Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κακο ειναι οτι δεν βλεπω να καιγονται να βγαλουν patch για διορθωση, εκτος και εαν εχει τον αδιορθωτο, αλλα batman, η AC. Αφου πουλαει κοροιδα ειναι.Κονσολε ολε.

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To κακο ειναι οτι δεν βλεπω να καιγονται να βγαλουν patch για διορθωση, εκτος και εαν εχει τον αδιορθωτο, αλλα batman, η AC. Αφου πουλαει κοροιδα ειναι.Κονσολε ολε.

Απο την στιγμη που πουλαει περισσοτερο στις κονσολες(60fps κλασσικα),γιαυτο και δεν τους ενδιαφερει.

Και οι πιο πολλοι streamers την εχουν καταλαβει την δουλεια γιαυτο και παιζουν οι περισσοτεροι απο Ps4 και δεν τους νοιαζει.

Beta testing εχει καταντησει το pc gaming στις περισσοτερες περιπτωσεις δυστηχως.

• Like 1
Δημοσ.

εγω το εχω παρατησει περιμενοντας μπας και βγαλουν κανενα update για να στρωσει καπως η κατασταση..οχι πως δν ειναι unplayble

Δημοσ.

Εγω κοντευωνα το τερματισω(singlep pleyer) και μεχρι τωρα δεν εχει κολλησει πουθενα. Ειμαι απο τους λιγους τυχερους φαινεται.

Δημοσ.

Παει και αυτο το τεμρατισα. Και μολις τωρα εβφαλαν perfomane update patch! Χαχαχα! Ευτυχως οπως ειπα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα  με ολα ultra 1080p.

Δημοσ.

τους πόρους που τραβάει αυτός ο τίτλος απ τον υπολογιστή μου δεν δικαιολογεί το τελικό αποτέλεσμα απεικόνισης.

πολά άχρηστα εφέ για το τίποτα...

Δημοσ.

Αισχος απλα το παιχνιδι !!!!! με καινουριο pc για GAMING 5 ημερον και κολανε τα παντα !! ενω σε αλλα παιζει τερμα !!! ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ !! :wacko:

φταίει ότι δεν ήταν ημέρας!

5 μέρες δε το λες και καινούργιο..τουλάχιστον το είχες βάλει στο ψυγείο;

δε το κατεβάσαμε,το αγοράσαμε

----

εμείς οι απλοί θνητοί,με τις απλές εκδόσεις..που δεν έχουμε nuke town τί θα κάνουμε;

Γιατί γουστάρουν τόσο πολύ να χωρίζουν το community οι τυπάδες;

• Like 2
Δημοσ.

φταίει ότι δεν ήταν ημέρας!

5 μέρες δε το λες και καινούργιο..τουλάχιστον το είχες βάλει στο ψυγείο;

δε το κατεβάσαμε,το αγοράσαμε

----

εμείς οι απλοί θνητοί,με τις απλές εκδόσεις..που δεν έχουμε nuke town τί θα κάνουμε;

Γιατί γουστάρουν τόσο πολύ να χωρίζουν το community οι τυπάδες;

Tην nuke town την βαλαν μεσα στο chaos moshpit...σιγουρα δεν την εχεις?

Δημοσ.

Tην nuke town την βαλαν μεσα στο chaos moshpit...σιγουρα δεν την εχεις?

τί είναι αυτό;

εμ,απόσο ήξερα ήταν για το preorder μόνο.Εμένα δεν ήταν preorder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...