Akis_theo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Το να θελει να βελτιωσει τα υλικα της και να παει ενα βημα παραπερα το καταλαβαινω το να μην κανει μια προσπαθεια να συνδιασει τα πλεονεκτηματα της οπως ειναι η αποσπωμενη μπαταρια και η καρτα μνημης αδυνατω και δεν θα το καταλαβω ποτε.. Ειμαι κατοχος Νοτε 3 και επειδη ειμαι ευχαριστημενος δεν μπηκα στην διαδικασια να μεταβω στο 4 περιμενοντας το νοτε 5 αλλα εαν ειναι να κινηθει οπως το s6 unibody συσκευη μαλλον θα αναζητησω κατι αλλο προς μεγαλη μου θλιψη μιας και τα νοτε τα θεωρω σπουδαια κινητα και οτι καλυτερο εχει να δειξει η σαμμυ 1
alextrela172 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς αυτό μεταφράζεται σε μέτριες αυτονομίες διότι όλοι οι κατασκευαστές θα κάνουν συγκρουόμενα ποιος την έχει πιο λεπτη
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ναι και εγω προσπερναω τους τιτλους και τα ονοματα ...
redefeugo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Και με καμπύλες οθόνες λογικά. Αν κρίνουμε απο την αποδοχή του edge.
Omnigeek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ζητάμε αυτονομία αλλά όταν βγει κάνα κινητό λίγο βαρύ με λογική ανάλυση το κράζουμε. Αν η αγορά δεν ήθελε gimmicks για φτηνό εντυπωσιασμό (καμπύλες οθόνες και QHD wow αυτά είναι καινοτομία) δεν θα τα παρείχε το marketing.
DJTaurus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Η Samsung επαναπροσδιορίζει το "Unibody". Το Unibody κατά Samsung αφορά μόνο το μεταλλικό πλαίσιο του GS6. Το πλαστικό καπάκι του GS6 που πήρε επικάλυψη γυαλιού. Kαι μετά αναρωτιούνται μερικοί προς τι το παρατσούκλι Shamesung.... απατεώνες και cost-saving μέχρι και στην δήθεν χρήση ποιοτικών υλικών στο S6.... αλλά θα μου πείτε από την full πλαστικούρα των προηγούμενων μοντέλων καλύτερα είναι. Δείτε τι σημαίνει unibody από Apple και Htc.
atalli Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 So what? όπως λενε κ στο χωριο μου.Το θεμα είναι ότι το κινητο είναι ότι καλυτερο υπαρχει αυτή την στιγμη.Ε ολο και κατι θα βρειτε να τρολλαρετε δεν πειραζει Καλυτερα ετσι παρα το htc που εχει 5 ποντους μπεζελ από κατω με τα γραμματα της εταιριας μεσα και μοιαζει με τηλεκοντρόλ από πανω 1
just for today Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μακαρι να κραταει η μπαταρια με πολυ havy use μια ολοκληρη μερα.καλα θαναι
king2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 τωρα ξαφνικα ειναι premium τα υλικα που χρησιμοποιει η apple...;;Τώρα ξαφνικα η ιδανική οθόνη είναι 5.5" που είχε χρόνια η samsung? Οι εταιρίες προσαρμόζονται πάρτε το χαμπαρι.Εδω η ninty θα βγάλει παιχνίδια για android δεν θα βάλει η samsung καλα υλικά?
atalli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Η Samsung επαναπροσδιορίζει το "Unibody". Το Unibody κατά Samsung αφορά μόνο το μεταλλικό πλαίσιο του GS6. Το πλαστικό καπάκι του GS6 που πήρε επικάλυψη γυαλιού. Kαι μετά αναρωτιούνται μερικοί προς τι το παρατσούκλι Shamesung.... απατεώνες και cost-saving μέχρι και στην δήθεν χρήση ποιοτικών υλικών στο S6.... αλλά θα μου πείτε από την full πλαστικούρα των προηγούμενων μοντέλων καλύτερα είναι. Δείτε τι σημαίνει unibody από Apple και Htc. btw ειναι ολο μεταλλικο νταξ δεν πειραζει ξιδι https://www.youtube.com/watch?v=_rXLJ2uJWnw https://www.youtube.com/watch?v=zk5Tt1a5Pg8 και εδώ http://www.phonearena.com/news/How-the-Galaxy-S6-was-made-thermoforming-nanocoating-no-iPhone-bendgate_id66703 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2015 από atalli 1
DJTaurus Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλιμπράρισμα θα έχουν...? Τέτοια ποιότητα συναρμογής θα την ζήλευαν και οι Ιάπωνες κατασκευαστές αυτοκινήτων. Με λίγο λύγισμα νομίζω θα ισιώσει. 1
babis70 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλιμπράρισμα θα έχουν...? Τέτοια ποιότητα συναρμογής θα την ζήλευαν και οι Ιάπωνες κατασκευαστές αυτοκινήτων. Με λίγο λύγισμα νομίζω θα ισιώσει. Καλιμπράρισμα θα έχουν...? Τέτοια ποιότητα συναρμογής θα την ζήλευαν και οι Ιάπωνες κατασκευαστές αυτοκινήτων. Με λίγο λύγισμα νομίζω θα ισιώσει. καταπληκτικο 1
ariannaki85 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα εγκαταλείψει τα χαμηλής ποιοτικά υλικά... Και καλά θα κάνει. Με τα κολλήματα όμως τι θα κάνει?
DJTaurus Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πως γίνεται ένα επίσημο αξεσουάρ να γρατζουνάει σε τόσο μεγάλο βαθμό την οθόνη....? Στον κόσμο της Τσαμσουγκ όλα είναι πιθανά. Samsung sells an official Galaxy S6 case that ruins the phone’s display
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα