Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Πρόσφατα ένας φίλος μου έφερε ένα ποντικάκι το Razer Imperator 2012

Hy3oPDa.png

Το ποντίκι έχει όμως ένα πρόβλημα..

όταν κλικάρω υπάρχει περίπτωση αντί για 1 κλικ να γίνουν δύο και αυτό είναι πρόβλημα σε ορισμένα games...

Είχατε ποτέ κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ;

Τρόπους επίλυσης του πρόβληματος ;;;

Thanks

Δημοσ.
Δημοσ.

ΑΝ δεν υπάρχει εγγύηση,πρέπει κάπου/κάποιος να ξέρει να κάνει αλλαγή τα microswitch που υπάρχουν επάνω στο pcb https://www.google.gr/search?q=razer+imperator+2012+microswitch&biw=768&bih=1024&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=paw0VeKUE5DWaueMgfAB&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=ygOv58glzl5inM%253A%3BqXIIgOzxAj1OPM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.pictr.com%252Fraot939uaj.jpg%3Bhttps%253A%252F%252Fforum.lowyat.net%252Ftopic%252F2929274%252Fall%3B800%3B600

Το κόστος είναι μηδαμινό αγοράς microswitch.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το deathadder. Αν είσαι εντός εγγύηση στείλε το πίσω. Έμενα που ήταν σε εγγύηση δεν το δέχτηκαν και έτσι το άνοιξα και ίσιωσα το σιδεράκι του micro switch (με παίδεψε πολύ).

post-245426-0-05047400-1429541988_thumb.png

Έφτιαξε για 2 μήνες, μετά πάλι τα ίδια. Οπότε αν σκέφτεσαι να το φτιάξεις με αυτόν τον τρόπο, να ξέρεις είναι προσωρινή λυση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Πρόσφατα ένας φίλος μου έφερε ένα ποντικάκι το Razer Imperator 2012

Hy3oPDa.png

Το ποντίκι έχει όμως ένα πρόβλημα..

όταν κλικάρω υπάρχει περίπτωση αντί για 1 κλικ να γίνουν δύο και αυτό είναι πρόβλημα σε ορισμένα games...

Είχατε ποτέ κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ;

Τρόπους επίλυσης του πρόβληματος ;;;

Thanks

Γεματο και το Insomnia και γενικα ολο το google με αυτο το ενοχλητικο Double click που εμφανιζουν δυστηχως κυριως τα ποντικια Razer.

Δημοσ.

@4GGELOS Μην το λες, τις πρώτες 2(?) φορές που ίσιωσα το σιδεράκι και μένα 1-2 μήνες κράτησε αλλά φαίνεται η τρίτη ήταν η τυχερή μου γιατί έχει κρατήσει πάνω από χρόνο και συνεχίζει ακάθεκτο!!  :-D

Δημοσ.

Τωρα τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα με την 2ετη εγγυηση. Παλια με τον 1χρονο ηταν τραγικα τα πραγματα,ειδικα λογω τετοιων προβληματων.

Δημοσ.

microswitch δεν αλλαζει ευκολα γιατι η θερμοκρασια του κολλητηριου συχνα χαλαει το microswitch.

θελει πολυ τεχνικη, ελεγχομενο θερμοκρασιακα κολλητηρι και λεπτο νημα καλαι, 0.3-0.5μμ. Χρησιμοποιηστε αναγκαστικα ενα καλαι 60-40 με χαμηλο σημειο τηξεως 185C γιατι αν βαλετε καλαι που λιωνει στους 200+ δυσκολευουν τα πραγματα.

ωστε συνεχιζει η απαραδεκτη razer να παιρνει μικροδιακοπτες απο τον ιδιο προμηθευτη που κανουν διπλό ή καθολου κλικ μονο μετα απο λιγες χιλιαδες κλικ? Τι να πω αυτη η εταιρια παιρνει οσκαρ πρωτοτυπιας. Ειναι η μονη εταιρια που δεν την νοιαζει να βελτιωσει τα προιοντα της, παρα μονο τις πωλησεις της, και ομως βελτιωνει τις πωλησεις της.

Δημοσ.

@djkostas84 είναι ήδη η δεύτερη φορά που το ίσιωσα. Τώρα πάω για τρίτη. Αν το ξανακάνει θα πάει για ελεύθερη πτώση από το μπαλκόνι. Με έχει βολέψει απίστευτα στο χέρι αλλά με τα προβλήματα που έχει, το έχω μισήσει.

CowMeGG αν δεν είναι σε εγγύηση γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς. Θα σου σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.

Γεματο και το Insomnia και γενικα ολο το google με αυτο το ενοχλητικο Double click που εμφανιζουν δυστηχως κυριως τα ποντικια Razer

εγω το χω παθει και  σε logitech στο mx revolution 

Δημοσ.

@djkostas84 είναι ήδη η δεύτερη φορά που το ίσιωσα. Τώρα πάω για τρίτη. Αν το ξανακάνει θα πάει για ελεύθερη πτώση από το μπαλκόνι. Με έχει βολέψει απίστευτα στο χέρι αλλά με τα προβλήματα που έχει, το έχω μισήσει.

CowMeGG αν δεν είναι σε εγγύηση γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς. Θα σου σπάσει τα νεύρα.

Απλά είναι ένα ωραίο mouse :/ και το άλλο mouse που έχω δεν έχει ούτε κάν ρύθμιση για DPI 

Δημοσ.

Και εμένα το deathadder με βόλεψε απίστευτα στο χέρι και είναι και όμορφο. Δεν έχω όμως την όρεξη να το ανοίγω κάθε 2 μήνες και να το "φτιάχνω". Αν έχεις την όρεξη και την υπομονή, do it.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...