Προς το περιεχόμενο

LG 55LB670V Vs 55LB730V Vs Samsung 55ΧΧΧΧ

Giannis316

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη το χω ψαξει πολυ το θέμα για τις αντιστοιχες 47αρα LG 730 και 48 Η6400 αυτά έχω διαπιστώσει:

Η6400

• όντως αν δεις ταινία σε πλήρες σκοτάδι έχει πολύ κάλο μαύρο
  • δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης όσο η lg
  • έχει πολύ μεγαλύτερη αντίθεση σε σχέση με την lg
  • λίγο χειροτερα χρώματα από lg
  • καλύτερο 3d από την lg αλλά πιο κουραστικό και τα γυαλιά είναι πολύ ακριβότερα
  • αν βλεπεις  digea η εικόνα ειναι πολυ χειροτερη απο lg καθώς η 6400 εχει DVB-T αποκωδικοποιητή ενω η lg DVB-T2
  • υστερεί στα παιχνίδια

LG 730

• σε πλήρες σκοτάδι και ειδικά σε ταινίες με σκοτεινές σκηνες γκριζάρει  αλλα δεν είναι και τόσο ενοχλητικό,για μενα τουλαχιστον
  • καλύτερες γωνίες θέασης από την 6400
  • αρκετά χαμηλότερη αντίθεση σε σχέση με 6400
  • καλύτερα χρώματα από 6400
  • λίγο χειρότερο 3d από την 6400 άλλα πιο ξεκούραστο και τα γυαλιά έχουν μικρότερο κόστος
  • καλύτερη εικόνα σε digea επειδή έχει DVB-T2 αποκοδικοποιητη
  • καλύτερη απόδοση σε gaming
Επεξ/σία από vaggospat13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Avclub να υποθεσω? τα ιδια λεγαμε και εκει και στον καφε...χαχα... Δειτε εδω να μην τα ξαναγραφω.. 

http://www.insomnia.gr/topic/567355-samsung-h6200-or-h6400/?p=53965831

http://www.insomnia.gr/topic/567355-samsung-h6200-or-h6400/?p=53966357

Κατα τα αλλα σωστα τα λες. Με το gaming δεν εχω ψαχτει. η Η6400 επαιζε στα 40ms η 730 ποσο?

Η 730 ειναι στα 34ms. 

vaggospat13: Αυτά ακριβώς που είπες! 

graphist83: Ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις θα τις δοκιμάσω το βράδυ! 

Στην τελική αν είναι να βλέπεις ταινίες σε σκοτάδι και στα 2 μοντέλα και γενικά σε όλες τις TV από 50+ φαντάζομαι, το cinema mode ή κάποιες ανάλογες manual ρυθμίσεις είναι μονόδρομος. Στην LG επειδή την έχω στα 2,70 μέτρα και είναι 55αρα αν δεν έχω cinema mode το βράδυ δεν μπορώ να δω άνετα ούτε ταινία ούτε ποδόσφαιο. Την Samsung την έχουμε σε 3.5 μέτρα και είναι 50αρα σε μεγαλύτερο χώρο αλλά πάλι καταλήγω σε movie mode για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 

Avclub να υποθεσω? τα ιδια λεγαμε και εκει και στον καφε...χαχα... Δειτε εδω να μην τα ξαναγραφω.. 

http://www.insomnia.gr/topic/567355-samsung-h6200-or-h6400/?p=53965831

http://www.insomnia.gr/topic/567355-samsung-h6200-or-h6400/?p=53966357

Κατα τα αλλα σωστα τα λες. Με το gaming δεν εχω ψαχτει. η Η6400 επαιζε στα 40ms η 730 ποσο?

Για τη digea λεω αυτα ακριβώς που ειδα σε σπιτι φιλου που εχει την 48αρα 6400 και την 42αρα sony 805.

η ποιότητα του προγράμματος της digea ήταν πολύ κατώτερη στην 6400 όποια ρύθμιση και αν δοκιμάσαμε.

Για τη digea λεω αυτα ακριβώς που ειδα σε σπιτι φιλου που εχει την 48αρα 6400 και την 42αρα sony 805.

η ποιότητα του προγράμματος της digea ήταν πολύ κατώτερη στην 6400 όποια ρύθμιση και αν δοκιμάσαμε.

Φιλε Γιαννη ατυπη η συγκριση σου. Η 805 ειναι ενα απο τα κορυφαια μοντελα της Sony. Συγκρινε την με 7000 η 8000. Δεν ειναι ιδια κατηγορια. Κατσε να συγκρινω την Mercendes A class με μια BMW 328. Θα βγαλω συμπερασματα για το ποσο καλη η Merc??

Περαν αυτου για να ειμαστε και αντικειμενικοι η Sony ανεκαθεν τα πηγαινε καλυτερα στα Interlaced σηματα.  

Αυτο σημαινει, ναι παιζει καλυτερα digea στα 576i. Οχι ομως χαος.

Φιλε Γιαννη ατυπη η συγκριση σου. Η 805 ειναι ενα απο τα κορυφαια μοντελα της Sony. Συγκρινε την με 7000 η 8000. Δεν ειναι ιδια κατηγορια. Κατσε να συγκρινω την Mercendes A class με μια BMW 328. Θα βγαλω συμπερασματα για το ποσο καλη η Merc??

Περαν αυτου για να ειμαστε και αντικειμενικοι η Sony ανεκαθεν τα πηγαινε καλυτερα στα Interlaced σηματα.  

Αυτο σημαινει, ναι παιζει καλυτερα digea στα 576i. Οχι ομως χαος.

Να ρωτησω και εγω κατι το ΟΤΕ τν "δορυφορικη" σε τι αναλυση παιζει ???

Εγώ απλά να πω ότι υπάρχει και η 6400ak Που φέρνει το eshop (Μπορεί και άλλοι απλά από εκεί την πήρα εγω την 48αρα) και έχει dvb-t2...απλά Ελλάδα δεν υποστηρίζεται από κανένα κανάλι οποτε δεν ξέρω πόση σημασία έχει στην ποιότητα προβολής τηλεοπτικού σηματος.... Και κάτι ακόμα σε game mode η 6400 πέφτει στα 22-26ms απόκριση δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ανάμεσα σε Samsung H6400 σε Sony w805 και Lg 730 όλες στις 55 ίντσες ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη από πλευράς ποιότητας εικόνας σε sd και hd. Επίσης με ενδιαφέρει και ο media player αλλά και γενικότερα η ταχύτητα της τηλεόρασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...