Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά και θα ήθελα την βοήθεια σας.. στο moto g, LG G2 και στο Asus Zenfone 5(έχω ακούσει καλά λόγια) . Απλή χρήση ( λίγο ίντερνετ, λίγο games). Να έχει καλή μπαταρίας!! Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 250.. 

Δημοσ.

Μέχρι τα 250Ε το καλύτερο είναι το G2, αλλά με βάση τις ανάγκες σου μπορείς να σαι μια χαρά με το Moto G. Η μπαταρία του δεν είναι τόσο καλή, το LG έχει κορυφαία.

• Like 1
Δημοσ.

Το Moto G 4G 2015 που θα βγει θα εχει μεγαλυτερη μπαταρια και θα ειναι 4G αλλα δεν θα ειναι δικαρτο νομιζω.Στην Ελλαδα αυτο.Δεν εχει ακομα κυκλοφορησει και μαλλον θα ειναι ακριβοτερο απο το παλιο.

Βραζιλια θα κυκλοφορησει σε 2 καρτο αλλα και 16 Gb.

Δημοσ.

φίλε σήμερα η καλύτερη επιλογή σε smartphone είναι lg g2 32 gb (αν σε καλύπτει το 16αρι με 10gb ελεύθερα οκ)στην τιμή αυτή δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο άλλα και αν βγαλεις και τον παραγοντα <<τιμή >>ανταγωνιζεται άνετα και τα πανάκριβα νεότερα κινητά (αναφέρομαι σε ότι έχει βγει πριν το 2015)

Δημοσ.

είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά και θα ήθελα την βοήθεια σας.. στο moto g, LG G2 και στο Asus Zenfone 5(έχω ακούσει καλά λόγια) . Απλή χρήση ( λίγο ίντερνετ, λίγο games). Να έχει καλή μπαταρίας!! Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 250.. 

Το Asus είναι ωραίο τηλέφωνο αλλά με μικρή μπαταρία, μόλις 2100mAh. Το Moto G 2nd Gen είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο, με 1GB Ram όμως και με ακόμα πιο χειρότερη μπαταρία ( 2070 mAh). Το LG G2 είναι μία καλή επιλογή, από τα 3. Γνώμη μου πάντως είναι, αν μπορείς να δώσεις ένα 20άρικο ακόμα και να πάρεις αυτό, που θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη επιλογή από τα 3 -> XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD 

Δημοσ.

Το LG G2 ειναι και γ@@ω τα κινητα κυριως σε επιδοσεις αλλα βγαζει αρκετα προβληματα.

Το καλο ειναι πως οτι και να βγαλει το καλυπτει η LG.Εχει το καλυτερο service.

Δημοσ.

Το Asus είναι ωραίο τηλέφωνο αλλά με μικρή μπαταρία, μόλις 2100mAh. Το Moto G 2nd Gen είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο, με 1GB Ram όμως και με ακόμα πιο χειρότερη μπαταρία ( 2070 mAh). Το LG G2 είναι μία καλή επιλογή, από τα 3. Γνώμη μου πάντως είναι, αν μπορείς να δώσεις ένα 20άρικο ακόμα και να πάρεις αυτό, που θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη επιλογή από τα 3 -> XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD 

Άπο που και ως που το mi3 καλύτερο του g2? Ούτε στο σινεμά.

Δημοσ.

Εντάξει είπαμε όχι και να συγκρίνουμε το g2 με το mi-3

Το LG G2 ειναι και γ@@ω τα κινητα κυριως σε επιδοσεις αλλα βγαζει αρκετα προβληματα.

Το καλο ειναι πως οτι και να βγαλει το καλυπτει η LG.Εχει το καλυτερο service.

Το g2 βγάζει προβλήματα; όπως1

Όλοι g2 έχουν και κάνεις δεν ανέφερε κανενα πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! και εγώ προς το g2 σκεφτόμουν.Να μου αντέξει 2 χρονάκια. Αλήθεια βγάζει προβλήματα το g2 όντως? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...