xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Το thread είναι για κουβέντα-συζήτηση για τα γραφικά στα παίχνιδια,το performance τους και τυχόν προβλήματα που συναντιόνται,με σκοπό να μην κατακλίζονται τα θέματα των παιχνιδιών με άσκοπη κουβέντα,σε κατάσταση spam και flooding. Και φυσικά κουβέντα για τα σουπερ ντούπερ μηχανάκια μας που δεν μπορούν να σηκώσουν τα νέα παιχνίδια,επείδη τα παιχνίδια είναι console ports! Και για benchmark κουβέντα. Μια αρχή,που ας ελπίσουμε να διατηρηθεί και να γίνει sticky στο φόρουμ,γιατί έχει καταντήσει πολύ κουραστικό και βαρετό να χανόμαστε σε άπειρες σελίδες μέσα στο κάθε θέμα,για τα λίγα άτομα που αραδιάζουν γραμμές και γραμμές,περί γραφικών! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από xtrmsnpr 12
MSSB Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εμένα αυτό που με χαλάει, είναι ότι το vsync μου κόβει 15 ολόκληρα fps στο GTA V Τίποτε άλλο.
BadIronTree Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 VSYNC νομίζω κλειδώνει ή στα 30 ή στα 60 ανάλογα το game -gpu - οθόνη
Federacion Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Και πως το ξεκλειδώνουμε; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις