Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2-3 μήνες έχω τρελαθεί με τι ενοχλητικές διαφημίσεις και ειδικά αυτές που ανοίγουν στα καλά καθούμενα την ώρα που παρακολουθείς κάτι άλλο για παράδειγμα ήθελα να γράψω ένα μήνυμα σε ένα μέλος του forum αυτού του s2117 και επί 15 λεπτά δεν μπορούσα να σταυρώσω ούτε μία πρόταση γιατί με πήγαινε ας πούμε στο goodgame mafia , spartoo κτλ. Τώρα θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει πρόγμαμμα που τα καταργεί

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ad-block. To ad-block θα σου κόψει της in-site διαφημίσεις , αυτές που πετάγονται είναι είτε γιατί έχεις κάποιες εγκατεστημένες στον υπολογιστή σου (κοίτα στην προσθαφαίρεση για "coupon","conduit","savee" και παρόμοιο software) και φυσικά κοίτα στα extensions του εκάστοτε browser σου για παρόμοιες επεκτάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ad-block. To ad-block θα σου κόψει της in-site διαφημίσεις , αυτές που πετάγονται είναι είτε γιατί έχεις κάποιες εγκατεστημένες στον υπολογιστή σου (κοίτα στην προσθαφαίρεση για "coupon","conduit","savee" και παρόμοιο software) και φυσικά κοίτα στα extensions του εκάστοτε browser σου για παρόμοιες επεκτάσεις.

Ααα αυτός είσαι , το δεύτερο κομμάτι της πρότασης σου κατάλαβα και ήταν το πρώτο που έκανα αλλά τίποτα , όμως το πρώτο κομμάτι δεν το κατάλαβα μήπως μπορείς να μου πεις που πρέπει να ψάξω να το βρω

Δημοσ.

Πίνακας Ελέγχου -> Κατάργηση προγράμματος. Ψάξε για προγράμματα που δεν ξέρεις ή ακόμα αν θες ανέβασε ένα SS να σου πω ποια ξέρω εγώ ότι είναι διαφημίσεις. Όπως έγραψα και σέ άλλο post

Όσο για τον φίλο με το πρόβλημα, υπάρχουν προγράμματα όπως πχ το browse protect, που δεν φαίνονται πουθενά. Από τον task manager κοίτα ποιο όνομα δεν σου γεμίζει το μάτι και πάτα "άνοιγμα θέσης αρχείου" για να δεις που είναι αποθηκευμένο. Κάνε τέλος διεργασίας (συγκεκριμένα το browse protect έχει 2-3 με το όνομα ieprotect ή κάτι παραπλήσιο) και μετά σβήσε τον φάκελο προορισμού (για το browse protect λέγεται xtab και είναι στο program files)
Δημοσ.

Ta

Πίνακας Ελέγχου -> Κατάργηση προγράμματος. Ψάξε για προγράμματα που δεν ξέρεις ή ακόμα αν θες ανέβασε ένα SS να σου πω ποια ξέρω εγώ ότι είναι διαφημίσεις. Όπως έγραψα και σέ άλλο post

Τα βρήκα τώρα που προσπαθώ να τα σβήσω δεν γίνεται γιατί?

Δημοσ.

Φίλε το Avast θα σε σώσει σε αυτόν τον τομέα... επίσης κατέβασε το Malwarebytes Antimalware και τρέξε μια σάρωση, αφού του κάνεις πρώτα ενημέρωση. 

Δημοσ.

Φίλε το Avast θα σε σώσει σε αυτόν τον τομέα... επίσης κατέβασε το Malwarebytes Antimalware και τρέξε μια σάρωση, αφού του κάνεις πρώτα ενημέρωση. 

Kοίταξε έχω BitDefender total security 2015 για 2 χρόνια με συνεχόμενα updates και την εμπιστεύομαι εδώ και 3-4 χρόνια και καταλαβαίνεις είμαι πολύ φαν τους.

Σε ευχαριστώ πολύ έβαλα εμπρός το BitDefender και τα έσβησε όλα είσαι ΜΆΓΚΑΣ

Δημοσ.

Σε εσένα πέρασε adware, που γενικά δεν πιάνονται απο τα antivirus.

Κάνε σκανάρισμα με adwcleaner και malwarebytes και πες μας μετά.

Επίσης απο πίνακα ελέγχου βγάζεις οτι προγραμμα δε χρειάζεσαι και δε γνωρίζεις, και το ίδιο με browser addons.

Δημοσ.

Σε εσένα πέρασε adware, που γενικά δεν πιάνονται απο τα antivirus.

Κάνε σκανάρισμα με adwcleaner και malwarebytes και πες μας μετά.

Επίσης απο πίνακα ελέγχου βγάζεις οτι προγραμμα δε χρειάζεσαι και δε γνωρίζεις, και το ίδιο με browser addons.

Τώρα που το λες και συν του ότι την αποτυχημένη προσπάθεια να σερφάρω κανονικά στο διαδίκτυο έχω πιστεί ότι αυτό θα είναι , θα δοκιμάσω και θα δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...