Προς το περιεχόμενο

Windows Aero

frozex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

somts8.png

o5rpso.png

Πρώτη φορά μου το εμφανίζει, έχετε καμιά ιδέα; Το σύστημα που το εμφάνισε είναι αυτό της υπογραφής μου.

EDIT: Μόλις μου εμφάνισε αυτό:

2dhfs77.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το counter strike είναι, φαντάζομαι το κατάλαβες.

Για το τελευταίο μήνυμα... πόση μνήμη έχεις και πόσο page file έχεις ορίσει; Τι επεξεργαστή έχεις;

Κλείσε το chrome όταν παίζεις γιατί τραβάει αρκετή μνήμη. Επίσης τα win σου προτείνουν να κλείσεις το aero γιατί τραβάει και αυτό πολύ μνήμη. Προτείνω να το κάνεις, εξ' άλλου είναι άχρηστο και resource hungry, τόσο σε μνήμη όσο και σε κάρτα γραφικών.

Από το counter strike είναι, φαντάζομαι το κατάλαβες.

Για το τελευταίο μήνυμα... πόση μνήμη έχεις και πόσο page file έχεις ορίσει; Τι είναι αυτό και πως το βλέπω για να σου απαντήσω; Τι επεξεργαστή έχεις; i7 4790Κ στα 4.0GHz

Κλείσε το chrome όταν παίζεις γιατί τραβάει αρκετή μνήμη. Επίσης τα win σου προτείνουν να κλείσεις το aero γιατί τραβάει και αυτό πολύ μνήμη. Προτείνω να το κάνεις, εξ' άλλου είναι άχρηστο και resource hungry, τόσο σε μνήμη όσο και σε κάρτα γραφικών.

Πως το αλλάζω; Όταν μου έβγαλε την ειδοποίηση πάτησα διατήρηση τρέχοντος. 

πόση μνήμη έχεις και πόσο page file έχεις ορίσει; Τι είναι αυτό και πως το βλέπω για να σου απαντήσω;

Πήγαινε στο εικονίδιο Υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας ή στο μενού έναρξη και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες. Εκεί θα δεις πόση μνήμη έχεις στο σύστημα.

Πάτα αριστερά στις εργασίες, εκεί που λέει Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους.

Πάτα στο κουμπί Ρυθμίσεις στο τμήμα Επιδόσεις.

Μετά στην καρτέλα Για προχωρημένους και δες τι λέει κάτω στο Εικονική μνήμη.

200MB λέει

200ΜΒ? Έλεος!!!

Πάτα Αλλαγή και επέλεξε Ορισμός από το σύστημα.

Μήπως είναι γεμάτος ο βασικός δίσκος του συστήματος ( C );

Από RAM πως πας; Πόση έχεις; Το λέει στις ιδιότητες του συστήματος.

To σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου. (αν δεν μπορείς να το δεις είναι 8GB η RAM)

mx1mqr.png

ο C: είναι SSD

Βασικά κοίτα αυτό... το 200 είναι το ελάχιστο και έχει 1024 ως μέγιστο. να το αλλάξω σε "Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα';

2hg4tfo.png

Αν δεις κάτω-κάτω λέει Προτείνεται 12201. Βάλτο να το διαχειρίζεται το σύστημα.

Υ.Γ. Μπορείς να πάρεις screenshot μόνο από ένα παράθυρο με ALT+PRTSCR και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σελίδα Link.png Site: snag,gy για να τροποποιήσεις τα sreens

Αν δεις κάτω-κάτω λέει Προτείνεται 12201. Βάλτο να το διαχειρίζεται το σύστημα.

Υ.Γ. Μπορείς να πάρεις screenshot μόνο από ένα παράθυρο με ALT+PRTSCR και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σελίδα Link.png Site: snag,gy για να τροποποιήσεις τα sreens

Φιλε μου συγνωμη...αλλα το παλικαρι δεν εχει ssd;850 evo και ram 8Gb;

Γιατι να βαλει τοσο μεγαλο cache;η samsung προτεινει 200mb min και μεγιστο 2000mb εαν εχει καποιος πανω απο 4GB RAM.

12 GB πολλα δεν ειναι;δεν εχει μηχανικο δισκο για να ζηταει τετοια νουμερα...

somts8.png

o5rpso.png

Πρώτη φορά μου το εμφανίζει, έχετε καμιά ιδέα; Το σύστημα που το εμφάνισε είναι αυτό της υπογραφής μου.

EDIT: Μόλις μου εμφάνισε αυτό:

2dhfs77.png

Φιλε μου με ssd,8 RAM και τετοια καρτα γραφικων αυτο θα σου το πεταξε κατα πασα πιθανοτητα ΛΟΓΩ DRIVERS...

Βαλε τους τελευταιους της nvidia επισημους και παρακολουθησε το μηχανημα σου...τους drivers κανε τους clean install.

Φιλε μου με ssd,8 RAM και τετοια καρτα γραφικων αυτο θα σου το πεταξε κατα πασα πιθανοτητα ΛΟΓΩ DRIVERS...

Βαλε τους τελευταιους της nvidia επισημους και παρακολουθησε το μηχανημα σου...τους drivers κανε τους clean install.

Χρησιμοποιώ το NVIDIA GeForce Experience για τους drivers της κάρτας

Χρησιμοποιώ το NVIDIA GeForce Experience για τους drivers της κάρτας

Κατεβασε τους τελευταιους drivers και ΚΑΝΕ CLEAN INSTALL.Με 8 Ram απαραδεκτο να πειραζεις οτιδηποτε αλλο...αλλωστε το aero ειναι αχρειαστο.

Βαλε βασικο ή απενενεργοποιησε ολα τα εφε των windows απο τις ρυθμισεις για προχωρημενους(θα κερδισεις πολλους πορους).Απλα ελεγχε στον task manager αν εχεις μνημη κανονικα μηπως καμια εφαρμογη σε κρεμαει...

Το να βαζουμε σε ssd 12 GB cache ειναι ανουσιο και τσαμπα επιβαρυνεται η  υγεια του δισκου και το Lifetime.

Στην τελικη αν στο ξαναπεταξει ΑΠΛΑ DISABLE.Μην ασχολεισαι.

Δεν είπα να το βάλει στα 12gb αλλά να ορίζει το σύστημα το νούμερο. Το μήνυμα το πετάει γιατί καταναλώνεται για κάποιο λόγο όλη η ram και δεν υπάρχει αρκετή cache. Γενικά δεν προτείνεται να μην υπάρχει αρκετή virtual memory, άσχετα το πόση ram υπάρχει στο σύστημα.

Στο λάπτοπ με 4gb ram μου δέσμευσε 2500ΜΒ.

Επίσης, λόγω ssd καλά είναι να πάει η cache σε άλλον δίσκο, πχ στο d που έχει άπλετο χώρο. Επίσης εκεί να μεταφερθούν και οι προσωρινοί φάκελοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...