Hfaistionass Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Είμαι φαν των πιρσινγκ και είδα στο ίντερνετ σκουλαρίκι στο σημείο που καταλαβαίνεται μου έκανα αίσθηση και σκέφτομαι να κάνω και εγώ. Ξέρετε κανένα καλό μέρος για τέτοια; Έχει κανείς σας; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες.
nicoc89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 είχα βγάλει παλιότερα ενα σπυράκι στις μπάλες και νόμιζα οτι ηταν std τελικά δεν ηταν ήθελα να το σπάσω και δεν έσπαγε , πήρα μια βελόνα , την έκαψα , την πέρασα οινόπνευμα και προσπάθησα να το τριπίσω τελικά κατέληξε σε ματωμένο γάμο αφου οταν το έσπασα άρχισε να τρέχει αίμα non stop και έβαλα μια σερβιέτα πάνω να σταματήσει (η σερβιέτα ειναι ότι καλύτερο για αιμορραγίες λόγο απορροφητικότητας , google it)που λες μου άλλαξε τα φώτα και δεν νιώθω απο πόνο συνήθως όχι δεν ειμαι offtopic απλά φαντάσου για να μ άλλαξε τα φώτα στον πόνο αυτό τι θα νιώσεις ε 6
Hfaistionass Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 καλά για πόνο το φαντάζομαι.. βέβαια δεν έχω σκοπό να το κάνω στα μπαλάκια μου.. πιο προς κορυφή το λές αν με πιανεις
NT1G Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Άσε που μπορεί να εθιστείς και στα παυσίπονα μετά.
Hfaistionass Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 λες να καταλήξω σαν τον Dr House με τα vicodine; Να γίνω πρεζάκι για ένα σκουλαρίκι; χαχα
Δημοφιλής ανάρτηση TriLoBiTe Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Στα @@ σου. 31
revolver1990 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Θα πονέσεις πολύ όπως σου είπε ο Νίκος. To ανδρικό μόριο διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις οπότε θα υποφέρεις. Οι γυναίκες ακόμα χειρότερα http://oloigiaolous.gr/site/klitorida-6-000-nevrikes-apolixis-perissoteres-apo-to-antriko-morio-ke-alla-polla/
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ρε έχετε τρελαθεί; Ο ένας στη ρώγα, ο άλλος στο πέος! Πω ρε φίλε πονάω μόνο στην ιδέα και νομίζω πως έχω αρκετά μεγάλες αντοχές στον πόνο. Κάποτε είχα βγει με μια κοπέλα. Όλα τέλεια και η βραδιά πήγαινε από το καλό στο καλύτερο... Εως ότου τσιτσιδωθηκαμε. Είχε έναν κρίκο στο απ αυτό της που το έκανε να μοιάζει με τα χτυπητηρια στις παλιές κατοικίες. Σαν μάρτυρας του Ιεχωβά ένοιωθα να πούμε. Για να μπω μέσα έπρεπε να χτυπήσω τη πόρτα. 6
Hfaistionass Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τελικά ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο στουντιο;
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε ποιο μέρος είσαι δεν μας λες. Παρόλα αυτά αν είσαι Αθήνα, από τα καλά είναι nico tattoo, dildostudio, medusa tatto, athens piercing (τουλάχιστον έτσι ακούγεται μιας και δεν έχω μεγάλη σχέση με το πιρσινγκ. με τα τατουάζ έχω κάποια σχέση). Η συνηθισμένη διαδικασία είναι, πας από κει, ελέγχεις καθαριότητα και τον τυπα που θα σου το χτυπήσει/τρυπήσει και αποφασίζεις. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από ANHLIKOS 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα