Προς το περιεχόμενο

DiRT Rally

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμένα προσωπικά μου αρέσει. θα έλεγα ότι είναι κοντά στο arcade δηλαδή το αυτοκίνητο φρενάρει και στρίβει σχετικά εύκολα και επίσης μπορείς να το μαζέψεις αν σου φύγει. ίσως θέλει λίγο ποιο νωρίς φρενάρισμα αλλα θα έλεγα ότι εινια ευχάριστω και μου θυμίζει colin mcrae rally 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και το "δοκίμασα", μπορώ να πω πως διαφωνώ με τον φίλο Anastazio. Ναι δεν είναι στο επίπεδο του RBR ακόμα. Μακάρι μέχρι το τέλος να το φτάσει. Μην ξεχνάμε πως είναι early access και δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμα..(κάτι που πολλοι "ξεχνούν" επειδή το πλήρωσαν και περιμένουν έτοιμο game!). Ακόμα και το Assetto όταν ήταν σε early είχε θέματα. Αλλά όλα αυτά είναι εις γνώσιν μας όταν το παίρνουμε! Beta είναι!

To assetto σαν early access ειχε θεμα με τα γραφικα του,τα οποια βελτιωθηκαν στην πορεια μετα απο μεγαλη γκρινια στο forum τους που ημουν και εγω παρων εκει...προς πιεση σε αυτον τον τομεα οπως και για το περιεχομενο του.Το μονο που δεν αμφισβητησε ποτε κανενας στο assetto ηταν για το ποσο sim-racing ηταν απο την πρωτη στιγμη  :)

Σιγουρα θα γινουν βελτιωσεις στην πορεια του παιχνιδιου αλλα η ταυτοτητα του δεν θα αλλαξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν είναι άσχημο... αλλα δεν ξέρω αν αυτό είναι sim-rally. Μου φαίνεται σαν ένα Dirt3 αλλα με πιο δύσκολη οδηγηση.

Θα προτιμούσα να είχαν κάνει ένα Dirt4... αφου το κατέχουν καλα το θέμα σ'αυτο το στύλ οι Codemasters.

Το Dirt3 για μένα ήταν πολύ καλό (στο racing κομμάτι), και μια αναβάθμιση σ'αυτό το στυλ παιχνιδιού θα ήταν τέλεια.

Οπότε... αναμονή για Dirt4...(αν είναι στα σχεδιά τους να το κάνουν)

(Από πίστες πάντως μου αρέσει. Ωραίες διαδρομές και γενικά ατμόσφαιρα.)

Επεξ/σία από InfinitySurfer

Απο οτι καταλαβα επειδη τα Dirt οσο πανε και εχουν και λιγοτερο το κομματι του πραγματικου Rally με καθε νεο Dirt,ειπαν να βγαλουν καποια extra χρηματα βγαζοντας ξεχωριστα παιχνιδι περισσοτερο για Rally αντι πχ να βγαλουν το Dirt 4 με παραπανω πιστες και περιεχομενο για αυτο. 

Πάντωςπρος το παρών ότι είδος έδαφός και αν είναι είτε πρόκειται για χώμα ή για χιόνι το αυτοκίνητο συμπεριφέρετε το ίδιο

Το παιχνιδι ειναι εμετος.Κατεβαστε το,να δειτε rollercoster με group b cars,τι χωμα,τι ασφαλτος,τι χιονι,αυτο εκειιι,βεντουζα.Πονανε τα μυαλα μου που βλεπω στο φορουμ του steam να λενε οτι irl τα rally cars εχουν tons of grip και το game ειναι as real as it gets.Και δεν ντρεπονται καθολου να το διαφημιζουν σαν sim,εκει ειναι που χαζευω,πως την πατησα ετσι ακομα δε μπορω να το χωνεψω!Για τα dirt ουτε bandwidth να τα κατεβασω χαραμιζα!

• Like 2

Άλλο παιχνίδι παίζουμε...

Εμένα μου φαίνεται πανδύσκολο, δεν το έχω με τα sim και μου φαίνεται ότι δεν στρίβει ούτε με τρισάγιο, για να βγώ απλά όχι τελευταίος πηγαίνω σα τη κότα, μπας και προλάβω να στρίψω με 30 και οριακά να μην πετάξει έξω.

Δεν ξέρω αν είναι sim είναι πάρα πολύ ζόρικο πάντως.

Κατα τ' άλλα από γραφίκα μου αρέσουνε πάρα πολύ αυτά που έχουνε κάνει και το μενού τους λιτό και λειτουργικό.

Φουλ support στα controllers με ωραίες και απλές ρυθμίσεις, ωραίο το παιχνίδι αλλά σκέφτομαι μήπως να πάρω τιμονιέρα για να το ευχαριστηθώ;

• Like 1

ωραία γραφικά μιας κ είχαμε μείνει στου RBR...αλλά τίποτα παραπάνω.

ευχάριστες διαδρομές, σχεδιασμός αυτοκινήτων πολύ καλός κ αρκετά λεπτομερής.

για simulation όμως κανένας λόγος.

το παιχνίδι απέχει απ'την αλήθεια αλλά είναι αρκετά δύσκολο για τους μη μυημένους

κ γι αυτούς που δεν παίζουν με τιμόνι.

για ένα 20αρικο αξίζει 100%, τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή.

θα το τσιμπήσω και εγω 

μου αρέσει πολύ η ελλαδα 

απο τα βιντεο φαίνεται οτι το sim στοιχείο 

δεν είναι 100% ανεπτυγμένο 

αλλά βετα ειναι οπότε ...

Ναι... θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτιάξει στην οδήγηση. Και άλλες δευτερεύουσες ψιλο-διορθώσεις. (π.χ test-drive γι'αυτό που θέλεις να πάρεις, πριν το πάρεις, για να ξέρεις τι αγοράζεις)

Αν κρατήσουν πάνω-κάτω αυτό το στυλ τα physics των αμαξιών, δεν αξίζει. (για μένα τουλάχιστον)

Αλλά και πάλι, δεν ξέρω αν με τον καιρό τα αμάξια αναβαθμίζονται και έχουν καλύτερο handling... γιατι δεν έχω παίξει και πολύ...οπότε δεν ξέρω αν στρώνει αργότερα.

Αλλιώς... μόνο Dirt-4 αν έρθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα στρίβει δύσκολα. Μήπως έχετε άλλες ρυθμίσεις;

Εντιτ: έβαλα 100% steering sensitivity και είμαι κομπλέ.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από Federacion

Θα συμφωνήσω, το παιχνίδι δεν είναι καλό (αν κ ακόμα είμαι στο mini οπότε θα επανέλθω όταν αποκτήσω καλύτερη εικόνα).

Υ.Γ. Όσοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι αυτό που παίζουν έχει έστω κ ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα ας δοκιμάσουν με το Assetto Corsa και την BMW M3 E30 Drift αυτή την πίστα :  http://www.racedepartment.com/downloads/forest-rally-fictional-scratch-made-rally-stage.6003/

Αν κ το παιχνίδι δεν εχει φτιαχτει για χώμα, τα physics είναι πάντα σωστά και θα φανεί από τα πρώτα μέτρα . To RBR No2 είναι ήδη εδώ.

κι ένα μικρό challenge post-46220-0-09857600-1430691772.jpg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες στείλτε μου κανένα preset για το αμάξι, μην κάθομαι να στήνω είμαι και άσχετος απο μηχανικά...

ΥΓ είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ πάντως, ακριβώς αυτό το ραλλάκι που περίμενα από καιρό collin mcrae στο ps1...

Επεξ/σία από Federacion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...