johny7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Είχα iphone 6 κάποτε τι ωραία,άκουγα όμως όλους για το νότε 4 τα καλύτερα και είπα να κάνω το βήμα και να το πάρω που να ήξερα. Το κινητό το πήρα από ένα άτομο από εδώ μέσα απαταιωνας αποδείχτηκε.Ηταν ενός μηνών και δεν το τσέκαρα πολλή καλά καθώς δεν ξέρω από Άντροιντ. Σήμερα όμως ήρθε ο αδερφός μου και μου είπε ότι ρουτ και έχει knox 0.1 ενώ έπρεπε 0.0. Μάγκες για να καταλάβω μου πήρα ένα κινητό και δεν έχω εγγύηση και όχι μόνο αυτό αλλά χάνω και τεράστια μεταπωλητή αξία πόσο πιάνει 300 ευρώ και αν ; μάγκες θα σκάσω να προχωρήσω σε μήνυση; ; Λύστε μου όλα αυτά σας παρακαλώ
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Σε μηνυση για ποιο λογο ? Αφου δεν στο ειπε και ουτε εσυ τον ρωτησες το κακο εγινε. Τωρα οσο για την εγγυηση υπαρχει τροπος να την παρεις αν την χρειαστεις...με λιγο ρισκο! 1
johny iphone boy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Σε μηνυση για ποιο λογο ? Αφου δεν στο ειπε και ουτε εσυ τον ρωτησες το κακο εγινε. Τωρα οσο για την εγγυηση υπαρχει τροπος να την παρεις αν την χρειαστεις...με λιγο ρισκο! επειδή δεν το έγραφε σε αγγελία του και αν το πουλήσω πόσα θα χάσω?
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ΤΟ οτι ειχες Iphone 6 και για ψυχολογικο λογο πηρες Note 4 ασχολιαστο(και εγω βλεπω να λενε τα καλυτερα απο το Note 4 αλλα εχω Windows phone....). Οσο για τα αλλα που γραφεις πρωτον μηνυση δεν μπορεις να κανεις γιατι απο τον ενθουσιασμο σου το πηρες το κινητο χωρις να το ψαξεις παραπανω αν παιζει κατι κλπ κοινως αφου δωσατε τα χερια και το πηρες το κινητο και οταν βρεθηκατε ειδες οτι δεν εχει τιποτα δεν μπορεις να του κανεις κατι. επειδή δεν το έγραφε σε αγγελία του και αν το πουλήσω πόσα θα χάσω? Απαγορευεται να εχεις πολλαπλα ενεργα Account btw. Επισης απο οτι ειδα τον κραζεις που τον κραζεις τον αλλον αλλα και εσυ το κινητο το εχεις βαλει 20ευρω φθηνοτερα απο το να το αγορασει καποιος καινουργιο,δηλαδη θες να μεταφερεις το προβλημα σε καποιο αλλο....
Sarandis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δηλαδή αν έγραφε στην αγγελία knox 0x1 θα καταλάβαινες τι σημαίνει και δε θα το έπαιρνες 1
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δηλαδή αν έγραφε στην αγγελία knox 0x1 θα καταλάβαινες τι σημαίνει και δε θα το έπαιρνες Βασικα εγω δεν θα κοιταζα καν για μεταχειρισμενο κινητο κοντα στον 1 μηνα για μολις 20ευρω διαφορα απο καινουργιο 1
johny iphone boy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 την αγγελία ενοητε θα την βγάλω μάγκες πριν λίγο το έμαθα , τι τιμή πιστεύεται είναι η σωστή?
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τωρα οσο για την εγγυηση υπαρχει τροπος να την παρεις αν την χρειαστεις...με λιγο ρισκο! Με ποιον τροπο εννοεις? 1
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Με ποιον τροπο εννοεις? δεν πρεπει να το γραψω εδω ομως...
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 δεν πρεπει να το γραψω εδω ομως... Επικοινωνησε μεσω Pm
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 δεν πρεπει να το γραψω εδω ομως... Στειλε μου ενα ΠΜ αν θελεις.
kosmasdel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 την αγγελία ενοητε θα την βγάλω μάγκες πριν λίγο το έμαθα , τι τιμή πιστεύεται είναι η σωστή? Δεν κατάλαβα, το κινητό γιατί το πουλάς; Δεν το πήρες για να το κρατήσεις; Αν το κάνεις για την εγγύηση μόνο και μόνο δεν θα το πουλούσα στη θέση σου. Πόσο συχνά σε χάλασε κινητό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα