Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω i73600k κατω απο τους 30... Εχω 4gb ram 1600αρες...Και δεν εχω βρει εναν καλο browser της προκοπης...Χρησιμοποιουσα mozilla χρονια και τον εχω γεμισει αποθηκευμενους κωδικους και σελιδες κτλ και ετσι με το που τον ανοιγω σερνεται ολος ο υπολογιστης...Κατεβασα opera και χρησιμοποιω εδω και καιρο και τωρα κανει τα ιδια και αυτος συν του οτι μου πεταει συνεχεια καρτελες και ανοιγει μονος σελιδες παρολο που εχω το adblock..Ξεφτιλα...Τι προτεινεται για να πεταει ενας browser και να μην εχω και διαφημισεις..(ασχετο μολις εβαλα norton 360 και μο υ πεταει καθε τρεις και  λιγο οταν ανογουν καρτελες κτλ οτι δεχομαι επιθεση απο ενα malicious file download 24 και κατι τετοια..ολα αυτα με τον opera...πδφφ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εβαλα χτες norton 360 και μο βρηκε χιλια πραγματα..εν τω μεταξυ καθε φορα που βγαινει μια διαφημιση  μου πεταει μηνυμα το norton web attack malicious file download 24..προφανως και ειναι τιγκα στα mailware κτλ...Τι επιπτωση εχει ολο αυτο ομως περα απο το browser?

για δες αυτο το βιντεακι, ετσι δεν θα εχεις διαφιμησεις καθολου, αλλα σε μερικα site θα σου ζηταει να απενεργοποιησεις τον adblocker. https://www.youtube.com/watch?v=lwCxUcF6ja8

κανε και μια επαναφορα 

Θα το δοκιμασω και αυτο και ευχομαι να μην ξαναπεταχτει τιποτα..Αν και με οπερα στην αρχη ετσι ημουν και μετα απο χρηση μου εγινε

Δημοσ.

υπαρχουν βεβαια καποιες ιστοσελιδες στης οποιες και adblocker να εχεις και παλι σου πετανε διαφημισεις.. αλλα ειναι αναλογα την ιστοσελιδα.. δοκιμασε να κανεις βημα βημα ο,τι δεις στο βιντεο. Και εαν δεν πετυχει τιποτα τοτε κανε επαναφορα, αλλα να κανεις backup τα αρχεια σου!

Δημοσ.

Οι αποθηκευμένοι κωδικοί και τα bookmakrs δεν αποτελούν αιτία για να αντιμετωπίζεις προβλήματα στο browsing. Αλλού υπάρχει θέμα ...

Μπες σε safe mode αφού έχεις κατεβάσει το MalwareBytes και τρέξε το , αφαίρεσε το Norton και ότι άλλο πρόγραμμα δεν χρησιμοποιείς , καλή λύση είναι το Revo uninstaller για να μην αφήνουν traces μετά την απεγκατάσταση.

Κάνε επανεκκίνηση και κατέβασε κάποιο άλλο Antivirus (Avast ; Avg ; )

Start - msconfig - εκκίνηση στοιχείων και ξετικάρεις οτιδήποτε δεν θες να φορτώνει στην εκκίνηση.

Για τους κωδικούς καλή λύση που με έχει βολέψει είναι το LastPass.

• Like 2
Δημοσ.

Οι αποθηκευμένοι κωδικοί και τα bookmakrs δεν αποτελούν αιτία για να αντιμετωπίζεις προβλήματα στο browsing. Αλλού υπάρχει θέμα ...

Μπες σε safe mode αφού έχεις κατεβάσει το MalwareBytes και τρέξε το , αφαίρεσε το Norton και ότι άλλο πρόγραμμα δεν χρησιμοποιείς , καλή λύση είναι το Revo uninstaller για να μην αφήνουν traces μετά την απεγκατάσταση.

Κάνε επανεκκίνηση και κατέβασε κάποιο άλλο Antivirus (Avast ; Avg ; )

Start - msconfig - εκκίνηση στοιχείων και ξετικάρεις οτιδήποτε δεν θες να φορτώνει στην εκκίνηση.

Για τους κωδικούς καλή λύση που με έχει βολέψει είναι το LastPass.

Ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα μου φαινεται μεγαλη ταλαιπορια ολα αυτα..Επισης εχω καινουργιο αυθεντικο το 360 και μου προτειενςι avast???Τελος οι rowseres λαγγαρουν και τρωνε απειρη ραμ αφενως λογω της ακαταλογιστης χρησης που κανω και αφετερου πιστευω λογω bookmarks σελιδοδεικτες και τετοια για την ακριβεια τα μετεφερα με ενα προγραμμα απο το mozilla που ειχα στα windows 7 προ φορματ στα τωρινα windows 8...Το κοβω να επιστρεφω σε σημειο επαναφορας που ειχα φτιαξει..αξιζει ή το Norton μαζι ισως με κανενα αλλο anti spy-male θα τα διωρθωσει?

Δημοσ.

Μπαίνεις σε safe mode και τρέχεις Malwarebytes και Adwcleaner.Αυτά ανιχνεύουν μολύνσεις που ένα κλασικό antivirus δεν μπορεί.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα μου φαινεται μεγαλη ταλαιπορια ολα αυτα..Επισης εχω καινουργιο αυθεντικο το 360 και μου προτειενςι avast???Τελος οι rowseres λαγγαρουν και τρωνε απειρη ραμ αφενως λογω της ακαταλογιστης χρησης που κανω και αφετερου πιστευω λογω bookmarks σελιδοδεικτες και τετοια για την ακριβεια τα μετεφερα με ενα προγραμμα απο το mozilla που ειχα στα windows 7 προ φορματ στα τωρινα windows 8...Το κοβω να επιστρεφω σε σημειο επαναφορας που ειχα φτιαξει..αξιζει ή το Norton μαζι ισως με κανενα αλλο anti spy-male θα τα διωρθωσει?

Ναι,δεν ακούς όμως..εμ θα έχεις εκεί μέσα περισσότερα toolbar και από γέρο στο Παγκράτι,εμ δεν ξέρεις πως να περνάς ένα adblock edge,εμ δεν ξέρεις καν το sync,εμ θες να έχεις και άποψη,εμ βαριέσαι κιόλας..εμ γενικώς..

Κατεβάζεις ccleaner

Tο τρέχεις στην πρώτη του καρτέλα να σβήσει 5 γίγα σαβούρα.

Πας addons στο ff και απεγκαθιστείς ό,τι βλέπεις και δεν ξέρεις πως το είχες.

Πας ccleaner και απεγκαθιστείς ό,τι πρόγραμμα δε θα έπρεπε να υπάρχει.Kάτι securesearch,κάτι downloadpaparia24,κάτι νορτον720,το μπούλο.

Πας στο τομέα της registry στο cc,και πατάς να κάνει καθαρισμό.

Τρέχεις antimalwarebytes.

Ανοίγεις ff και κατεβάζεις adblock edge.

Πας στο site της ms ,και κατεβάζεις ms securty essentials.Και τέλος.

Αν ακόμα σέρνεται,φορμάτ.Αν και να φύγει το νορτον και να μη θες φορματ,χλωμό.

Και μετά προσοχή όταν πατάς κλικ σε ό,τι express install σου πετάει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,δεν ακούς όμως..εμ θα έχεις εκεί μέσα περισσότερα toolbar και από γέρο στο Παγκράτι,εμ δεν ξέρεις πως να περνάς ένα adblock edge,εμ δεν ξέρεις καν το sync,εμ θες να έχεις και άποψη,εμ βαριέσαι κιόλας..εμ γενικώς..

Κατεβάζεις ccleaner

Πας ccleaner και απεγκαθιστείς ό,τι πρόγραμμα δε θα έπρεπε να υπάρχει.Kάτι securesearch,κάτι downloadpaparia24,κάτι νορτον720,το μπούλο.

οτι χειροτερο το mss . δειτε εδω http://www.pcsteps.gr/36746-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%BF-microsoft-security-essentials-%CF%89%CF%82-antivirus/

Δημοσ.

Κατεβάζεις ccleaner

Βρε νεφελη...Καταρχας ποιος σου ειπε οτι ολα αυτα που εγραψες δν τα εχω κανει...και κατα δευτερον εσυ που ξερεις σε ξαναρωταω...Εχω το Norton 360 αυθεντικο αγορασμενο και μου εχει κανει τον υπολογιστη σαιτα και μου λες να το διαγραψω και να βαλω το free Αvast..Και σε ρωταω που το αιτιολογεις ολο αυτο και μου λες οτι δν ξερω ...καλα κρασια

Δημοσ.

Τα περισσότερα κολλήματα οφείλονται σε μολύνσεις. Για να σου πετάει το norton μήνυμα για επιθέσεις τότε είσαι χοντρά μολυσμένος.

Αν δεν καθαρίσεις δεν πρόκειται να δεις άσπρη μέρα όποιον browser και να βάλεις.

Πάρτα με την σειρά.

Πρώτα καθάρισε με adwcleaner.

Μετά με malwarebytes (πλήρης έλεγχος)

Τέλος με norton.

Μετά καθαρισμός αρχείων και registry με ccleaner.

Τέλος στο ccleaner πήγαινε tools->uninstall, πάτα Save to text file και δώσε μας το αρχείο κειμένου να σου πούμε τι να αφαιρέσεις.

btw, οι σελιδοδείκτες και οι κωδικοί δεν φταίνε σε τίποτα ούτε επιβαρύνουν τον browser.

Δημοσ.

οτι ακριβως λεει ο μικος αλλα πρωτα malwarebytes και μετα adwcleaner. Το σκαν με νορτον δεν εχει καμια ουσια μετα απο αυτα. Αν θες κανε hitman pro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...