DJDB Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ένα ακόμη giveaway και από εμένα, αυτήν την φορά του SanctuaryRPG: Black Edition. Επειδή το παιχνιδάκι είναι λίγο... περίεργο, καλύτερα να πάρετε μέρος μόνο αν είστε fan του είδους (επειδή είναι πολύ πιθανό να το πάρετε και να το παρατήσετε ). Το giveaway είναι invite only, χωρίς περιορισμό level. EDIT: Ξέχασα, προϋπόθεση επίσης να πείτε ένα απλό thanks μετά σε περίπτωση που κερδίσετε . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argiris3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Wacky Wheels: ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Runaway, A Road Adventure: tilemmpon Να σε ευχαριστήσω για το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Να σε ευχαριστήσω για το παιχνίδι Το feedback πατα ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να ενημερώσω επειδή μ΄έχουν σουτάρει για ένα πενθήμερο από το sg δε γνωρίζω τι έγινε με τις κληρώσεις . Καθε κωδικός δείχνει νικητή αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και ποιος είναι . Αν υπάρχουν νικητές να με συγχωρέσουν αλλά ας κάνουν υπομονή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου για να τους στείλω τα κλειδιά . Ο xtrmsnpr είχε τελικά δίκιο σε ένα "περιστατικό" πριν λίγο καιρό . Αν δεν είμαστε τυπικοί μπορείς να μπλέξεις ακόμα και αν έχεις κερδίσει ένα παιχνίδι. Ας πρόσεχα . Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δε φταίω σε αναφορά στο steamgiftsαλλά μέχρι τότε σας παρακαλώ κάντε υπομονή μέχρι τις 20 του μηνός ... Συγνώμη για την ταλαιπωρία ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Age of Steel: Recharge Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από vasilis_ts 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μερικά ακόμα και από έμενα Ευχαριστώ για το παιχνίδι φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 lvl 0 invite only νικητής: on3st4b83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 νικητής: on3st4b83 Ty man. To κέρδισα και 2η φορα, οπότε σου στέλνω το key με πμ αν είναι κανε ένα re-roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Endorlight Death Goat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Endorlight You do not have permission to view this giveaway, since you're not a member of the required Steam groups. Να ρωτήσω ποια είναι αυτά; Στο Insomniacs GR είμαι ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτήσω ποια είναι αυτά; Στο Insomniacs GR είμαι ήδη. Μόνο το Insomniacs GR έχω επιλέξει. Για δοκίμασε ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μονο το Insomniacs GR εχω επιλεξει. Για δοκιμασε ξανα. Fixed, ήθελε clear cache και temp ενώ ήταν synced με το Steam. Whatever. Το έχω το παιχνίδι, δεν συμμετέχω, απλώς μου δημιουργήθηκε η απορία. Thanks! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα