Προς το περιεχόμενο

Razer Mamba 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ποντικιού το οποίο δυστυχώς μια μέρα που άνοιξα τον υπολογιστή, σταμάτησε να λειτουργεί και συγκεκριμένα δεν κινείτε ο κέρσορας και το μόνο που λειτουργεί πάνω του είναι το δεξί κλικ και τα λαμπάκια.

Δοκίμασα να ξαναπεράσω το firmware, αλλά τίποτα.

Το περίεργο είναι ότι το είχα δοκιμάσει σε άλλους δυο υπολογιστές, έναν με Windows 7 Ultimate 32bit, χωρίς να βάλω drivers και λειτούργησε (πλέον δεν λειτουργεί) και σε ένα λαπτοπ με 8 που δεν λειτούργησε καθόλου εξαρχής.

Γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει και πως να το λύσω, γιατί λογικά είναι κάποιο κόλλημα του firmware.

Πάντως πολύ απογοητευμένος από το συγκεκριμένο ποντική, που έκανε και 135€.

Το μόνο που μου άρεσε ήταν το σχήμα του και ότι δεν είχε πάρα πολλά περιττά κουμπιά, που στις περισσότερες φορές ενοχλούν και είναι και για εμένα προσωπικά άχρηστα. Έμοιαζε με τα καλά και πάνω από όλα ποιοτικά ποντίκια της Microsoft, που δυστυχώς πλέον δεν βγάζει με αυτό το σχήμα και τα έχει κάνει σχεδόν όλα της σαν μπάλες.

Τώρα πάντως είμαι σε αναζήτηση ποντικιού και βλέπω το  G502S, G602, G700s (αυτά τα χαζά κουμπιά που έχει στον δείκτη, μάλλον θα τα πατώ κατά λάθος)  από Logitech.

Μου άρεσε εμφανισιακά το CM Reaper όπως επίσης και το Stealseries Rival.

Razer ούτε με σφαίρες ξανά

Οπότε ακούω γνώμες και εδώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε.

Θα σε στεναχωρήσω αλλά...το mouse πέθανε:(

Έχω χάσει ένα mamba και ένα naga epic έτσι ακριβώς:(

Δημοσ.

Το G502S που το έπιασα στα χέρια μου προχτές, ενώ μου αρέσει που είναι έτσι space, δυστυχώς στα χέρια μου ήταν λίγο μικρο + και οτι δεν είναι και ασύρματο.

Μια από αυτές τις μέρες ένας φίλος θα μου φέρει ένα G700 να δω πως θα μου κάτσει στο χέρι και κυρίως αν πατάω κατά λάθος τα 3 εξογκωμένα κουμπιά διπλά στον δείκτη, που είναι και η μεγαλύτερη ανησυχία μου και αν όλα ΟΚ, θα πάω σε εκείνο, αλλιώς στο G602, που τα εχει πιο flat.

ATiTool για αυτό ποτέ ξανά Razer

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε.

Αν είσαι λάτρης του mamba δέν πρόκειτε να σου αρέσει το G700.

Στο λέω εγώ 100% γιάτι τα είχα και τα 2.

Κανένα logitech βασικά δέν πρόκειτε να σε βολέψει μετά απο μακροχρόνια χρήση του mamba.

Η Razer για μένα είναι καλύτερη απο την Logitech, το ότι σου χάλασε ένα Mouse δικό της, δέν σημαίνει τίποτα.

Και τα Logitech χαλάνε εξίσου το ίδιο.

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε.

Κανένα logitech βασικά δέν πρόκειτε να σε βολέψει μετά απο μακροχρόνια χρήση του mamba.

Η Razer για μένα είναι καλύτερη απο την Logitech, το ότι σου χάλασε ένα Mouse δικό της, δέν σημαίνει τίποτα.

Σε τι πραγμα ακριβως ειναι η Razer καλυτερη αν επιτρεπεται???? Γιατι στο After Sales support και το οτι δινει 2 χρονια εγγυηση ενω η Logitech δινει 3 στα περισσοτερα ποντικια σιγουρα δεν ειναι. Και τα Logitech οντως εχουν χαλανε οπως χαλανε και τα ποντικια απο ολες τις εταιριες δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Ψαχνω να βρω το topic συμφορουμιτη που αγορασε το Razer Ouroboros,το ακριβοτερο ποντικι της αγορας,του παρουσιασε προβληματα και ηταν στο περιμενε γυρω στις 20μερες,και δεν ξερω καν ποτε του απαντησανε .

Το βρηκα τελικα http://www.insomnia.gr/topic/559124-razer-ouroboros-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Δημοσ.

Της razer τα ποντίκια έχουνε καλύτερο sensora (philips twin eye) και περισσότερη εργονομία μακράν.

Ήμουνα πολύ φίλος της Logitech κάποτε, απο MX518 εποχή.

Δημοσ.

Της razer τα ποντίκια έχουνε καλύτερο sensora (philips twin eye) και περισσότερη εργονομία μακράν.

Ήμουνα πολύ φίλος της Logitech κάποτε, απο MX518 εποχή.

Καθαρα υποκειμενικο το σχολιο περι εργονομιας,καθως ειναι τι ταιριαζει περισσοτερο στον καθενα(αν πχ εσενα σε βολευουν σε αυτο το κοματι τα ποντικια της συγκεκριμενης εταιριας δεκτο και καταλαβαινω).

Παρολα αυτα και παλι δεν εχει να λεει κατι αυτο καθως για να λεμε οτι μια εταιρια ειναι καλυτερη απο την αλλη πρεπει να πληρει και αλλα πραγματα.

Παντως εγω και σε Site του εξωτερικου που διαβαζω τα Razer ειναι τα ποντικια με τα περισσοτερα προβληματα που εχουν εμφανισει απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια ειτε αυτο το λενε Double Click,ειτε να σταματησει να λειτουργει το ποντικι(η κλασσικη καταρα που γραφουν πολλοι να σταματαει να δουλευει μολις τελειωσει η εγγυηση) αρα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο περι ανωτεροτητας της εταιριας.

Αλλο κακο παραδειγμα ατομου που του εμφανισε προβλημα Double Click εντως εγγυησης και δεν του αλλαζανε το ποντικι http://www.insomnia.gr/topic/556635-deathadder-double-clicks/?hl=%2Brazer+%2B%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7&do=findComment&comment=53754091

Δημοσ.

Έχω αλλάξει πολλά razer και ποτέ δέν είχα προβλήματα με τα RMA, οπότε έχω την αποψή μου.

Έως ότου αποκτήσεις την δικιά σου προσωπική εμπειρία, μήν αναφέρεσε καν.

Δέ θέλω να κάνω attack, ούτε και να μειώσω την Logitech, γιατί ούτε και εγώ είμαι χαρούμενος με την razer.

Αλλά την προτιμώ περισσότερο απο την Logitech.

Εγώ ρε φίλε τα Logitech τα σχέδια ούτε κάν μπορώ να τα πιάσω. τι συζητάς!

Δημοσ.

Έχω αλλάξει πολλά razer και ποτέ δέν είχα προβλήματα με τα RMA, οπότε έχω την αποψή μου.

Έως ότου αποκτήσεις την δικιά σου προσωπική εμπειρία, μήν αναφέρεσε καν.

Δέ θέλω να κάνω attack, ούτε και να μειώσω την Logitech, γιατί ούτε και εγώ είμαι χαρούμενος με την razer.

Αλλά την προτιμώ περισσότερο απο την Logitech.

Εγώ ρε φίλε τα Logitech τα σχέδια ούτε κάν μπορώ να τα πιάσω. τι συζητάς!

Προσωπικη εμπειρια εχω πανω στην Razer απο ενα Naga Molten που εχω χαλασμενο αρα ευχαριστω. Επισης δεν με ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε τον Ts ουτε κανενα(οπως και το αναποδο αλλωστε)για το τι ποντικι σε βολευει/σου αρεσει.

Το TOpic αυτο ανοιξε για προτασεις σε ενδιαφερομενο.Αν εχεις παραπονα για την Ραζερ επρεπε να τα ανεφερες οχι για μενα αλλα για τον ενδιαφερομενο.

Το G502S που το έπιασα στα χέρια μου προχτές, ενώ μου αρέσει που είναι έτσι space, δυστυχώς στα χέρια μου ήταν λίγο μικρο + και οτι δεν είναι και ασύρματο.

Μια από αυτές τις μέρες ένας φίλος θα μου φέρει ένα G700 να δω πως θα μου κάτσει στο χέρι και κυρίως αν πατάω κατά λάθος τα 3 εξογκωμένα κουμπιά διπλά στον δείκτη, που είναι και η μεγαλύτερη ανησυχία μου και αν όλα ΟΚ, θα πάω σε εκείνο, αλλιώς στο G602, που τα εχει πιο flat.

ATiTool για αυτό ποτέ ξανά Razer

Καλως ή κακως ο ενδιαφερομενος μετα το τελευταιο συμβαν,οπως βλεπεις ξενερωσε και κοιταει αλλου και του γραφεις εσυ

Καλημέρα φίλε.

Δηλαδη ενταξυ απλα οτι να ναι.

Δημοσ.

Άμα ανοίξω θέμα με τα παράπονα μου για τη razer ή τη Logitech...παει το thread, το χασαμε! :P

Δίνω πιό πολλά (+) για τη razer παρά για τη Logitech.

Και εσύ το άκρως αντίθετο:P

Εσύ όμως την απέναντι εταιρία την κατακρήνεις κάθετα, ούτε να το συζητάς δε θέλεις, εγώ όχι.

Δημοσ.

Εγω πχ οταν ηθελα να αγορασω ποντικι κοιταζα τα Corsair και συγκεκριμενα το M90 που το ειχα βρει το 2013 σε καλη τιμη. Αν ομως δεις εμπειριες χρηστων στο εξωτερικο ολοι λεγανε τα ιδια,δηλαδη για τραγικο Firmware και γενικα Software,για mmo παιχνιδια που σε μερικα δεν αναγνωριζε ολα τα πλαινα κουμπια,οτι σε αλλους λογω κατασκευης μεχρι και λιγο στατικο ηλεκτρισμο νιωθανε κλπ.

Για τα Razer επισης το μονο ποντικι που πραγματικα μπορω να προτεινω ειναι το Deathadder,και αυτο γιατι ειναι το πιο καλοπουλημενο ποντικι της εταιριας και γιατι εχει βγει πιο σκυλι απο τα αλλα(ειδικα τα παλια μοντελα με τον μπλε φωτισμο).

Σε ολο το διαδικτυο το εχουν παραδεχτει ολοι οτι η Razer δυστηχως ενω στο θεμα σχεδιασμου και σε Features ειναι κορυφη(αν και αρκετοι δεν βολευονται με το Synapse)στο θεμα κατασκευης και αξιοπιστιας εχει πεσει τραγικα.

Επισης Razer Hater δεν ειμαι γιατι λατρευω τα Hammerhead που εχω :P

Δημοσ.

Όλα χαλάνε, όλα made in china είναι.

Μήν το χαλάμε το post του παιδιού άλλο.

Άμα θέλει να δοκιμάσει να πάρει κάποιο Logitech πάντος κακώς δέν θα κάνει, αφού "κάικε" απο την razer, τι να του πείς?

Να πάρει πάλι razer? lol, εδώ θα ομολογήσω ότι δέν το χειρίστικα μάλλον σωστά να του πώ να ξανά πάρει razer.

Αλλά...υπάρχουνε και άλλες επιλογές!

Zowie, coolemaster, steal, κ.α πολλά!

Όλα μα όλα made in china φυσικά! hahahha:P

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ο φιλος θελει ασυρματο ποντικι για δικους του λογους τοτε δεν εχει γενικα και πολλες επιλογες,ειδικα σε αυτο το Budget.Αν πχ κοιταζε κυριως ενσυρματο θα του ελεγα να δει και σε Steeelseries μερια αλλα για ασυρματο δαγκωτο G602 ή G700s.

Να τονισω μονο επειδη παραπανω γραφεται για το G700 οτι ειναι κατωτερο και ειχε και καποια θεματακια που φτιαχτηκαν στο G700s.

Θα προτεινα πχ το Ouroboros,αλλα με αυτα που διαβαζω απο τον συμφορουμιτη και με την εμπειρια που εχει ο ts τωρα στο κεφαλι δεν μπορεις να κανεις και αλλιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...