ReputGlory1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω το LG G2 (την 32gb έκδοση αφού δεν παίρνει micro SD). Πιστεύω οτι για: Διάρκεια μπαταρίας Καλή οθόνη Καλή κάμερα μικρά bezels είναι καλύτερο του z1 έτσι; Υπάρχει κανένα άλλο που προτείνετε; Η ερώτηση μου είναι μήπως έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με μπαταρία, απόκρηση κλπ. με το update στην lollipop. Είναι κανείς που να το έχει δοκιμάσει; Στα μαγαζιά έχουν kitkat ακόμα. Ευχαριστώ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 g2 οπως τα λες...παλιο αλλα ακομα οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα!θα παρει κ lolipop οποτε το παλιο δεν πολυισχυει!
GianniSM Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το μόνο γνωστό πρόβλημα που έβγαλε είναι κάποιες κιτρινίλες στην οθόνη που όμως το αναγνωρίζουν και το επιδιορθώνουν άμεσα. Προχώρα άφοβα 1
louben Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γιατι δεν κοιτας κατι σε ΧΙΑΟΜΙ που τα εχει ολα και συμφερει?
GianniSM Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γιατι δεν κοιτας κατι σε ΧΙΑΟΜΙ που τα εχει ολα και συμφερει? Στο σκρουτζ δεν είδα κάτι καλύτερο σε αυτή την μάρκα και φθηνότερο 1
ReputGlory1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γιατι δεν κοιτας κατι σε ΧΙΑΟΜΙ που τα εχει ολα και συμφερει? κινέζικο είναι αυτό; Ντάξει μωρέ θέλω καλύτερα επώνυμη μάρκα με αντιπροσωπία εδώ. Είμαι και Πάτρα 1
GianniSM Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 κινέζικο είναι αυτό; Ντάξει μωρέ θέλω καλύτερα επώνυμη μάρκα με αντιπροσωπία εδώ. Είμαι και Πάτρα η 3η εταιρία σε πωλήσεις, πολύ ποιοτική μην την υποτιμάς, και δεν το λέει κάποιος που συμπαθεί τους Κινέζους, αλλά νομίζω πως για σένα το G2 είναι ότι πρέπει 2
dialer1453 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 η 3η εταιρία σε πωλήσεις, πολύ ποιοτική μην την υποτιμάς, Ξεχειλίζει από ποιότητα... Κυκλοφορούν τόσα blackberry, htc, apple, nokia και μάθαμε ότι είναι "ποιοτική" η ξιαιόμι.
GianniSM Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ξεχειλίζει από ποιότητα... Κυκλοφορούν τόσα blackberry, htc, apple, nokia και μάθαμε ότι είναι "ποιοτική" η ξιαιόμι. Το ότι ΕΣΥ δεν την ξέρεις δεν σημαίνει πως δεν την ξέρει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης...τόσο που να ναι η 3η ε πωλήσεις κινητών παγκόσμια. Troll more! 6
dialer1453 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το ότι ΕΣΥ δεν την ξέρεις δεν σημαίνει πως δεν την ξέρει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης...τόσο που να ναι η 3η ε πωλήσεις κινητών παγκόσμια. Troll more! Δεν έγραψα "μάθαμε την ποιοτική ξιαιόμι", έγραψα "μάθαμε ότι είναι ποιοτική η ξιαιόμι".
DoYouNote Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Απ όσα έχω δει, μια χαρά ποιοτική είναι. Ωστόσο προτείνω G2 32gb.
GianniSM Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν έγραψα "μάθαμε την ποιοτική ξιαιόμι", έγραψα "μάθαμε ότι είναι ποιοτική η ξιαιόμι". σε εισαγωγικά το έβαλες αγόρι μου...συνεχίζω να λέω πως τρολάρεις 1
dialer1453 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 σε εισαγωγικά το έβαλες αγόρι μου...συνεχίζω να λέω πως τρολάρεις Η αμφισβήτηση πήγαινε στο ποιοτική, όχι στο γνωστή, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Να τρολάρω γιατί;
GianniSM Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Η αμφισβήτηση πήγαινε στο ποιοτική, όχι στο γνωστή, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Να τρολάρω γιατί; Και είσαι λάθος. Έχουν φοβερή ποιότητα κατασκευής, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις γνωστές μάρκες, και τονίζω ξανά, αν δεν είχαν καλά τηλέφωνα δεν θα ήταν ο 3ος σε πωλήσεις κατασκευαστής πίσω από την Samsung & Apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα