Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!! Έτυχε να ρίξω μια ματιά στην καρτέλα Smartphones και είδα πως πολύ είναι αυτοί που θέλουν ένα νέο κινητό γρήγορο και οικονομικό πάνω από όλα!! Γιαυτό λοιπόν αποφάσισα να διαθέσω μερικά λεπτά έτσι ώστε να πω την άποψη μου για το alcatel one touch c9, το οποίο έχει τετραπυρηνο επεξεργάσταση 1 GB RAM και το βασικότερα 5'5 inch οθόνη. Είναι πάρα πολύ όμορφο κινητό και πολύ καινούργιο, να φανταστείτε το καλοκαιρι βγήκε το κινητό αυτό. Αν και έχουν ακουστεί πολλά για την alcatel, ότι δεν είναι ΄καλα΄ τα κινητά της κλπ..Επειδή από τα χέρια μου έχουν περάσει πάρα πολλά κινητά αποφάσισα να αγοράσω ένα Alcatel να δω εάν αξίζει όντως ή όχι.. και τελικά συνειδητοποίησα πως είναι φοβερό κινητό, γρήγορο και όμορφο!! Εγώ το αγόρασα 159.99 από τον Κοτσοβολο αλλά η τιμή του από ότι φαίνεται έχει πέσει.. για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται να το αγοράσουν!! Επίσης γιαυτούς που τους ενδιαφέρει να το rootαρουν κλπ υπάρχει τρόπος. Έχουν βγει steps πολλα, roms κλπ. Θα φτιάξω ένα blogspot στο οποίο θα ανεβάσω μέσα roms κλπ!! Ήταν δύσκολο πολύ να βρεθούν κάποιες custom roms αλλα τελικά μετά από ψάξιμο βρήκα και 5.0 lollipop!! Ο,τι άλλο θέλετε να ρωτήσει με βάση το alcatel c9 εδώ είμαι!!

post-252888-0-87392200-1427232672_thumb.jpg

post-252888-0-55597300-1427232674_thumb.jpg

post-252888-0-04631700-1427232679_thumb.jpg

post-252888-0-00928500-1427232680_thumb.jpg

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!! Έτυχε να ρίξω μια ματιά στην καρτέλα Smartphones και είδα πως πολύ είναι αυτοί που θέλουν ένα νέο κινητό γρήγορο και οικονομικό πάνω από όλα!! Γιαυτό λοιπόν αποφάσισα να διαθέσω μερικά λεπτά έτσι ώστε να πω την άποψη μου για το alcatel one touch c9, το οποίο έχει τετραπυρηνο επεξεργάσταση 4 GB RAM και το βασικότερα 5'5 inch οθόνη. Είναι πάρα πολύ όμορφο κινητό και πολύ καινούργιο, να φανταστείτε το καλοκαιρι βγήκε το κινητό αυτό. Αν και έχουν ακουστεί πολλά για την alcatel, ότι δεν είναι ΄καλα΄ τα κινητά της κλπ..Επειδή από τα χέρια μου έχουν περάσει πάρα πολλά κινητά αποφάσισα να αγοράσω ένα Alcatel να δω εάν αξίζει όντως ή όχι.. και τελικά συνειδητοποίησα πως είναι φοβερό κινητό, γρήγορο και όμορφο!! Εγώ το αγόρασα 159.99 από τον Κοτσοβολο αλλά η τιμή του από ότι φαίνεται έχει πέσει.. για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται να το αγοράσουν!! Επίσης γιαυτούς που τους ενδιαφέρει να το rootαρουν κλπ υπάρχει τρόπος. Έχουν βγει steps πολλα, roms κλπ. Θα φτιάξω ένα blogspot στο οποίο θα ανεβάσω μέσα roms κλπ!! Ήταν δύσκολο πολύ να βρεθούν κάποιες custom roms αλλα τελικά μετά από ψάξιμο βρήκα και 5.0 lollipop!! Ο,τι άλλο θέλετε να ρωτήσει με βάση το alcatel c9 εδώ είμαι!!

1 GB Ram 4 GB Rom***

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με κινητά που έχουν 4Gb Rom. Έτσι και πας να κάνεις καμία αναβάθμιση ή βάλεις 5-6 εφαρμογές, πάει το κινητό γέμισε. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με κινητά που έχουν 4Gb Rom. Έτσι και πας να κάνεις καμία αναβάθμιση ή βάλεις 5-6 εφαρμογές, πάει το κινητό γέμισε. 

εκτος αν το ρουταρις και βαλεις μια 32-64αρα SD.

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι το κανει την δουλεια σου, εγω εχω βαλει μια 16gb sd και ειμαι κομπλε

• Like 1
Δημοσ.

εκτος αν το ρουταρις και βαλεις μια 32-64αρα SD.

Για να βάλεις το link2sd!? Και πάλι δεν μεταφέρει όλες τις εφαρμογές στην κάρτα.
Δημοσ.

Εξαιρετικα κινητα τα Alcatel/TCL αλλα εν ετει 2015 κινητα με 4GB rom καλο ειναι να αποφευγονται.Εκτος αν εχετε 2-3 εφαρμογες.

• Like 1
Δημοσ.

Γι ποιο λόγο να μη πάρει κάποιο το moto g και να προτιμήσει αυτό;

Όπα ρε φιλαράκι ... συγγνώμη κιόλας... μιλάμε για αρκετά μεγαλή διαφορά στην τιμή εάν το πάρεις από μαγαζί γνωστό. για το moto g μιλαω.. Το alcatel έχει 5.5 inch οθόνη, καλύτερη κάμερα, ποιο γρήγορο το wifi. 2070 mAh battery του moto g ενώ το alcatel 2500 mAh battery!!!

Μπες gsmarena και δες διαφορές!!! Μετά πες μου τους λόγους που θα προτιμούσες moto g όπως αυτό!!!!!!! http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php

μην μου συγκρίνεις τα ασύγκριτα

Δημοσ.

Όπα ρε φιλαράκι ... συγγνώμη κιόλας... μιλάμε για αρκετά μεγαλή διαφορά στην τιμή εάν το πάρεις από μαγαζί γνωστό. για το moto g μιλαω.. Το alcatel έχει 5.5 inch οθόνη, καλύτερη κάμερα, ποιο γρήγορο το wifi. 2070 mAh battery του moto g ενώ το alcatel 2500 mAh battery!!!

Μπες gsmarena και δες διαφορές!!! Μετά πες μου τους λόγους που θα προτιμούσες moto g όπως αυτό!!!!!!! http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php

μην μου συγκρίνεις τα ασύγκριτα

Πραφανώς θα λέει για το 2014 Moto G οπότε δεν έχει καλύτερη κάμερα. Εδώ η σύγκρισή τους. Καλύτερο το Moto G 2014 (το μέγεθος οθόνης είναι πολύ υποκειμενικό, για κάποιους είναι "παντόφλα" οι 5,5 ίντσες). Καλύτερο ppi density, gorilla glass, διπλάσια rom, πολύ ελαφρύτερο και το σημαντικότερο qualcomm cpu έναντι του mediatek (?) cpu του C9 που εγγυάται πολύ καλύτερο GPS με την υποστήριξη Glonass. Η μπαταρία του C9 δεν λέει κάτι που είναι μεγαλύτερη γιατί απευθύνεται σε μεγαλύτερη οθόνη και το Moto G θα δεις σε σχόλια χρηστών ότι έχει πολύ καλή αυτονομία. Στα θετικά και το (σχεδόν) στοκ Android που το κάνει πολύ γρήγορο και οι εγγυημένες αναβαθμίσεις από την Motorola / Goolge / Lenovo.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...