Anorymous Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πιο πάνω γράφεις ότι δε θέλεις πρόγραμμα που να κάνει convert. Όμως για hardsubs, το reencode/convert είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, δε γίνεται αλλιώς... Ειχα μια ελπιδα οτι θα γινοταν χωρις reencode/convert, οποτε τι κανω για να εχω την ταχυτερη μετατροπη ?
parsifal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Χμμμ...Να επανεξετάσεις ίσως την ανάγκη για hardsubbing; Είναι ψιλο-έγκλημα τη σήμερον ημέρα, εδώ που τα λέμε...
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ε, πες μας σε τι συσκευή θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή! Δέχεται δηλαδή mkv αρχεία και δε δέχεται srt; Περίεργο μου φαίνεται. Μήπως είναι καμία τηλεόραση samsung όπως είπαμε πριν; Πάντως με ένα 30άρι παίρνεις έναν αποκωδικοποιητή digea hd (crystal audio, δοκιμασμένο) που παίζει άνετα τα περισσότερα αρχεία και δέχεται υπότιτλους.
Anorymous Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ε, πες μας σε τι συσκευή θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή! Δέχεται δηλαδή mkv αρχεία και δε δέχεται srt; Περίεργο μου φαίνεται. Μήπως είναι καμία τηλεόραση samsung όπως είπαμε πριν; Πάντως με ένα 30άρι παίρνεις έναν αποκωδικοποιητή digea hd (crystal audio, δοκιμασμένο) που παίζει άνετα τα περισσότερα αρχεία και δέχεται υπότιτλους. απο λαπτοπ σε λαπτοπ, βασικα ο αδερφος ειναι τελειος ασχετος οποτε με χωνει να του κατεβαζω ταινιες και θελει να του περναω εγω τους υποτιτλους, του ειπα για popcorn time αλλα δεν τον βολευει.
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν έχεις σχετικά πρόσφατο intel θα έχει quick sync που επιταχύνει πάρα πολύ το recode. Δες στης ιδιότητες του υπολογιστή και πες μας ποιον επεξεργαστή έχεις.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τότε γιατί να κάνεις ενσωμάτωση και μάλιστα hardsub; Βάζε τους στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα και βάλε στον αδερφό ένα σωστό και απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής (vlc, mpc-hc κτλ). Θα πατάει και θα βλέπει. Δεν θα τον αφορά αν είναι ενσωματωμένοι ή εξωτερικοί. Και τι κουφό είναι αυτό που δεν τον βολεύει το popcorn; Υπάρχει κάτι ποιο απλό και εύκολο; Βλέπεις το εξώφυλλο, διαβάζεις την υπόθεση, βλέπεις αν θέλεις το trailer και αν σου αρέσει η ταινία την βλέπεις. Το έχω βάλει σε καρα-άσχετους που μ' έπρηζαν για ταινίες και ησύχασα.
Anorymous Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τότε γιατί να κάνεις ενσωμάτωση και μάλιστα hardsub; Βάζε τους στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα και βάλε στον αδερφό ένα σωστό και απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής (vlc, mpc-hc κτλ). Θα πατάει και θα βλέπει. Δεν θα τον αφορά αν είναι ενσωματωμένοι ή εξωτερικοί. Και τι κουφό είναι αυτό που δεν τον βολεύει το popcorn; Υπάρχει κάτι ποιο απλό και εύκολο; Βλέπεις το εξώφυλλο, διαβάζεις την υπόθεση, βλέπεις αν θέλεις το trailer και αν σου αρέσει η ταινία την βλέπεις. Το έχω βάλει σε καρα-άσχετους που μ' έπρηζαν για ταινίες και ησύχασα. του βγαινουν ιερογλυφικα του εχω πει τι να κανει αλλα δεν καταλαβενει τιποτα χαχαχα κολαει δεν εχει καλη συνδεση βασικα κλεβει χαχαχχα εχει και ενα στικακι με 20 γιγα φορητο ιντερνετ αλλα δεν φορτωνουν οι ταινιες. Αν έχεις σχετικά πρόσφατο intel θα έχει quick sync που επιταχύνει πάρα πολύ το recode. Δες στης ιδιότητες του υπολογιστή και πες μας ποιον επεξεργαστή έχεις. παλιος 5ετιας http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5%20Mobile%20i5-420M%20CP80617004122AD.html
SouLSLayeR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Συνεχίζοντας από εδώ, λογική μεν η λύση σου για hardsubs, αλλά είναι σα να προσπαθείς να επισκευάσεις πισί με βαριοπούλα. Πρώτα πρώτα βγάλε όλη τη σαβούρα που έχει σχέση με decoders και players, το πρόβλημα είναι 100% software related.Με ένα πρόσφατο codec pack της προκοπής θα έπρεπε να παίζει σχεδόν ό,τι του ρίξεις. Όσο για τον επεξεργαστή, σχετικά παλιός σίγουρα, αλλά δε θα έπρεπε να έχει προβλήματα με τις επιδόσεις του για φυσιολογικές εργασίες. 1
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 του βγαινουν ιερογλυφικα του εχω πει τι να κανει αλλα δεν καταλαβενει τιποτα χαχαχα κολαει δεν εχει καλη συνδεση βασικα κλεβει χαχαχχα εχει και ενα στικακι με 20 γιγα φορητο ιντερνετ αλλα δεν φορτωνουν οι ταινιες. Που του βγαίνουν "ιερογλυφικά"; Στους media players ή στο popcorn; Ότι και να είναι όμως μπορείς να το διορθώσεις (αδερφός σου είναι, δεν μπορεί, θα μπορέσεις να το διορθώσεις στο λαπτοπ του). Βάλτου το vlc, ρύθμισε στους υπότιτλους να είναι η κωδικοποίηση windows 1253
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα