Προς το περιεχόμενο

Παιζω Sleeping dogs και κλεινει

Maiclaren

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το άφησα μέχρι τους 68 βαθμούς ανα πηρύνα και μετά φοβήθηκα..Μέχρι πόσο να το αφήσω λες; Δεν πιστεύω να μου σκάσει τίποτα άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το sleeping dogs γενικά έχει αρκετά προβλήματα και κολλήματα,αν δεις στο google βουίζει ο τόπος,αν θες να κάνεις έλεγχο πάνε από της ρυθμίσεις του παιχνιδιού και βάλε να παίζει σε window παράθυρο δηλαδή και τρέχε παράλληλα το core temp για επεξεργαστή και το gpu z για την vga έτσι θα βλέπεις σε πραγματικό χρόνο αν ανεβάζουν υπερβολικά θερμοκρασία.

Όταν λες κλείνει,κλείνει όλως ο Η/Υ ή απλά βγαίνει από το παιχνίδι;

Φίλε μου μέχρι στιγμής η πιο κατατοπιστική απάντηση. 

Τώρα, όταν λέω σβήνει..ναι..κλείνει...Oυσιαστικά κάνει restart και αφού κάνει τα πρώτα του check στα dos, μένει κολλημένο στο logo της μητρικής πριν μπει στα windows 8. Τότε λοιπόν πρέπει να τον τερματίσω από το κουμπί του και να τον ξανανοίξω.

Επίσης, να σου δώσω άλλο ένα στοιχείο μήπως σε βοηθάει. Πριν κανα τρίμηνο που έτρεχα το skyrim σε ultra γραφικά και 3D σε windows Vista 32b δεν είχα κανένα θέμα. Ετσι  λοιπόν πειραματίστηκα να το εγκαταστήσω και να το τρέξω και τώρα για να δω αν όντως φταίει το game (αυθεντικα windows 8 64 bit. Με το που το τρέχω όμως σε Ultra μου συμβαίνει το ίδιο ακριβώς και εδώ. Αρα κατι με το hardware δεν πάει καλά. Ενώ λοιπόν ήμουν έτοιμος να πάρω χθες τροφοδοτικό από το πλαίσιο ( http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-PSU-HX-1000W-80plus-Platinum-Modular-CP-9020074-EU.htm), μου λέει ένας εκεί ότι μπορεί να ναι οι μνήμες. 

Το βράδυ θα τσεκάρω αυτό που μου πες αν και θεωρώ ότι με τις θερμοκρασίες πρώτον δεν υπάρχει θέμα, και δεύτερον με το ίδιο hardware σε πιο παλιό λειτουργικό, το ίδιο παιχνίδι (Skyrim) έπαιζε μια χαρά και με το παραπάνω.

Το βράδυ θα τσεκάρω αυτό που μου πες αν και θεωρώ ότι με τις θερμοκρασίες πρώτον δεν υπάρχει θέμα, και δεύτερον με το ίδιο hardware σε πιο παλιό λειτουργικό, το ίδιο παιχνίδι (Skyrim) έπαιζε μια χαρά και με το παραπάνω.

Οι μνήμες αλλάχτηκαν δηλαδή;

Και όπως είπες παλιά...όλα κάποτε χαλάνε,όχι ότι απαραίτητα κάτι έχει χαλάσει απλά για να δεις ότι δεν έχει λογική τέτοιος τρόπος σκέψεις,μπορεί να χάλασε τώρα.

Μπορεί να φταίνε και τα windows ή κάποιο driver ή όντως και οι μνήμες ή χίλια δυο άλλα,δυστυχώς πρέπει να ελέγξεις τα πάντα μέχρι να βρεις τι φταίει.  

• Like 1

Με μπέρδεψες περισσότερο τώρα. Τέσπα... όχι... οι μνήμες δεν έχουν αλλαχθεί. Πως μπορώ να δω αν φταίνε οι μνήμες;

τρέξε το mem86    http://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/Memtest86.shtml

• 4 εβδομάδες αργότερα...

το παιχνιδι εχει θεμα εγω με το συστημα της υπογραφης το παιζω και σβηνει και σε μενα. απ'οτι ειδα επιβαρυνει και αναβει πολυ την καρτα γραφικων  πραγμα περιεργο. μπορουσα να τηγανησω αυγα επανω.

Το άφησα μέχρι τους 68 βαθμούς ανα πηρύνα και μετά φοβήθηκα..Μέχρι πόσο να το αφήσω λες; Δεν πιστεύω να μου σκάσει τίποτα άλλο;

μέχρι να σβήσει, οι επεξεργαστές έχουν σαν προστασία να σβήνουν σε υπερθέρμανση και πιθανότατα αυτό σου συμβαίνει

μετά ελέγχεται αν είναι ανεπαρκές το τροφοδοτικό σου 

και φυσικά δε χρειάζεται να πάρεις 1000αρι και τόσο ακριβό τροφοδοτιό για το συστημά σου... 

Γεια σας

Προτού κατηγορησουμε το τροφοδοτικό μήπως υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω τη θερμοκρασια του CPU την ώρα που τρέχω το παιχνίδι;

PSU Corsair TM750W

AMD 3,4GHZ x 4 cores

8 GB RAM 1666

MSI 560 GTX Twin Froz II

Motherboard 590FXA Military class MSI

Fans ολα μαμά ακόμα και του επεξεργαστή

Φίλε μου μέχρι στιγμής η πιο κατατοπιστική απάντηση. 

Τώρα, όταν λέω σβήνει..ναι..κλείνει...Oυσιαστικά κάνει restart και αφού κάνει τα πρώτα του check στα dos, μένει κολλημένο στο logo της μητρικής πριν μπει στα windows 8. Τότε λοιπόν πρέπει να τον τερματίσω από το κουμπί του και να τον ξανανοίξω.

Επίσης, να σου δώσω άλλο ένα στοιχείο μήπως σε βοηθάει. Πριν κανα τρίμηνο που έτρεχα το skyrim σε ultra γραφικά και 3D σε windows Vista 32b δεν είχα κανένα θέμα. Ετσι  λοιπόν πειραματίστηκα να το εγκαταστήσω και να το τρέξω και τώρα για να δω αν όντως φταίει το game (αυθεντικα windows 8 64 bit. Με το που το τρέχω όμως σε Ultra μου συμβαίνει το ίδιο ακριβώς και εδώ. Αρα κατι με το hardware δεν πάει καλά. Ενώ λοιπόν ήμουν έτοιμος να πάρω χθες τροφοδοτικό από το πλαίσιο ( http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-PSU-HX-1000W-80plus-Platinum-Modular-CP-9020074-EU.htm), μου λέει ένας εκεί ότι μπορεί να ναι οι μνήμες. 

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. 200ευρω για τροφοδοτικο το οποιο ειναι τελειως αχρηστο για την Gtx 560 που εχεις και θα εδινες 200ευρω,πιο πολλα λεφτα απο την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη μαζι. Πες μας οτι μας κανεις πλακα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ναι, φαίνεται να έχει θέμα το παιχνίδι.

Και εμένα μου βγάζει black screen κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε άκιρα σημεία. Δεν ξέρω γιατί, το ψάχνω..

Δεν μου κλείνει το pc αλλά μου μαυρίζει η οθόνη του παιχνιδιού και ακούγεται μόνο ο ήχος.

http://steamcommunity.com/app/202170/discussions/0/828925849528193613/?l=greek

Τί να σου πω... Πάντως τουλάχιστον από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος.. Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί το έπαιξα καμιά ωρίτσα και μάρεσε... 

Μήπως παίζει τίποτα με το high resolution tecture pack? Θα δείξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...