D.Luffy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Luffy πριν αρχίσεις να ξανακατεβάζεις, δεν κάνεις κανα verify τα αρχεία μπας και;Δεν δίνω υψηλές πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δοκίμασα και verify αλλά δυστυχώς τίποτα. Το παιχνίδι πόσο χώρο σας πιάνει; Ο Steam client λέει ότι είναι κάπου στα 22-23Gb. Μου φενεται περίεργο. Το περίμενα κάπου στα 40-50. Αναρωτιέμαι μήπως παίζει τίποτα με το download...
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Έφαγα και το πρώτο crash..DXGI error..
noFEARgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Σε τι ρυθμίσεις το παίζεις; Έχεις αξιοπρεπή καρέ; Δοκίμασε να κλείσεις το Volumetric Lightning. τα περισσοτερα στο high με τα shadows στο Medium . εριξα τα textures απο very high σε high και λυθηκε το προβλημα με την μνημη . στην πραγα που ειμαι εχω 55-60 fps σε 1080p
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με 970 ειδικά όσοι είστε σε 1080P είστε άνετοι για High settings. Το παιχνίδι δείχνει πολύ καλό, γουστάρω συνωμοσία 1
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ανεβηκε η τιμη του αρκετα http://www.allkeyshop.com/blog/buy-deus-ex-mankind-divided-cd-key-compare-prices/
Oroku Saki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εαν το βαλω στα ultra αλλα απενεργοποιησω το MSAA θα τρεχει και παλι καλα με την 970? Γιατι διαβαζω λενε οτι το MSAA ειναι αυτο που ριχνει πολυ την αποδοση αν το απενεργοποιησεις τρεχει πολυ καλυτερα.
GIOVINCO Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Με 970 ειδικά όσοι είστε σε 1080P είστε άνετοι για High settings. Το παιχνίδι δείχνει πολύ καλό, γουστάρω συνωμοσία επιβεβαιωνω.
logistoulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 στην 7950 (1100/1450) δε τα πάει και τόσο χάλια είναι playable σε high (χωρίς να πειράξω καμιά ρύθμιση και έχοντας τελείωσει το dubai), θα ήθελε όμως και κάνα patch, λογικά σε καμιά πιο δυνατή amd θα είναι μια χαρά 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εαν το βαλω στα ultra αλλα απενεργοποιησω το MSAA θα τρεχει και παλι καλα με την 970? Γιατι διαβαζω λενε οτι το MSAA ειναι αυτο που ριχνει πολυ την αποδοση αν το απενεργοποιησεις τρεχει πολυ καλυτερα. Όχι, εκτός και αν θες να παίζεις με 20-25FPS. Εδώ άτομα με Titan X(Pascal) και κόβουν settings..Άσε που δεν έχει οπτική διαφορά, τζάμπα το performance hit, ήδη το παιχνίδι με High(Και Very High textures) είναι δυνατό.
Oroku Saki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Όχι, εκτός και αν θες να παίζεις με 20-25FPS. Εδώ άτομα με Titan X(Pascal) και κόβουν settings..Άσε που δεν έχει οπτική διαφορά, τζάμπα το performance hit, ήδη το παιχνίδι με High(Και Very High textures) είναι δυνατό. Ναι αυτο λενε πολλοι στο steam οτι very high με ultra δεν φαινονται διαφορες. Μαλλον θα το βαλω very high χωρις msaa .
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα και verify αλλά δυστυχώς τίποτα. Το παιχνίδι πόσο χώρο σας πιάνει; Ο Steam client λέει ότι είναι κάπου στα 22-23Gb. Μου φενεται περίεργο. Το περίμενα κάπου στα 40-50. Αναρωτιέμαι μήπως παίζει τίποτα με το download... 45.2GB μου πιάνει. Κατεβάζει περίπου 22GB και μετά κάνει unpack και φτάνει όσο έγραψα.
logistoulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 σε retail πάντως (3 dvd) κατεβάζει πολύ λίγο, το παιχνίδι είναι σχεδόν όλο στα δισκάκια με vdsl δεν κατέβασε πάνω από 10 λεπτά αφού τελείωσε η εγκατάσταση από τους δίσκους
D.Luffy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Έτσι μου 'ρχεται να το διαολοστείλω για steam refund και να το αγοράσω του χρόνου σε κανένα sale... Δοκίμασα τα πάντα. -Διαγραφή, download και επανεγκατάσταση από την αρχή. -Επανεγκατάσταση drivers. -Verify files στο steam. -Low settings. -Το έτρεξα σε παράθυρο. -Αφαίρεσα όλες τις μπούρδες dlc. -Απενεργοποίηση subtitles όπως είπε κάποιος στο steam (αν είναι δυνατόν... το άκουσα και αυτό). -Προσευχή. Κανένα αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο μπράβο πάλι στη Nixxes για το υπέροχο PC port. Κάθε πέρισυ και καλύτερα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα