Προς το περιεχόμενο

[tablet] Asus MeMO Pad 8 ME181CX multirama 119€

Passionate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Αν δεν εχει αλλαξει κατι στο μαγαζι αυτό, υπαρχουν και υποχρεωτικα μεταφορικα επιπλέον πανω στην τιμη του τιτλου.

Επισης βλεπω και 1-3 ημερες, ψιλο-μυριζει ακυρο ισως σε οποιον σκεφτει να το παρει.

Από 135+ Γερμανια.

Ίδια τιμή και στο public απλά δεν έχουν ενημερώσει το site τους ακόμα.

Πέρασα από εκεί και είδα το χαρτί με τις αλλαγές τιμών.

το ενα ειιναι android  κ το αλλο windows.

συγκρινεις ανομοια πραγματα.

εχω το 7αρι το ασους απο την προσφορα κ ειναι αρκετα καλο κ δεν κολλαει πουθενα.θα μπορουσε να εχει 2γιγα το 8αρι βεβαια

αλλα θα ειχε κ αλλη τιμη.αν εχει παρομοια οθονη με το δικο μου θα εχει καποια θεματα στο να βλεπεις με ηλιο.

παντως τα ασους ειναι πολυ ποιοτικα οτι και να εχω παρει εχω βγει σκυλι.

Για τον ιντελ επεξεργαστη και μονο αξιζει με τα μπουνια. Δυστυχως πηρα ταμπλετ πριν λιγο καιρο και το asus τοτε επαιζε στα 150 γι αυτο και δεν το πηρα. Σε αυτη την τιμη ομως το επαιρνα με κλειστα ματια!

Εχω το συγκεκριμενο tablet απο τα Χριστούγεννα, όταν έκανε 160 ευρώ.Πολύ καλό, δεν κολλάει πουθενά και με ελάχιστο bloatware που δεν επιβαρύνει το tablet.Το μονο αρνητικό για μένα ειναι που δεν μπορώ να το κάνω root (η εκδοση με τα 16GB - me181c ρουτάρεται κανονικά) και δεν μπορώ να ξεφορτωθώ μερικες apps απο asus που δεν χρησιμοποιώ (αυτές που δεν γινονται disable). Τέλος, διαβάζει κανονικότατα στικάκια ,ακόμα και σε φορμά ntfs! Συστήνω ανεπιφύλακτα :)

Προσπαθησα να το παραγγειλω αλλα δεν τα καταφερα...

Δεν εχει κουμπακι που να λεει πχ προσθηκη στο καλαθι :eek:
Ξερει κανεις τι παιζει με την σελιδα? Εχει καμια σχεση με τα παλια μουλτιραμα?

• Moderators

Παλια=νεα, δεν είναι κάτι διαφορετικο. Απλά εχει μείνει μονο μέσω νετ.

Αν δεν εχει κουμπάκι προφανώς έπαψαν να το πουλάνε / εξαντλήθηκε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΙΑ λίγο ακόμα το 16gb στα 107 ευρώ το μοβ στο amazon.de

πήρα ένα μια και ο μικρός το έσπασε το προηγούμενο tabletaki.

Επεξ/σία από manosmc

το ενα ειιναι android  κ το αλλο windows.

συγκρινεις ανομοια πραγματα.

εχω το 7αρι το ασους απο την προσφορα κ ειναι αρκετα καλο κ δεν κολλαει πουθενα.θα μπορουσε να εχει 2γιγα το 8αρι βεβαια

αλλα θα ειχε κ αλλη τιμη.αν εχει παρομοια οθονη με το δικο μου θα εχει καποια θεματα στο να βλεπεις με ηλιο.

παντως τα ασους ειναι πολυ ποιοτικα οτι και να εχω παρει εχω βγει σκυλι.

Εχω το συγκεκριμενο tablet απο τα Χριστούγεννα, όταν έκανε 160 ευρώ.Πολύ καλό, δεν κολλάει πουθενά και με ελάχιστο bloatware που δεν επιβαρύνει το tablet.Το μονο αρνητικό για μένα ειναι που δεν μπορώ να το κάνω root (η εκδοση με τα 16GB - me181c ρουτάρεται κανονικά) και δεν μπορώ να ξεφορτωθώ μερικες apps απο asus που δεν χρησιμοποιώ (αυτές που δεν γινονται disable). Τέλος, διαβάζει κανονικότατα στικάκια ,ακόμα και σε φορμά ntfs! Συστήνω ανεπιφύλακτα :)

Μπορώ να κάνω download εφαρμογές στην microsd ή όχι? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και με προβληματίζουν τα 8gb..

Μπορώ να κάνω download εφαρμογές στην microsd ή όχι? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και με προβληματίζουν τα 8gb..

γιατί δεν παίρνεις το 16αρι?

http://www.amazon.de/gp/product/B00O8QW2PS?ref_=gb1h_tit_c-4_3747_ad700b28&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...