Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά στην δήλωση το κάθε παιδί δηλώνεται μόνο σε έναν γονεα? Προσπάθησα να δηλώσω το παιδί και στην γυναίκα μου και σε εμένα αλλά δεν το δέχεται.

Δημοσ.

Όχι κοινή είναι αλλα όταν καταχωρείς τέκνο, φαίνεται στο ονομα μόνο ενως γονέα (η φόρμα σε αναγκάζει να επιλέξεις)

Γιατι αλλη δηλωση κανεις εσυ και αλλη η γυναικα σου?

• Super Moderators
Δημοσ.

Θεωρώ ορθότερο να το καταχωρήσεις σε εσένα. Άλλωστε η οικογενειακή μερίδα εσένα έχει ως "αρχηγό". 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή το αφορολόγητο 2000€ δεν ισχύει και για τους δυο γονείς?

Θεωρώ ορθότερο να το καταχωρήσεις σε εσένα. Άλλωστε η οικογενειακή μερίδα εσένα έχει ως "αρχηγό". 

Δηλαδή

Δημοσ.

Δηλαδή το αφορολόγητο 2000€ δεν ισχύει και για τους δυο γονείς?

Δηλαδή

Δηλαδή η οικογενειακή μεριδα και η φορολογική δήλωση σου ανηκουν. εσυ χρεώνεσαι και την γυναικά και το παιδι, αλλα δεν καταλαβαίνω και το νόημα, ειτε εσυ δηλώσεις το παιδι ειτε η γυναίκα σου δεν προκύπτει κανενα κερδος

Δημοσ.

Δηλαδή η οικογενειακή μεριδα και η φορολογική δήλωση σου ανηκουν. εσυ χρεώνεσαι και την γυναικά και το παιδι, αλλα δεν καταλαβαίνω και το νόημα, ειτε εσυ δηλώσεις το παιδι ειτε η γυναίκα σου δεν προκύπτει κανενα κερδος

Πέρυσι που το δήλωσα μόνο σε εμένα, υπολόγισε αφορολόγητο 2000€ μόνο στο δικό μου εισόδημα και όχι της συζύγου.

Πως θα το κάνω ώστε να πάρει και η σύζυγος 2.000€ αφορολόγητο λόγω του παιδιού?

Δημοσ.

Παιδιά στην δήλωση το κάθε παιδί δηλώνεται μόνο σε έναν γονεα? Προσπάθησα να δηλώσω το παιδί και στην γυναίκα μου και σε εμένα αλλά δεν το δέχεται.

Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το ποιος παίρνει το επίδομα (αν παίρνει), δεν μπορούν να το πάρουν και οι 2 γονείς.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το ποιος παίρνει το επίδομα (αν παίρνει), δεν μπορούν να το πάρουν και οι 2 γονείς.

Για ποιο επίδομα μιλάς

Για το αφορολογειτο πρόκειται και χρεώνεται σε εναν, που ο όρος "εναν" δεν έχει νόημα γιατί η δήλωση είναι οικογενειακή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...