Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα την γνωμη σας αλλα και την βοηθεια σας για την επιλογη των καταλληλων προιοντων.

Μετα απο αρκετα χρονια στην AMD,λεω να αλλαξω στρατοπεδο και να παω κατα INTEL μερια.

Εχω το συστημα της υπογραφης,και εχω βαλει ηδη αγγελια το σετ mobo+cpu+ram.

Λογω του οτι σε λιγες μερες ξεκιναω δουλεια (καλοκαιρινη σεζον),δεν θα εχω πολυ χρονο να ασχολουμαι γενικα με το pc,οποτε ειχα στο μυαλο μου,να αγορασω μια καλη μητρικη,καλες μνημες,και ισως εναν απλο pentium να κανω τη δουλεια μου χωρις τρελες απαιτησεις!Ισως παιζω και κανα game  grin.png

Απλα θελω mobo+ram να αγοραστουν απο τωρα καλα κομματια,με την προοπτικη οτι απο χειμωνα θα αγοραστει καποιος i5 (Κ λογικα).

Περιμενω προτασεις για ολο το σετ.

Δημοσ.

αρχικα εισαι σιγουρος πως θες να κανεις μια τετοια αλλαγη; βλεπεις πως ο 8320 δεν σου φτανει πχ?

ή απλα θες μια ανανέωση;

Δημοσ.

Καλή σαιζόν,για αρχή.

Πιστεύω πως με το σύστημα σου,δεν υπάρχει λόγος να μεταβείς άμεσα σε άλλη πλατφόρμα.

Με μία καινούρια κάρτα μπορείς να παίξεις ό,τι κυκλοφορεί και θα κυκλοφορήσει.

Αν δεν ασχολείσαι,το σετάκι σου,είναι υπεραρκετό για ό,τι και αν χρειαστείς να κάνεις για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Αν πάλι απλά γουστάρεις να το κάνεις,σίγουρα θα βρεις πολλά θέματα με καλή μητρική για αναβάθμιση +pentium.

Τις μνήμες σου ,κράτα τες.Μια χαρά θα δουλέψουν στο καινούριο σύστημα.

Δημοσ.

Κυριως θελω την ανανέωση που αναφέρεις.Οχι μια χαρά είναι ο 8320,απλά τους επόμενους 5-6 μηνες δεν θα γίνει μεγάλη χρήση του Η/Υ.Οποτε σκέφτηκα να τον δωσω τωρα που ακομα μπορώ να δώσω το σετ σε μια καλη τιμη και να πάω σε intel μεριά, με την προοπτική της αλλαγής του επεξεργαστη και μονο τον χειμώνα με απώτερο σκοπό το gaming(θα αλλαχτεί και η κάρτα μαζί).

Δημοσ.

Με το ίδιο σκεπτικό θα έχουν πέσει και οι τιμές στους i5 k.Πολλά το προμυνήουν.

Τέλος πάντων,συμπλήρωσε τη φόρμα , και ψάξε και για θέματα,θα βρεις κάμποσα.

Δημοσ.

Μιας και ενδιαφέρεσαι για gaming, παρόλο που ως γνωστόν ένας i5 είναι ξεκάθαρα ότι καλύτερο, ακούγεται καλύτερη ιδέα ένας i7 4790k αν έχεις τα χρήματα, θα σου δώσει άνεση και για περισσότερα από gaming αν τα θελήσεις. Όλα αυτά, τα προτείνω ως εναλλακτική, από το να πας σε i5 και μετά να θες i7. Έχω περιστατικό από φίλο που έχει i5 και δεν είχε σκεφτεί να πάρει i7 από την αρχή, μιας και θεώρησε ότι του ήταν αρκετός. Τον ενδιαφέρει το streaming και το editing και εκεί του φαίνεται κάπως έως αρκετά λίγος ο i5 4570. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλα θελω mobo+ram να αγοραστουν απο τωρα καλα κομματια,με την προοπτικη οτι απο χειμωνα θα αγοραστει καποιος i5 (Κ λογικα).

Τέλος της χρονιάς βγαίνει η επόμενη γενιά η skylake, δεν λέει να κάνεις αλλαγή τώρα, να πάρεις ακριβά κομμάτια και όταν θα πας να πάρεις επεξεργαστή να υπάρχουν οι νέοι,από ότι λένε ενδέχεται να έχουν και καλή αύξηση στης επιδώσεις.
  • Like 1
Δημοσ.

Οι Skylake απ ότι είδα θα είναι αρχιτεκτονικής 14nm.Οπότε να φανταστώ ότι ένας skylake δεν θα είναι συμβατός σε socket 1150,σωστά?

Multicore,προς το παρόν θα έμπαινε ένας Pentium και από χειμώνα ο i5,η μπορεί και ένας i7,αναλόγως τα διαθέσιμα χρήματα!

• Like 1
Δημοσ.

Οι Skylake απ ότι είδα θα είναι αρχιτεκτονικής 14nm.Οπότε να φανταστώ ότι ένας skylake δεν θα είναι συμβατός σε socket 1150,σωστά?

Ακριβώς,θα είναι s1151,για αυτό και λέω ότι δεν είναι καλό να κάνεις τώρα αλλαγή,πάνε απευθείας σε skylake αντί να πάρεις 2 χρονών πλατφόρμα.
Δημοσ.

Κατάλαβα!Οποτε μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να αλλάξω σύστημα,καθώς ο χειμώνας θα φέρει καινούρια προϊόντα,αφού θα βγουν και οι καινούριες amd σε λίγο καιρο.

Οπότε μάλλον θα περιμένω να κάνω μια και καλή την μετάβαση σε φρέσκο "πράμα" !

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

θα συμφωνησω με ολους τους προλαλησαντες..!

το συστημα σου ειναι ηδη πολυ δυνατο για ολες τις δουλειες που θες, αλλα και που φανταζεσαι οτι θες να κανεις.....!! 

οσο για την σκεψη σου, να πας σε Pentium, ξεχασε το, θα ξενερωσεις ασχημα, πιστεψε με στο λεω γιατι εχω και τα 2 συστηματα....!!!!! 

αν ειναι να πας καπου, για "καλυτερα", πας σε ι5 ή σε skylake, οπως σωστα σου ειπαν παραπανω...!!!

αλλιως... καθεσαι στα αυγα σου..!!!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα την γνωμη σας αλλα και την βοηθεια σας για την επιλογη των καταλληλων προιοντων.

Μετα απο αρκετα χρονια στην AMD,λεω να αλλαξω στρατοπεδο και να παω κατα INTEL μερια.

Εχω το συστημα της υπογραφης,και εχω βαλει ηδη αγγελια το σετ mobo+cpu+ram.

Λογω του οτι σε λιγες μερες ξεκιναω δουλεια (καλοκαιρινη σεζον),δεν θα εχω πολυ χρονο να ασχολουμαι γενικα με το pc,οποτε ειχα στο μυαλο μου,να αγορασω μια καλη μητρικη,καλες μνημες,και ισως εναν απλο pentium να κανω τη δουλεια μου χωρις τρελες απαιτησεις!Ισως παιζω και κανα game  grin.png

Περιμενω προτασεις για ολο το σετ.

Εγω παλι αλλο δεν καταλαβαινω. Αφου απο την αρχη σκεφτοσουν για i5 με Oc δυνατοτητα τις Ram γιατι να τις αλλαξεις δεν καταλαβαινω????Και σε απλη μητρικη γινονται 1600ρες η συχνοτητα τους και σε overclock i5 ή i7 μια χαρα καθονται.

Δημοσ.

Εγω παλι αλλο δεν καταλαβαινω. Αφου απο την αρχη σκεφτοσουν για i5 με Oc δυνατοτητα τις Ram γιατι να τις αλλαξεις δεν καταλαβαινω????Και σε απλη μητρικη γινονται 1600ρες η συχνοτητα τους και σε overclock i5 ή i7 μια χαρα καθονται.

Γιατι εχει υψηλα timmings,σκεφτομουν λοιπον να τις δωσω και να παρω κατι σε 1600Mhz,με cl8 η cl7.Απ οσο ξερω με Intel,τρεχουν καλυτερα μνημες με αυτα τα χαρακτηριστικα.Διορθωστε με εαν κανω λαθος!

Δημοσ.

Γιατι εχει υψηλα timmings,σκεφτομουν λοιπον να τις δωσω και να παρω κατι σε 1600Mhz,με cl8 η cl7.Απ οσο ξερω με Intel,τρεχουν καλυτερα μνημες με αυτα τα χαρακτηριστικα.Διορθωστε με εαν κανω λαθος!

Προφανως και κανεις λαθος. Πρωτον γιατι εξ αρχης σκεφτοσουν για i5 overclocked επεξεργαστη,κοινως οι 2400 μνημες δεν θα πηγαιναν χαμενες,αλλα και να πηγαινες σε κλειδωμενες παλι στα παιχνδια διαφορες μεταξυ CL 8 και 9 και πχ Cl 11 ειναι αντε ξερω γω 0.5 με 1 Fps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...