Προς το περιεχόμενο

android ή windows tablet?

pans_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

Με ποια κριτήρια να επιλέξω ένα από τα δυο λειτουργικά για ένα μέσο προς μεγάλο τάμπλετ που θέλω να αγοράσω για οικιακή χρήση (browsing, e-reading, παρακολούθηση live streaming);;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα αν δεν προηγουμενως καθολου ταμπλετ προτεινω ανδροιδ.Θα σου ειναι πιο φιλικο πιστευω για πρωτη φορα με περισσοτες εφαρμογες απο τα windows..

Και εγώ υπερ του android είμαι, έχει πάρα πολλές εφαρμογές και φιλικό όντως στον χρήστη. Βέβαια παίζει ρόλο να έχει και καλά χαρακτηριστικά.

Επισκέπτης

windows 8.1 tablet μιας και που σε ενδιαφέρει live streaming λιγότερα προβλήματα με το flash και με τα 100αδες popups.

windows 8.1 tablet μιας και που σε ενδιαφέρει live streaming λιγότερα προβλήματα με το flash και με τα 100αδες popups.

Και στο αντροιντ μπορει να βαλει το kodi οπως εγω και πολλοι αλλοι και δουλευει χαρμα ...

Επισκέπτης

Και στο αντροιντ μπορει να βαλει το kodi οπως εγω και πολλοι αλλοι και δουλευει χαρμα ...

δουλεύει για όλα τα site με streaming? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναλογα τι addons θα του βαλεις. Απο ταινιες εχει παρα πολλα οπως και αθλητικα

Ααα και απο ραδιο εχει ολους τους ελληνικους σταθμους και τηλεοραση ολα τα καναλια ακομα και τα τοπικα

Επεξ/σία από tsilitheo1

Το λογισμικό των windows 8.1 απαιτεί καλύτερο harware από το σύστημα ή είναι το ίδιο με το android;

Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Τα W 8.1 παίρνουν προγράμματα που έχουν από μικρές απαιτήσεις έως πάρα πολύ μεγάλες.

Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Τα W 8.1 παίρνουν προγράμματα που έχουν από μικρές απαιτήσεις έως πάρα πολύ μεγάλες.

Κυρίως browsing, δεν παίζω παιχνίδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...