demflou Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παιδια για το εν λόγω κινητο τι λετε αξιζει περισσοτερο απο το LG G3?
GianniSM Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Για μένα όχι, κάνει τα ίδια πράγματα με μόνο ανώτερο το ότι είναι λίγο πιο γρήγορο, πιο ακριβό, προβλήματα με την ρομ του, ένα χρόνο εγγύησης έναντι 2, αν σου κάτσει η στραβή τρέχα γύρευε κάνα 3μηνο να το πάρεις, όταν λήξει η εγγύηση και πάθει κάτι άντε βρες ανταλλακτικά, επιπλέον σε διαστάσεις είναι τεράστιο.
overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχει κανονικα 2 χρονια, και οχι 1, η αντικατασταση γινεται σχετικα γρηγορα αν αναλογιστεις οτι το στελνεις εξωτερικο, προβληματα με την rom δεν υπαρχουν, και οι διαστασεις ειναι παρομοιες με το g3 @giassiSM Εχεις 1+1 ή απλα λες ασυναρτησιες?
demflou Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ειναι πιο γρηγορο απο το LG G3 αλλα εχει και πολυ καλυτερη μπαταρια!!
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Επειδη εχει γενικα αναφερθει το συγκεκριμενο κινητο ας πουμε παλι τι ισχυει πλεον για αυτο. Οπως ακριβως το διαφημιζε η εταιρια ως Flagship killer,οταν πρωτοβγηκε ειχε γινει μεγαλος ντορος γυρω απο αυτο για τα φοβερα Specs που ειχε για τα χρηματα του σε σχεση με τοτε ναυαρχιδες. Τωρα ομως που πλεον κοστιζει στα ιδια πανω κατω χρηματα με κινητα με παρομοια Specs,βλεπε G3 και Z2 εχει χασει αυτο ακριβως το σημαντικο υπερ που ειχε και καθαρα το προτιμας αν απλα το γουσταρεις σαν κινητο. 1
GianniSM Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχει κανονικα 2 χρονια, και οχι 1, η αντικατασταση γινεται σχετικα γρηγορα αν αναλογιστεις οτι το στελνεις εξωτερικο, προβληματα με την rom δεν υπαρχουν, και οι διαστασεις ειναι παρομοιες με το g3 @giassiSM Εχεις 1+1 ή απλα λες ασυναρτησιες? Site: Size Site: Σύγκριση Τώρα θέλω να μάθω πως έχει 2 χρόνια εγγύηση εφόσον έρχεται από την Κίνα, και πόσο είναι το ''σχετικά γρήγορα'' Μετά έλα να μου πεις αν λέω ασυναρτησίες.
overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Και για ποιο λογο να το αγορασεις απο Κινα ενω μπορεις απο το site? Απο οτι καταλαβες, ναι λες ασυναρτησιες
GianniSM Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Και για ποιο λογο να το αγορασεις απο Κινα ενω μπορεις απο το site? Απο οτι καταλαβες, ναι λες ασυναρτησιες Το site που στο καλό είναι; στην Κίνα δεν είναι; περιμένω να μου δείξεις κάπου να λέει πως έχει 2 χρόνια εγγύηση και να μου προσδιορίσεις αυτόν τον σχετικά λίγο χρόνο του πάνε έλα. Επίσης να προσθέσεις το κόστος αποστολής αν σου τύχει τίποτα που είναι ένα 30αρι. Έτσι για να δούμε ποιος λέει ασυναρτησίες.
overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 https://oneplus.net/support/answer/where-do-you-ship-from https://oneplus.net/support/answer/estimated-time-of-repairs FYI: Στην Ευρωπη απο Αγγλια ερχονται
leo06 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το site που στο καλό είναι; στην Κίνα δεν είναι; περιμένω να μου δείξεις κάπου να λέει πως έχει 2 χρόνια εγγύηση και να μου προσδιορίσεις αυτόν τον σχετικά λίγο χρόνο του πάνε έλα. Επίσης να προσθέσεις το κόστος αποστολής αν σου τύχει τίποτα που είναι ένα 30αρι. Έτσι για να δούμε ποιος λέει ασυναρτησίες. η αποστολή γίνεται απο Αγγλία,έχει δυο χρόνια εγγύηση και τα έξοδα αποστολής είναι 17 ευρώ
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Βλεπω παντως και στο Skroutz λιγα καταστηματα με το συγκεκριμενο κινητο.
GianniSM Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 η αποστολή γίνεται απο Αγγλία,έχει δυο χρόνια εγγύηση και τα έξοδα αποστολής είναι 17 ευρώ H one plus one διαφωνεί μαζί σου. Site: Το λέει εδώ Επίσης ψάχνοντας τον χρόνο επισκευής λέει για 1-2 βδομάδες δηλαδή το λιγότερο 1 μήνα. overpower ποιος γράφει ασυναρτησίες είπαμε;
demflou Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εδω φιλε Γιαννη επειδη το εβλεπα και γω στο site και θα διαφωνησω μαζι σου. Σ΄ αυτο που αναφερεται εκει το αρθρο ειναι για το drone οχι για το smartphone.
leo06 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 H one plus one διαφωνεί μαζί σου. αυτό είναι για το πρωταπριλιατικο drone dr-1,καμία σχέση με το one https://oneplus.net/uk/privacy-and-legal OnePlus phones purchased on oneplus.net come with a limited warranty of 1 year, and a second year is covered by EU consumer laws, starting from the date of delivery. Unless otherwise specified, this warranty covers the hardware components of the Product as originally supplied and does not cover, or partially covers software, consumable items, or accessories even if packaged or sold together with the Product. The limited warranty only covers product defects caused by workmanship or build materials. To make a claim, present your original Proof of Purchase (invoice), model and serial number of the product, and photo evidence of the product’s defects to OnePlus Customer Service at support.oneplus.net. Any repair and replacement service covered by warranty, along with shipping and handling, will be free within the 2-year period. OnePlus may use rebuilt, reconditioned or new parts and components when repairing any product. Alternatively, we may replace the defective product entirely with a rebuilt, reconditioned or new OnePlus product.
GianniSM Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ok, αυτό με την εγγύηση μου ξέφυγε. Έμεινα πίσω επειδή είχε καιρό να ασχοληθώ με αυτό το τηλ. Το DR-1 δεν είχα καταλάβει πως ήταν κάτι διαφορετικό. Από κει και πέρα δεν βλέπω κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα στην αγορά του, οι διαστάσεις του είναι όντως μεγάλες (σχετικό λινκ) και το έχω δουλέψει, είχα διαβάσει για θέματα με το touch του, και διάφορα προβλήματα με την ρόμ του. Έδωσα σύγκριση από ξένους.Ξέρω επίσης πως οι επισκευές στο G3 δεν αργούν σε αυτό πάνε πάνω από μήνα + κόστος αποστολής. Από κει και πέρα ο καθένας κουμάντο στην τσέπη του μόνος του κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα