ATiTool Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα καλύτερο router απο αυτό που δίνει ο OTE. Αυτά που θα ήθελα απο αυτό είναι τα εξής: Να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και λιγότερες αποσυνδέσεις. Να μπορώ να κάνω set το bandwith της κάθε θύρας και του wireless έτσι ώστε ο κάθε συνδεμένος υπολογιστής να παίρνει το ποσοστό της σύνδεσης που εγώ θα ορίσω. Αν θα μπορούσα να ελέγχω σε τι ταχύτητες θα κλειδώνει ή να κάνω κάποιο target το SNR Margin ώστε να βελτιώσω την σταθερότητα και να πάρω την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα θα ήταν φανταστικά. Ένα υποτυπώδες wireless. (Αυτό που δίνει ο ΟΤΕ ας πούμε είναι okay) Οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να βελτιώσει την σταθερότητα της σύνδεσης ή και να χαμηλώνει το ping για online games θα με ενδιέφερε. Η σύνδεση που έχω είναι ADSL2+ / Annex A (Κάπου στα 4Mbp/s - 5Mbp/s είναι τα όρια μου ) Τι θα μπορούσα να πάρω ρε παιδιά? Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 δες για το draytek 2710n (adsl) ή για το draytek 2760n(adsl + vdsl(για μελλοντικη χρηση).εχει bandwidth management.δες το Manual να δεις αν σε καλυπτει.
cherno Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, παρομοίως με τον OP, θα ήθελα ένα καλύτερο modem. Περά των καλύτερων χαρακτηριστηκών, αυτό που εμένα ενδιαφέρει είναι το πλήθος των συσκευών που μπορούν να είναι μέσα ταυτόχρονα. Έχω συνδέσει στο ΖΤΕ του οτε (το καημένο), ακομη 2 ρουτερ (το ενα με wifi bridge και το αλλο με UDP backbone). Όταν συνδέω 10 συσκευές το ρουτερακι του ΟΤΕ την παλεύει. Όταν ανεβαίνω στις 15 συσκευές, το ρούτερ τα φτύνει. Δε δουλεύει τίποτα. Θέλει rest το λιγότερο. Σκέφτομαι 3 λύσεις. Μιά οικονομική στα 40 ευρώ με τα ρουτεράκια της TP-LINK. Μία ενδιάμεση λύση των 80 ευρώ με κάποιο ρουτερ της NETGEAR. Και τέλος, μια λύση στα 100 ευρώ της DRAYTEK. Ποια λύση είναι η καλύτερη με τα λιγότερα λεφτά; Ποιο ρούτερ θα σηκώσει 20 συσκευές χωρίς να θέλει reset κάθε βδομαδα; τι προτείνεις @poulinos?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 σε draytek θα πηγαινα σαν ενσυρματη λυση πχ 2760 να ειναι και vdsl και μετα θα πηγαινα και σε 2 access point ειτε draytek ειτε κατι αλλο(πχ ubiquiti poe) για να ειμαι Καλυμμενος.το zte δεν ειναι για πολλα.αν τωρα το κοστος ειναι προβλημα εκει ναι μπορεις να παρεις σκετο ενα draytek ή να πας σε καποιο tp link πχ 9980,8980,8970( απο το πιο ακριβο το οποιο ειναι και vdsl προς το πιο φτηνο). απλα σκεψου οτι καποια στιγμη μπορει να πιταρει και η adsl σου και να μην φτανει.επισης μια παρατηρηση. βλεπω σε καφετεριες κτλ πολλες φορες να γινεται το ιδιο λαθος και να νομιζουν οτι φταιει το ρουτερ. βαζουν μικρο ευρος στον dhcp και επισης εχουν μεγαλο Lease time .το αποτελεσμα ειναι να μπαινουν 5-10-20 ατομα κανονικα αλλα επειδη δεν εχει γινει Dhcp lease να παει να συνδεθει καποιος αλλος και να μην παιρνει Ip>και εκει το κανουν Reboot για να καθαρισει το Dhcp Pool και να ξαναμπουν ατομα.και λενε οτι φταιει το ρουτερ ενω ειναι θεμα ρυθμισεων.οχι βεβαια οτι το zte δεν ειναι παντοφλα και οτι δεν πρεπει να το αλλαξεις ταχεως απλα το αναφερω γενικα για να σεταρεις σωστα και το νεο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα