Προς το περιεχόμενο

unbrick xiaomi red rice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα απο αγγελία συμφορουμιτη ενα brickαρισμενο red rice έτσι για να ασχοληθω λιγάκι όπως συνηθιζω για χόμπι μπας και το φτιαξω αλλά τα έχω βρει ολίγον τι μπαστούνια οποτε είπα να ρωτησω εδώ. Το κινητό είναι φουλ brick, δεν ανοίγει καθόλου και όταν το συνδέσεις με PC συνδέεται/αποσυνδέεται κάθε 5". Εγκατεστησα λοιπον drivers για mediatek επεξεργαστές και παρότι δεν το αναγνωρίζει σαν κινητό κανονικά, όταν ανοίγω το sp flash tools το "βλέπει". Κατέβασα λοιπον stock rom, εγκατεστησα preloader πρωτα,όλα καλά, αλλά οταν πάω να φλασαρω τα υπολοιπα κολλάει στο 0% στο flashing rom και μετα απο λίγο βγάζει σφάλμα 4008. Καμια ιδέα;

• Like 1
Δημοσ.

Μπα στο thread που μου εστειλες προϋποθέτει να εχεις μια στοιχειώδη πρόσβαση σε λειτουργίες του κινητού! Εγώ δεν μπορω να το ανοιξω ουτε με power button ουτε με combo power-vol down..

Δημοσ.

Πολλές φορές φταίει η έκδοση του flashtool. Δοκίμασε ξανά με διαφορετική έκδοση.

Τις εχω δοκιμασει ολες, v5.1352.01, v3.1344.0.212, v 4.0, και τιποτα. Υπαρχει περιπτωση να θελει ανοιγμα και γειωση των χρυσων τελιτσων;

Δημοσ.

Τις εχω δοκιμασει ολες, v5.1352.01, v3.1344.0.212, v 4.0, και τιποτα. Υπαρχει περιπτωση να θελει ανοιγμα και γειωση των χρυσων τελιτσων;

Διάβασε Link.png Site: εδώ και πειραματίσου, 4 σελίδες είναι, μήπως βοηθηθείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασε Link.png Site: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5913-To-hongmi-πεθανε-βοηθεια/?pageNo=1">εδώ και πειραματίσου, 4 σελίδες είναι, μήπως βοηθηθείς. 

Ευχαριστώ για το λινκ, αλλά τα είχα δει πριν κάτι μέρες αυτά και δε βοήθησαν.. Κυρίως με απασχολεί το error 4008, αν κάποιος ξέρει τι σημαίνει και πως το προσπερναμε θα ηταν πολύ βοηθητικό.. Δοκιμασα ενα fix να μην τικαρω το usrdata πριν φλασαρω αλλά τα ιδια..

Δημοσ.

Με τους ίδιους drivers έχεις φλασάρει κι άλλο κινητό MTK 65XX;

Σε άλλο pc και σε διαφορετική έκδοση windows δοκίμασες;

Δημοσ.

Όχι δεν έχω φλασαρει άλλο mtk κινητό.. Ασε που απεγκατεστησα τους προηγουμενους οδηγούς με το deview σε μια απο τις προσπαθειες. Θα δοκιμασω σε ενα σάπιο λάπτοπ με XP που έχω και θα σας πω το βραδακι.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω φλασαρει άλλο mtk κινητό.. Ασε που απεγκατεστησα τους προηγουμενους οδηγούς με το deview σε μια απο τις προσπαθειες. Θα δοκιμασω σε ενα σάπιο λάπτοπ με XP που έχω και θα σας πω το βραδακι.

Εγώ την πρώτη φορά που προσπάθησα να φλασαρω κινητό , δεν έκανα σωστή εγκατάσταση των drivers. Τους εγκατέστησα χειροκίνητα ακολουθώντας Link.png Site:

τον οδηγό και όλα πήγαν ρολόι μετά.

Κάνε επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση.

Drivers για όλους τους 65ΧΧ επεξεργαστές http://www.mediafire.com/download/cypm22rgs2k83ji/MT6577+USB+VCOM+drivers.rar

Στο Sp flash tool πήγαινε Options - General-Download και τικάρησε το DA DL ALL και μετά πάλι απο Options -Connection επίλεξε USB high speed και το with battery πριν ξεκινήσεις το φλασαρισμα.

Εγώ έχω windows 7 , σε περίπτωση που έχεις 8αρια πρέπει να κάνεις disable digital driver signature verification http://thebroodle.com/android/install-mediatek-mt65xx-usb-vcom-drivers-windows-8-8-1/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...