βασίλης33 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Και προπερσι το λεγανε. Και περυσι. Και φετος. Η αληθεια? Το 95% αυτης της ηλιθιοτητας(ναι ειναι ψεμα για να απαντησω στην ερωτηση σου. Ψεμα με την εννοια οτι οχι οτι σιγουρα δεν θα κανει βαρυ χειμωνα, αυτο κανείς δεν μπορει να το αποκλεισει, αλλά ψεμα οτι ουτε εστω και στο 1% ξερουμε κατι περι αυτου**) προερχεται απο ενα σαιτ το "περιφημο" http://greek-weather.οrg/ (αλλαξα σε Ελληνικο "ο" το org για να μην του δινουμε άλλα κλικ αλλά και γιατι δεν χρειαζεται να καψει κανείς εγκεφαλικα κυτταρα διαβαζοντας τις παλαβομαρες του) οπου διασπειρει συνεχως ψευδεις ειδησεις περι καιρικων θεματων(και οχι μόνο) εδω και 3-4 χρονια και δυστυχως ενα μεγαλο μερος των ειδησεογραφικων σαιτ, ακομα και μεγαλων οπως zougla κλπ, ακομα και το Star στην τηλεοραση και στο ιντερνετ εχει παρασυρθει(αλλο που δεν θελουν και αυτοι βεβαια) και εχει αναπαραγει τις βλακειες του. Η αληθεια ειναι οτι πισω απο αυτο το σαιτ βρισκεται ενας συμπολιτης μου Θεσσαλονικιος οπου οντας προ 4ετιας ασχετος με τα καιρικα αλλά ικανοτατος στον τομεα του στησιματος ενος σαιτ, εμαθε συμμετεχοντας σε γκρουπ καιρου μερικα απλα βασικα πραγματα για τα καιρικα(παραμενοντας παντως παντελως ασχετος) και εφτιαξε την εν λογω σελιδα. Ειναι ενας κλικολαγνος οπου ψαχνει να βρει κλικ/δημοσιοτητα του σαιτ του μεσω της google και αρα χρηματα και ο τροπος που σκαρφιστηκε και προφανως δουλευει ειναι μεσω οχι απλως υπερβολικων αλλά παραπλανητικων και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ειδησεων, που τραβανε τον κοσμο. **Τα περισσοτερα μακροπροθεσμα μοντελα καιρου αυτη τη στιγμη μιλανε για ηπιο χειμωνα στην Ελλαδα, σχετικα ζεστο. δέν θα συμφωνήσω σε τίποτα απο όσα λές. μάλλον θα συμφωνήσω απλά οτι το εν λόγω σάιτ τραγικοποιεί ή φουσκώνει τα πραγματα. πάμε λοιπόν. πέρυσι προέβλεψε* σωστά και τις 3 φορές που χιόνισε στο λεκανοπέδιο αττικής μία πρίν τα χριστούγεννα μία ανήμερα του αγίου ιωάννου και μία μέσα στον φεβρουάριο. στην περιοχή μου και τις 3 φορές υπήρξε χιονόστρωση στα αυτοκίνητα και στα δέντρα (καλά μήν φανταστειτε τίποτα τρομερό αλλά υπήρξε) μάλιστα θυμάμαι τότε (επειδή γιορτ΄'αζουμε τον πατέρα μου) δύο μέρες πρίν είδα λίνκ στο fb απο φίλο με το εν λόγω σάιτ να έχει επικεφαλίδα "ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΑΣΠΡΟΣ' πρόπερσι είχαν πεί οτι θα ήταν ήπιος ο χειμώνας και πράγματι δέν ήταν κάτι το τραγικό! για φέτος δέν ξέρω και δέν έχω μπεί κάν στην διαδικασία να σου πώ... *το εν λόγω σάιτ αντλεί τις πληροφορίες του απο μεγάλους ξένους σταθμούς που ασχολούντε με τον καιρό όπως ένας αμερικάνικος (δέν θυμάμαι) μάλσιτα επίσης είχε γίνει η πρόβλεψει για την βαρυχειμωνιά στην αμερική (και άν θυμάστε είχε αποκλειστεί η νεα υόρκη για μιά βδομάδα) υγ. ούτε υπάλληλος ούτε οπαδός του εν λόγο σάιτ είμαι μήν παρεξηυηθώ. το έχω επισκεφτεί μερικές φορές πέρυσι κυρίως απο αναρτήσεις φίλων και σελίδων στο fb. υγ2. ακόμη και αυτές οι μέρες είχαν προβλεφθεί συγκεκριμένα έγραφαν για ασυνίθιστες για την εποχή θερμοκρασίες όπως και στο ζούγλα.gr
michael92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε για βαρύ χειμώνα, πάντως αν συνεχιστει αυτή η ημιζέστη το μεσημέρι-ψύχρα το βράδυ, βλέπω την μισή Ελλάδα με γρίπη.
d_gkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία με τη ζέστη. Έχουμε Νοέμβριο και κυκλοφορούν πάλι κουνούπια. 13/11 σημερα! κυκλοφορεις ΑΝΕΤΑ με κοντομανικο, στη σκια θελεις μια ψιλη ζακετουλα! και ολα αυτα σιγουρα μεχρι να πεσει ο ηλιος! μετα ενα λεπτο μπουφανακι θα ειναι οτι πρεπει. Ε ΟΧΙ! ΘΕΛΩ ΚΡΥΟ, ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ, ΠΑΓΕΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
GreekMonkey Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρευτείτε λίγο. Ο καιρός αυτός είναι ιδανικός. 1
βασίλης33 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ιδανικος, για ανοιξη ομως... σωστός ο φίλος! ο καιρός αυτή την εποχή είναι απλά ΑΝΩΜΑΛΙΑ. είναι τώρα 10 μέρες και παραπάνω ίσως που οι μέρες είναι ολοηδιες η μία με την άλλη! ίδιες θερμοκρασίες σχεδόν άπνια και ούτε ένα σύννεφο επάνω! τα δέντρα απο κάτω απο το σπίτι μου έχουν αρχίσει να ξερένοντε μιάς και ο δήμος για χειμώνα είχε κλείσει το αυτόματο πότισμα!! πλέον εμείς τα ποτίζουμε απο το λάστιχο της πολυκατοικίας! για να μήν πιάσουμε το θέμα κουνούπια..... κατάσταση απελπιστική!! έχει να βρέξει τόσες μέρες τώρα είμαστε στα μέσα του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και κάποιοι το θεωρούν λογικό και σωστό.... οκ 1
Unabomber Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Windy sun, θερμοκρασια πρεπει να ναι καμια 10 βαθμους, ελπιζω να ανεβει κατα την διαρκεια της μερας. χθες το βραδυ παιζει να ειχε και 0 ...... Απο την αλλη εβδομαδα ειπαν θα ξανανεβει λιγο.... fingers crossed...
βασίλης33 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε για βαρύ χειμώνα, πάντως αν συνεχιστει αυτή η ημιζέστη το μεσημέρι-ψύχρα το βράδυ, βλέπω την μισή Ελλάδα με γρίπη. την ψύχρα το βράδυ πού την είδες??? κάθε μέρα είμαστε στους 16-17 βαθμούς! με ένα μακρυμάνικο είσι κομπλέ!
*nenya* Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ζέστη ρε παιδιά! Να γλιτώσουμε κανα πετρέλαιο. Ως κρυουλιάρα δηλώνω πάρα πολύ ευχαριστημένη μ'αυτόν τον καιρό 4
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Sydney, Αυστραλία (άνοιξη) Αθήνα (φθινόπωρο) What's wrong with these pictures?
d_gkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 οτι και να κανεις, τα σπιτια ειναι κρυα. πρεπει να ζεσταθουν καπως 1
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ως κρυουλιάρα δηλώνω πάρα πολύ ευχαριστημένη μ'αυτόν τον καιρό
GreekMonkey Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν είπα ότι είναι λογικό ή σωστό. Είπα ότι είναι ωραίο και ιδανικό.
johnbond Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Και ποιός νοιάζεται αν είναι λογικό και φυσικό το φαινόμενο; Σάμπως έχει μείνει και τίποτα λογικό για να είναι ο καιρός; Το θέμα είναι οτι βολεύει όσους δεν έχουν χρήματα για θέρμανση.
Getta Robo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ζέστη ρε παιδιά! Να γλιτώσουμε κανα πετρέλαιο. Ως κρυουλιάρα δηλώνω πάρα πολύ ευχαριστημένη μ'αυτόν τον καιρό Ετσι οπως παει θα χρειαστει να ζουμε σε βαρκες και οχι σε σπιτια. http://www.skai.gr/news/environment/article/298493/poia-meri-tha-vuthistoun-logo-tis-anodou-tis-stathmis-tis-thalassas/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα