Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το LG G2 (την 32gb έκδοση αφού δεν παίρνει micro SD).

Πιστεύω οτι για:

• Διάρκεια μπαταρίας
  • Καλή οθόνη
  • Καλή κάμερα
  • μικρά bezels

είναι καλύτερο του z1 έτσι; Υπάρχει κανένα άλλο που προτείνετε;

Η ερώτηση μου είναι μήπως έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με μπαταρία, απόκρηση κλπ. με το update στην lollipop. Είναι κανείς που να το έχει δοκιμάσει; Στα μαγαζιά έχουν kitkat ακόμα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το μόνο γνωστό πρόβλημα που έβγαλε είναι κάποιες κιτρινίλες στην οθόνη που όμως το αναγνωρίζουν και το επιδιορθώνουν άμεσα. Προχώρα άφοβα

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας κατι σε ΧΙΑΟΜΙ που τα εχει ολα και συμφερει?

Στο σκρουτζ δεν είδα κάτι καλύτερο σε αυτή την μάρκα και φθηνότερο

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας κατι σε ΧΙΑΟΜΙ που τα εχει ολα και συμφερει?

κινέζικο είναι αυτό; Ντάξει μωρέ θέλω καλύτερα επώνυμη μάρκα με αντιπροσωπία εδώ. Είμαι και Πάτρα

• Like 1
Δημοσ.

κινέζικο είναι αυτό; Ντάξει μωρέ θέλω καλύτερα επώνυμη μάρκα με αντιπροσωπία εδώ. Είμαι και Πάτρα

η 3η εταιρία σε πωλήσεις, πολύ ποιοτική μην την υποτιμάς, και δεν το λέει κάποιος που συμπαθεί τους Κινέζους, αλλά νομίζω πως για σένα το G2 είναι ότι πρέπει

• Like 2
Δημοσ.

η 3η εταιρία σε πωλήσεις, πολύ ποιοτική μην την υποτιμάς,

Ξεχειλίζει από ποιότητα... Κυκλοφορούν τόσα blackberry, htc, apple, nokia και μάθαμε ότι είναι "ποιοτική" η ξιαιόμι.

Δημοσ.

Ξεχειλίζει από ποιότητα... Κυκλοφορούν τόσα blackberry, htc, apple, nokia και μάθαμε ότι είναι "ποιοτική" η ξιαιόμι.

Το ότι ΕΣΥ δεν την ξέρεις δεν σημαίνει πως δεν την ξέρει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης...τόσο που να ναι η 3η ε πωλήσεις κινητών παγκόσμια. Troll more!

• Like 6
Δημοσ.

Το ότι ΕΣΥ δεν την ξέρεις δεν σημαίνει πως δεν την ξέρει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης...τόσο που να ναι η 3η ε πωλήσεις κινητών παγκόσμια. Troll more!

Δεν έγραψα "μάθαμε την ποιοτική ξιαιόμι", έγραψα "μάθαμε ότι είναι ποιοτική η ξιαιόμι".

Δημοσ.

Δεν έγραψα "μάθαμε την ποιοτική ξιαιόμι", έγραψα "μάθαμε ότι είναι ποιοτική η ξιαιόμι".

σε εισαγωγικά το έβαλες αγόρι μου...συνεχίζω να λέω πως τρολάρεις

• Like 1
Δημοσ.

σε εισαγωγικά το έβαλες αγόρι μου...συνεχίζω να λέω πως τρολάρεις

Η αμφισβήτηση πήγαινε στο ποιοτική, όχι στο γνωστή, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Να τρολάρω γιατί;

Δημοσ.

Η αμφισβήτηση πήγαινε στο ποιοτική, όχι στο γνωστή, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Να τρολάρω γιατί;

Και είσαι λάθος. Έχουν φοβερή ποιότητα κατασκευής, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις γνωστές μάρκες, και τονίζω ξανά, αν δεν είχαν καλά τηλέφωνα δεν θα ήταν ο 3ος σε πωλήσεις κατασκευαστής πίσω από την Samsung & Apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...