Προς το περιεχόμενο

i7 4770k + dark rock 3 + καλο oc.

IronBacteria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια,ειμαι καινουριος στον χωρο του αθληματος οποτε εχω καποιες επιφυλαξεις και φοβιες θα ελεγα για θερμοκρασιες,κρασαρισματα κτλπ...μετα απο μερικα videos και βαζοντας το μυαλο να δουλεψει,εκανα και εγω οc λοιπον..το συστημα ειναι στην υπογραφη μου.τον πηγα στα 4.2 με 1.1 voltage αλλα απο οτι φαινεται δεν χρειαζεται τοσο.το adaptive mode στο core voltage +ring voltage  οντως λειτουργει μια χαρα.   http://prntscr.com/6yc339τσεκαρετε και εδω...σε λιγο θα αρχισω το τεστ με prime,ποιο απο τα 4 να βαλω ομως?επισης πως να κανω γερο και καλο oc στη ram?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μην ζορίζεις τον cpu με prime klp κανε ενα editing σε κάποιο βιντεο  σε καμιά ταινία να πάρει κανα μισάωρο κ θα δεις. αν δεν ασχολείσαι με βιντεο κοιτα το aida64

ποιο φιλε?δεν κανει δουλεια το prime δλδ?ποιο προτεινεις?

Η άποψη μου

http://www.insomnia.gr/topic/565708-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-haswell-%CF%83%CE%B5-stress-test/

αποψεις εχουμε ολοι απο μια , αλλο η αποψη και αλλο τι ειναι σωστο.  

http://gyazo.com/48baf2529d44fd8e54d239f57b02d51f

τα σχολια σας!!!! περιμενω γνωμες σας παρακαλω

τι σχολια και γνωμες θες ??

εχεις εναν 4770 που φτανει ΠΟΛΥ ψηλα σε θερμοκρασιες και τον εχεις τρεξει στο prime95 ελαχιστα , χωρις να μας εχεις πει ακριβη ταση και συχνοτητα.αρα τι αποψη να εχουμε ?

αποψεις εχουμε ολοι απο μια , αλλο η αποψη και αλλο τι ειναι σωστο.  

LOL... ε αφού μπερδεύσε αναθεωρώ.Δεν είναι απλά αυτή η άποψη μου είναι defacto γεγονός και η σωστή θεώρηση των συγκεκριμένων. Διαφωνείς και αν ναι ,γιατί ?

Για τόσο χαμηλή ταχύτητα cpu και σχετικά χαμηλή τάση , έχεις τσιμπημένες θερμοκρασίες.

Μήπως έχεις στο πολύ αθόρυβο τα ανεμηστήρια σου ???

• Like 1

Για τόσο χαμηλή ταχύτητα cpu και σχετικά χαμηλή τάση , έχεις τσιμπημένες θερμοκρασίες.

Μήπως έχεις στο πολύ αθόρυβο τα ανεμηστήρια σου ??

τι εννοεις πολυ αθορυβα τα ανεμηστηρια??

τι εννοεις πολυ αθορυβα τα ανεμηστηρια??

Εννοώ προφανώς , ότι για λόγους θορύβου , έχεις ρυθμίσει γενικά το air-flow του συστήματος σου , σε πολύ χαμηλές στροφές ?

και για αυτό δέν επιτυγχάνεις την καλύτερη δυνατή ψύξη για τον επεξεργαστή σου ?

Δέν είναι λογικό στα 4Ghz με 1,20volt να πιάνεις 85C

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...