Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nομίζω το gift link σου δίνει key, το οποίο μετά βάζεις στο steamgifts, αλλά ας πει και κάποιος άλλος γιατί δεν είμαι σίγουρος.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, όταν έχουμε gift link από humble, πώς το δίνουμε μέσω steamgifts?

Από ό,τι καταλαβαίνω επιλέγεις το "gift" στο type of giveaway, οπότε δεν βάζεις πουθενά key ή link όταν δημιουργείς το giveaway.

Το gift link το στέλνεις (αφότου λήξει το giveaway) στον νικητή - είτε στο e-mail του, είτε μέσω άλλης συνεννόησης (στο steam, εδώ μέσω pm κλπ)

Giveaway creators are allowed one week to send the gift after the giveaway has ended. Depending on the type of gift and the giveaway creator, you might receive the gift to the e-mail address you have listed on the account page, a key might be added beside the gift you won, or the giveaway creator might have sent you a friend request on Steam to make the exchange. Please remain patient, and do not contact the giveaway creator during this time. If the gift is not received after one week, you can mark the gift as not received, and attempt to contact the giveaway creator on Steam to follow-up.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ο..

NtaVi κέρδισε,εδω δικός μας είναι;

Ntavi aka Soundstorm21

Παίδες ευχαριστώ για όλα τα παιχνίδια που έχω πάρει και δεν έχω πει τίποτα σε GA του SG. Έχω κερδίσει σαν xJok3rGRx και NtaVi.. Να σται καλα :)

Δημοσ.

signature.png

Να προευχαριστήσω τον φίλο *λινκ* για το giveaway!

Να εισαι καλα φιλε μου...

Τα κλειδια τα εστειλα και περιμενω feedback για να βαλω και τα αλλα κλειδια που εχω

Δημοσ.

Έχω ένα steam key για το Hitman 2 - Silent Assassin

Όποιος το θέλει, ας κάνει ένα Like στο συγκεκριμένο post και αύριο κάποια στιγμή το βραδάκι θα βάλω τη λίστα με τα usernames στο random.org για να βγει ένα στη τύχη..

υ.γ. Δεν ξέρω αν δουλεύει σίγουρα το συγκεκριμένο κλειδάκι γιατί το έχω από τον Δεκέμβρη, αλλά δεν ξέρω και πως να το ελέγξω χωρίς να το χρησιμοποιήσω..

• Like 11
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε και λέμε:

Pix the Cat: giannisCKS

Final Exam: morgothgr1

Space Run: hurin848

Yesterday: teoskyr

Grow Home: teoskyr

Call of Juarez: gkagg

Οι σύνδεσμοι έχουν σταλεί στα email που συνόδευαν το λογαριασμό του κάθε τυχερού. Καλή συνέχεια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...