Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον συγκεκριμενο δισκο και βρηκα στο internet οτι υπαρχει ενα firmware update(revision MU02)

Eπειδη εχω το λειτουργικο πανω σε αυτον το δισκο,θελω να ρωτησω αμα μπορω να κανω το update χωρις προβλημα,και χωρις να χρειαστω να κανω φορματ κλπ.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Λογικά ναι δεν χρειάζεται να γίνει format τα περισσότερα αν οχι ολα τα firmware updates γίνονται οπως ειναι , καλού κακού ομως πάντα κρατάμε ενα backup

Δημοσ.

Εχω τον συγκεκριμενο δισκο και βρηκα στο internet οτι υπαρχει ενα firmware update(revision MU02)

Eπειδη εχω το λειτουργικο πανω σε αυτον το δισκο,θελω να ρωτησω αμα μπορω να κανω το update χωρις προβλημα,και χωρις να χρειαστω να κανω φορματ κλπ.

Ευχαριστω

Κοίτα από εδώ και κάτω: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/?p=53885641

Το Λ.Σ. είχα κι εγώ, όταν τελικά κατάφερα να το κάνω το update (αφού η εφαρμογή της Micron/Crucial δεν μου τον αναγνώριζε και κατέφυγα σε bootable stick) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ είμαι εδώ, αυτή τη στιγμή:

post-50176-0-01355500-1430340187_thumb.png

Καλούτσικα είμαι, πιστεύω.

Κάπου 6 μήνες χρήσης, πέρασα το τελευταίο f/w πριν 1+ μήνα. Ο δίσκος έχει το Λ.Σ. επάνω (7x64).

Περίπου 50% γεμάτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...