grzeustee Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 20,53 ευρώ. https://www.allbuy.com/detail/7F08014B-C50F-C703-D6D7-630B64EBD629
johnieXoX Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 τελικά ξέρουμε κάτι παραπάνω?? με 20€ σε αυτή τη χωρητικότητα φαίνεται πολύ καλή προσφορά
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Επειδή φυτρωνουν διαφορες προσφορες από το "allbuy" τις τελευταιες μερες και υπαρχει μια γενικη απορια-ψαξιμο από πολλους, να θυμισω και να ενημερωσω: Εδώ ηταν το προ 20 ημερων "ιδιο" θεμα : στην ιδια σχεδόν τιμη για το ιδιο προιον με του θεματος αυτου, από το ιδιο μελος. (κατι λιγο περιεργο για το μαγαζι είναι ότι το λινκ του τοτε προιοντος δεν υπαρχει πλεον στο μαγαζι και βγαζει σφαλμα) (Το οποιο μελος από το 2003 γραμμενο, εχει κανει αυτά τα 2 ποστς μονο! Ένα απιστευτο στατιστικο! Αν όλα πανε καλα, θα μπορούμε να του δωσουμε τον "τιτλο" του πιο ευστοχου μελους! ) Να θυμισω ότι η πρωτη αναφορα χρονικα για το μαγαζι ειχε γινει λιγη ωρα πιο πριν σε αυτό το ποστ (και η πρωτη απορια για την αξιοπιστια του). Το οποιο προερχοταν από ένα Γερμανικο σαιτ που βγηκε 19-4 πρωτη φορα και εκει προσφορα από το μαγαζι αυτό. Εκει λοιπον τωρα αρχισαν να γραφουν για παραλαβες λιγα ατομα (το παρακολουθώ μερες), χωρις να εχουμε ακομα 100% σαφη εικονα περι γνησιου ή μη γνησιου.(1-2 λενε ότι μοιαζει με γνησιο, χωρις όμως να τσεκαρουν λεπτομεριες). Στην τελικη φαση γραφουν εκει ότι στελνονται από τα Σουηδικα ταχυδρομεια προς τους Γερμανους πελατες, από την πολη του MALMOE. Εγω θα περιμενω ακομα πριν τολμησω να παραγγειλω κατι μιας και στο Γερμανικο ιστοτοπο υπαρχουν αρκετα θεματα για το μαγαζι και συντομα θα εχουμε καθαρη σχετικα εικονα περι του τι στελνει. Και εδώ πιστευω ότι αρκετοι παρηγγειλαν το power bank και το mi band, επομένως θα εχουμε λογικα και "ινσομνιακο" feedback συντομα! 10
someone- Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 ευχαριστουμε ματριξξξ. και εγω θελω να παραγγειλω κατι ψιλολαλακιες miband,mikey,powerbank, οποτε περιμενουμε ενημερωση και βλεπουμε!
alexiko Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Περιμένω και εγώ εντυπώσεις πριν παραγγείλω γιατί τρέχω με κάτι θήκες στο ebay που ήρθαν και οι λειτουργίες τους δουλεύουν όποτε το θυμηθούν.
funbreaker Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 1) αξιοπιστο; 2) μεχρι ποτε; Εγώ πάντως που παρήγγειλα απ αυτούς δεν το έλαβα ποτέ και μου είπαν ότι χάθηκε στον δρόμο και εδώ και 4-5 μέρες περιμένω το refund. 1
kukukali Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παρηγγειλα το Miband της προσφορας απο ΑllBuy και μαλλον πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη παραλαβη απο κινεζομαγαζο (~ 2 βδομαδες). Και ηταν γνησιο .
someone- Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παρηγγειλα το Miband της προσφορας απο ΑllBuy και μαλλον πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη παραλαβη απο κινεζομαγαζο (~ 2 βδομαδες). Και ηταν γνησιο . προχοραω και εγω τοτε.
p_under Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παρηγγειλα το Miband της προσφορας απο ΑllBuy και μαλλον πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη παραλαβη απο κινεζομαγαζο (~ 2 βδομαδες). Και ηταν γνησιο . με sweeden post στο έστειλαν?
yiannis71 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παρηγγειλα το Miband της προσφορας απο ΑllBuy και μαλλον πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη παραλαβη απο κινεζομαγαζο (~ 2 βδομαδες). Και ηταν γνησιο . Και εγώ παρέλαβα το ίδιο αλλά σε μένα έκανε ενα μήνα ακριβως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα