arispap1986 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 παιδιά ξαφνικά έχασα την εικόνα στο laptop μου. Δοκίμασα να βγάλω μπαταρία και να βγάλω εξωτερικά εικόνα αλλά τίποτα. Κάποιοι γνωστοί μου με ενημέρωσαν οτι μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών. Πόσο πιθανό μπορεί να είναι αυτό? Επίσης που θα μπορέσω να την φτιάξω?
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ναι μπορεί να ειναι η κάρτα γραφικών ή ακομα και η motherboard και αφου δεν έχεις εικόνα και σε εξωτερικό monitor μάλλον για κάρτα ειναι .... το κακό ειναι οτι αν η κάρτα ειναι ενσωματομένη πρέπει να αλλάξεις ολη την motherboard και το κόστος μονο για να την αγοράσεις μπορεί να μην σε συμφέρει. Ο ασφαλέστερος τρόπος ειναι να πας σε καποιο τεχνικό να στο κοιτάξει και να σου κάνει διάγνωση
arispap1986 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τελικά κάρτα γραφικών μου επισκευάσανε τα παιδιά στους Lab-Experts. Διαθέτουν και μηχανήμα από οτι με ενημέρωσαν. Απλά το κακό είναι οτι είναι στην Λάρισα και περίμενα τις courier αλλά σε 2 μέρες ήταν πίσω. 99% πρόβλημα στην κάρτα γραφικών με ενημέρωσαν.
coolerman Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 κόστος & εγγύηση;; τα μεταφορικά ποιός τα πλήρωσε;; για την "ιστορία" του topic... 1
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Χαίρομαι που στην επισκεύασαν απλα ετσι να γνωρίζεις οτι μπορεί να μην κρατήσει και πολύ αυτη η επέμβαση που έκαναν στην κάρτα
arispap1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τα μεταφορικά ήταν δωρεάν και το κόστος ήταν στα 95€. Βέβαια με ενημέρωσαν οτι μπορούσαν να με κάνουν και ζέσταμα μόνο με χαμηλότερο κοστολόγιο αλλά προτίμησα την μεσαία επισκευή του reballing για να γίνει σωστα. Εγγύηση 6 μήνες μου δώσανε. Τα γράφουν και αναλυτικά σε αυτή την σελίδα ΕΔΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα