pans_86 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Γεια σας Με ποια κριτήρια να επιλέξω ένα από τα δυο λειτουργικά για ένα μέσο προς μεγάλο τάμπλετ που θέλω να αγοράσω για οικιακή χρήση (browsing, e-reading, παρακολούθηση live streaming);; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Κοιτα αν δεν προηγουμενως καθολου ταμπλετ προτεινω ανδροιδ.Θα σου ειναι πιο φιλικο πιστευω για πρωτη φορα με περισσοτες εφαρμογες απο τα windows.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pans_86 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχω το Nexus 7 την 1η γενιά αλλά μετά από 1μιση χρόνο χρήσης παρουσίασε αρκετά θεματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και εγώ υπερ του android είμαι, έχει πάρα πολλές εφαρμογές και φιλικό όντως στον χρήστη. Βέβαια παίζει ρόλο να έχει και καλά χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 windows 8.1 tablet μιας και που σε ενδιαφέρει live streaming λιγότερα προβλήματα με το flash και με τα 100αδες popups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 windows 8.1 tablet μιας και που σε ενδιαφέρει live streaming λιγότερα προβλήματα με το flash και με τα 100αδες popups. Και στο αντροιντ μπορει να βαλει το kodi οπως εγω και πολλοι αλλοι και δουλευει χαρμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και στο αντροιντ μπορει να βαλει το kodi οπως εγω και πολλοι αλλοι και δουλευει χαρμα ... δουλεύει για όλα τα site με streaming? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Αναλογα τι addons θα του βαλεις. Απο ταινιες εχει παρα πολλα οπως και αθλητικα Ααα και απο ραδιο εχει ολους τους ελληνικους σταθμους και τηλεοραση ολα τα καναλια ακομα και τα τοπικα Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2015 από tsilitheo1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Thanks θα το τσεκάρω μιας και που πήγα σε android tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 καλη επιλογή για ταβλετ τουλάχιστον το ανδροιδ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pans_86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Το λογισμικό των windows 8.1 απαιτεί καλύτερο harware από το σύστημα ή είναι το ίδιο με το android; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Το λογισμικό των windows 8.1 απαιτεί καλύτερο harware από το σύστημα ή είναι το ίδιο με το android; Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Τα W 8.1 παίρνουν προγράμματα που έχουν από μικρές απαιτήσεις έως πάρα πολύ μεγάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pans_86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Τα W 8.1 παίρνουν προγράμματα που έχουν από μικρές απαιτήσεις έως πάρα πολύ μεγάλες. Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Τα W 8.1 παίρνουν προγράμματα που έχουν από μικρές απαιτήσεις έως πάρα πολύ μεγάλες. Κυρίως browsing, δεν παίζω παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Με οποιοδήποτε ταμπλετ με τετραπυρηνο Atom, 2gb ram και πανω απο 32gb emmc, θα είσαι ανετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulka Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Windows tablet με 1GB Ram και 32GB emmc αξίζει; Έλεγα για το Acer Iconia 8W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα