Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Luffy πριν αρχίσεις να ξανακατεβάζεις, δεν κάνεις κανα verify τα αρχεία μπας και;Δεν δίνω υψηλές πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δοκίμασα και verify αλλά δυστυχώς τίποτα.

Το παιχνίδι πόσο χώρο σας πιάνει; Ο Steam client λέει ότι είναι κάπου στα 22-23Gb. Μου φενεται περίεργο. Το περίμενα κάπου στα 40-50. Αναρωτιέμαι μήπως παίζει τίποτα με το download...

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε τι ρυθμίσεις το παίζεις; Έχεις αξιοπρεπή καρέ; Δοκίμασε να κλείσεις το Volumetric Lightning.

τα περισσοτερα στο high με τα shadows στο Medium .  εριξα τα textures απο very high σε high και λυθηκε το προβλημα με την μνημη . στην πραγα που ειμαι εχω 55-60 fps σε 1080p

Δημοσ.

Εαν το βαλω στα ultra αλλα απενεργοποιησω το MSAA θα τρεχει και παλι καλα με την 970? Γιατι διαβαζω λενε οτι το MSAA ειναι αυτο που ριχνει πολυ την αποδοση αν το απενεργοποιησεις  τρεχει πολυ καλυτερα.

Δημοσ.

Με 970 ειδικά όσοι είστε σε 1080P είστε άνετοι για High settings. Το παιχνίδι δείχνει πολύ καλό, γουστάρω συνωμοσία :)

επιβεβαιωνω.

Δημοσ.

στην 7950 (1100/1450) δε τα πάει και τόσο χάλια είναι playable σε high (χωρίς να πειράξω καμιά ρύθμιση και έχοντας τελείωσει  το dubai), θα ήθελε όμως και κάνα patch, λογικά σε καμιά πιο δυνατή amd θα είναι μια χαρά 

DXMD%202016-08-24%2000-27-57-77_zpsobmdm

DXMD%202016-08-24%2000-22-59-65_zps0yejq

DXMD%202016-08-24%2000-22-52-18_zpswklx6

• Like 1
Δημοσ.

Εαν το βαλω στα ultra αλλα απενεργοποιησω το MSAA θα τρεχει και παλι καλα με την 970? Γιατι διαβαζω λενε οτι το MSAA ειναι αυτο που ριχνει πολυ την αποδοση αν το απενεργοποιησεις  τρεχει πολυ καλυτερα.

Όχι, εκτός και αν θες να παίζεις με 20-25FPS. Εδώ άτομα με Titan X(Pascal) και κόβουν settings..Άσε που δεν έχει οπτική διαφορά, τζάμπα το performance hit, ήδη το παιχνίδι με High(Και Very High textures) είναι δυνατό.

Δημοσ.

Όχι, εκτός και αν θες να παίζεις με 20-25FPS. Εδώ άτομα με Titan X(Pascal) και κόβουν settings..Άσε που δεν έχει οπτική διαφορά, τζάμπα το performance hit, ήδη το παιχνίδι με High(Και Very High textures) είναι δυνατό.

Ναι αυτο λενε πολλοι στο steam οτι very high με ultra δεν φαινονται διαφορες. Μαλλον θα το βαλω very high χωρις msaa .

Δημοσ.

Δοκίμασα και verify αλλά δυστυχώς τίποτα.

Το παιχνίδι πόσο χώρο σας πιάνει; Ο Steam client λέει ότι είναι κάπου στα 22-23Gb. Μου φενεται περίεργο. Το περίμενα κάπου στα 40-50. Αναρωτιέμαι μήπως παίζει τίποτα με το download...

45.2GB μου πιάνει. Κατεβάζει περίπου 22GB και μετά κάνει unpack και φτάνει όσο έγραψα.

Δημοσ.

σε retail πάντως (3 dvd) κατεβάζει πολύ λίγο, το παιχνίδι είναι σχεδόν όλο στα δισκάκια 

με vdsl δεν κατέβασε πάνω από 10 λεπτά αφού τελείωσε η εγκατάσταση από τους δίσκους 

Δημοσ.

Έτσι μου 'ρχεται να το διαολοστείλω για steam refund και να το αγοράσω του χρόνου σε κανένα sale...

post-193931-0-47130700-1471996666_thumb.png

Δοκίμασα τα πάντα.

-Διαγραφή, download και επανεγκατάσταση από την αρχή.

-Επανεγκατάσταση drivers.

-Verify files στο steam.

-Low settings.

-Το έτρεξα σε παράθυρο.

-Αφαίρεσα όλες τις μπούρδες dlc.

-Απενεργοποίηση subtitles όπως είπε κάποιος στο steam (αν είναι δυνατόν... το άκουσα και αυτό).

-Προσευχή.

Κανένα αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο μπράβο πάλι στη Nixxes για το υπέροχο PC port. Κάθε πέρισυ και καλύτερα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...