Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα στην πολυκατοικία που διαμένω στην οποία υπάρχουν πολλά ιατρεία, οπότε συνέχεια μπαινοβγαίνουν άσχετοι. Έχει τύχει άπειρες φορές να βρίσκω φακέλους στο όνομα μου σκισμένους με πολλές το όποιο περιεχόμενο να λείπει, το ίδιο συμβαίνει και σε μικρά πακετάκια (παραγγέλνω πολλές φορές από ebay) και ο ταχυδρόμος απλά τα αφήνει πάνω στον πάγκο (δεν έχουμε γραμματοκιβώτια). Έχω αναγκαστεί και βάζω διεύθυνση ενός φίλου μου για τα δικά μου πράγματα γιατί ξέρω πως θα τα παραλάβω σίγουρα. Έχω μιλήσει αρκετές φορές στον διαχειριστή, αλλά πιο πολύ με καταλαβαίνει το ντουβάρι.

Συμφορουμίτες, τι μπορώ να κάνω?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα στην πολυκατοικία που διαμένω στην οποία υπάρχουν πολλά ιατρεία, οπότε συνέχεια μπαινοβγαίνουν άσχετοι. Έχει τύχει άπειρες φορές να βρίσκω φακέλους στο όνομα μου σκισμένους με πολλές το όποιο περιεχόμενο να λείπει, το ίδιο συμβαίνει και σε μικρά πακετάκια (παραγγέλνω πολλές φορές από ebay) και ο ταχυδρόμος απλά τα αφήνει πάνω στον πάγκο (δεν έχουμε γραμματοκιβώτια). Έχω αναγκαστεί και βάζω διεύθυνση ενός φίλου μου για τα δικά μου πράγματα γιατί ξέρω πως θα τα παραλάβω σίγουρα. Έχω μιλήσει αρκετές φορές στον διαχειριστή, αλλά πιο πολύ με καταλαβαίνει το ντουβάρι.

και εγω το ιδιο αλλα οχι απο ασχετους αλλα απο κουτσομπολιδες-περιεργους απο την πολυκατοικια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα πρέπει να συμφωνεί και ο διαχειριστής ή όχι? Νοικιάζω btw

Αν έχει παράπονα, παρίστανε κι εσύ το ντουβάρι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν πραγματικα χαζοι ανθρωποι, οταν ημουν Ελλαδα, εβρισκα ορισμενες φορες, ανοιχτους τους φακελους απο την Δεη και απο την υδρευση..... Πραγματικα οτι να ναι.....

Τι ηθελαν να δουν? ποσα πληρωνω?

:P

Sent from my iPad Air using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

. Έχει τύχει άπειρες φορές να βρίσκω φακέλους στο όνομα μου σκισμένους με πολλές το όποιο περιεχόμενο να λείπει, το ίδιο συμβαίνει και σε μικρά πακετάκια (παραγγέλνω πολλές φορές από ebay)

So pay us money, provide an address anywhere in the world & we'll send them so much glitter in an envelope that they'll be finding that shit everywhere for weeks. We'll also include a note telling the person exactly why they're receiving this terrible gift. Hint: the glitter will be mixed in with the note thus increasing maximum spillage. With the option for April Fools Day delivery to ensure maximum greatness.

https://shipyourenemiesglitter.com/

Θα πάνε να ανοίξουν τους φακέλους σου και ΜΠΑΑΑΑΑΜ, θα 'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη,

• Like 8
Δημοσ.

τι λένε αυτοί ρε! 20 λίρες αγγλίας για να σου στείλουν ένα πακετάκι με σκατό; Εγώ στέλνω με 10, για όποιον ενδιαφέρεται.

• Like 2
Δημοσ.

Glitter ?

Υπάρχουν και άπειρες υπηρεσίες αποστολής κοπράνων, π.χ.:

Γιατί τι εξυπνότερο, από το να γεμίσεις την είσοδο της πολυκατοικίας ΣΟΥ με σκατά. Ιδιοφυές τωόντι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...