανο ακομα; Σε λιγο θα στο δινει και σενα πλησιεστερο στη Λαρισα (πραγματι με ΤΚ Θεσ/κης το πλησιεστερο στην Λαρισα το βγαζει, επιβεβαιωνω τον πως τον λενε δεν θυμαμαι )
manosfp Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Κωλοκινητό θα σε σπάσω...Με chrome και Firefox δεν έμπαινε στο καλάθι. Παραλίγο να το χάσω. Αν ολοκληρωθεί ήρθε κι έδεσε εν όψει Κωνσταντίνου και Ελένης... Ευχαριστώ τον ts και τον κολλητό μου το matrixxxxxxx! 3
vasmav Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 οντος τωρα μονο Λαρισα βγαζει, πριν εγω πηρα για Θεσ/νικη , μαλλον τελειωσε τωρα απο εκει. 1
gbras Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ενταξει αυτη ειναι πολυ καλη προσφορα !!! πηρα και εγω να εισαι καλα! 1
de_thymamai Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τι να κάνω.... Αναγκάστηκα να το πάρω με μεταφορικά 3.99 ευρώ. Θα το καταπιώ...
Gauss3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έβαλα και εγώ μεταφορικά και όλα οκ. Φαίνεται σχεδόν τζάμπα σε αυτή την τιμή. Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον συμφορουμίτη dobro... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εφυγε και από Λαρισα (!!), εξαφανίζεται σιγα σιγα. Πρεπει να είναι ελαχιστα τα κομματια. Αρα ελπιζω α) να είναι σφραγισμένα και όχι τπτ εκθεσιακα, και β) να εχει καλη οθονη και όχι σαν των αλλων του 40αριου. Αν ισχυουν τα β και α (με τη σειρα που προεκυψαν ως σκεψεις τα βαζω), θα παραλαβω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα