Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Φίλε μου μπερδεύεσαι λίγο...

Άλλο φυσιολογικό και άλλο η επιτυχία και το αποδοτικό. Αν είναι έτσι όσοι δεν βγάζουν αρκετά χιλιάρικα το μήνα δεν είναι φυσιολογικοί. Εσύ, με την λογική μου, είσαι φυσιολογικός ή ανώμαλος?

Η έννοια του φυσιολογικού είναι σύμβαση που αντιστοιχεί στο στατιστικά συντριπτικό ποσοστό.

Επίσης είναι λογικό να θέτουν άποψη οι εταιρείες αυτές αφού αν διαβάσετε καλύτερα το άρθρο αναφέρεται και στα δικαιώματα των παντρεμένων εργαζόμενων εντός των εταιρειών.

Φίλε Lenovo2014,

Μακάρι να μπορούσες να καταλάβεις την αναντιστοιχία αυτών που λες με την εικόνα που έχεις.

Δεν θέλω να πάρω θέση, αλλά κάποια σχόλια προκαλούν την νοημοσύνη μου.

Τώρα να μην σου πω καμια βαριά

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εδω ειμαι φιλε μου, και περιμενω τα επιχειρηματα σου.

θα διαβασω τα δικα σου αλλα θα υποσχεθεις ομως οτι θα διαβασεις και εσυ οτι θα παραθεσω, οχι απο την προ Χριστου εποχη, αλλα απο πολυ πιο κοντινο παρελθον , απο λογια αγιων και θεοφορων πατερων

Λοιπον εσυ αφου πιστευεις στο θεο πιστευεις οτι πρεπει να υπακους σ'αυτα που λεει μεσα η βιβλος...οκ! Ξερεις οτι στη βιβλο γραφει οτι το να τρως γουρουνι ειναι αμαρτια; Μαλλον οχι...αλλα και τωρα που το εμαθες τι θα κανεις; Θα σταματησεις να τρως το νοστιμοτατο γουρουνακι; Δεν νομιζω...θα σταματησεις να τρως λουκανικα καη μπεργκερ επειδη ειναι αμαρτια; Παλι δεν νομιζω! Το οτι ειναι αμαρτια να τρως γουρουνι και καλαμαρι μες τη βιβλο το γραφεις 8 φορες ενω για την ομοφυλοφιλια 2! Και ολως τυχαιως στεκομαστε περισσοτερα στο οτι ειναι αμαρτια η ομοφυλοφιλια και το να τρωμε γουρουνι και καλαμαρι το προσπερναμε; Μα τι καλοι χριστιανοι που ειστε...υπακουτε μονο σε οτι σας βολευει! Αυτα ειχα να πω
Δημοσ.

Οταν υπαρχει τετοιο θεμα(ουσιαστικα κοντρα μεταξυ υποστηριζω gay-δεν γουσταρω gay)αυτοι που υποστηριζουν gay ειναι πιο φανατικοι.Και εριστικοι.Γιατι;Οκ, ειναι (οι gay)ενα κομματι του πληθυσμου(ολοι το βλεπουμε),αλλοι τους αποδεχονται,αλλοι οχι.Βλεπω τα τελευταια(καμια 30αρια)χρονια ,μεγαλη ανοδο και σε ποσοστο και σε αποδοχη.Τωρα που θα παει το ζητημα,εδω θα ειμαστε και θα δουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Μια απλή λέξη ~ Υπερπλυθησμος, ξές τι σημαίνει αυτή η λέξη ή θες επεξήγηση? ;)

Sent from my iPhone 5s using Insomnia

και γιατι απλά να μην αποφασίσουν παγκόσμια οτι το να γεννήσεις πάνω από ένα παιδί είναι εγγλιμα (πολύ σοβαρό μαλιστα)? θα λύσει σε μερικά χρόνια το θέμα (δεκαετίες θα έλεγα αλλα και πάλι.....)

η άλλη λύση είναι παγκόσμιος πόλεμος.........

τρίτη λύση (αλλά δεν είναι διαθέσιμη τώρα) είναι αποίκιση άλλων πλανητών.....

η τελευταια λιση ειναι να μην κάνουν τπτ και λόγο υπερπληθυσμού  θα καταρρεύσει ο πλανήτης και θα κυριαρχήσει το χάος

Δημοσ.

Για να τελειώνουμε με το θέμα του φυσικού ή όχι,διαβάστε κανά επιστημονικό άρθρο που εξηγεί γιατί υπάρχει η ομοφυλοφιλία στην ανθρωπότητα.Μορφωθείτε γιατί η χώρα πάει κατά διαόλου...

Δημοσ.

Ακουμε συνεχεια για ελλειψη παιδειας στην Ελλαδα. Ε τελικα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν αδικο. Το βλεπουμε μεσω απο αυτους που μας κυβερνανε, στο δρομο , στα σχολεια, στα δηθεν πανεπιστημια μας, στο πως αντιμετωπιζουμε τη διαφορετικοτητα. Το να κρινεις μια επιλογη καποιου ειναι σεβαστο, αλλα το να θελεις το κακου του ειναι ντροπιαστικο. Ντροπη σας ελληναρες να καταδικαζετε ανθρωπους για σεξουαλικοτητα, θρησκεια και χρωμα. 

π.σ. Στη κοπελα μου αρεσει και το πρωκτικο..Μηπως ειμαστε και εμεις ανωμαλοι που δεν συμβαλλουμε στην αναπαραγωγη ?

• Like 12
Δημοσ.

Δυο ειναι τα hot θεματα στο ελληνικο ιντερνετ, οι γκεη και οι ξενοι/εθνικισμος...

Με την παραμικρη αναφορα σε οποιοδηποτε ασχετο θεμα σε κατι απο αυτα τα δυο γινεται χαμος...

Προσωπικη αποψη οτι δεν ειναι και τιποτα να επιτραπει ο γαμος των ομοφιλοφυλλων. Μια συμβολαιογραφικη πραξη ειναι πιστευω καποια στιγμη θα γινει... Τωρα κουβεντες για την φυση και ποσο φυσιολογικο ειναι κτλ δεν νομιζω να βγαζουν ακρη γιατι στην φυση δεν υπαρχουν γενικα κανονες στην "διασταυρωση" οχι μονο σε φυλλο αλλα και ειδος και ηλικια...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν θα το πω και ας με κάνουν ban. Εδω μέσα αρκετοί είστε απο απλά ρατσιτσές εώς φασίστες ολκής. Ναι το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος είναι κάτι πολύ φυσικό. Οχι δεν είναι αφύσικο. Ο άλλος ο karaLRS μας λέεις πως η φύση τους απορρίπτει. Ρε  στην φύση υπάρχουν χιλιάδες ομοφυλόφιλοι οργανισμοί. Ακόμα και οι άνθρωποι δεν το θεωρούσαν ανωμαλία πριν έρθει ο χριστιανισμός. 

Ο άλλος παραπάνω λέει τι σχέση έχουν οι ιστοσελίδες. Προσπερνάω πως η Apple ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, αλλά οι 3 τους είναι πλέον οι 3 απο τις 6(μαζί με τις MS, Samsung και IBM) εταιρείες τεχνολογίας στον πλανήτη.

Δεν θα ασχοληθώ καν με το άρθρο γιατί το θεωρώ κάτι εντελώς λογικό. Θα πω μόνο πως αν είστε τόσο γελοίο ώστε να σας απασχολεί το τι κάνει κάποιος άγνωστος σε σας στο κρεβάτι του τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξετε την σεξουαλικότητά σας. 

• Like 12
Δημοσ.

Τέτοια σχόλια εν έτη 2015, και σε τεχνολογικό forum που σαν demographic το κοινό του θα "έπρεπε" να είναι πιο θετικό σε τέτοιες ειδήσεις.

Επίσης το άλλο "Τι δουλεία έχουν οι τεχνολογικές εταιρίες μπλα μπλα", really?

Όταν είσαι "εταιρεία" με τέτοιο influence στον "μοντέρνο" πολιτισμό έχεις τα μέσα να κάνεις τα πάντα, είτε το θέλετε είτε όχι αυτές οι εταιρίες θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Θα σταματήσω εδώ αν και υπάρχει αρκετό υλικό για bashing, απλά λέω να σταματήσω να καίω εγκεφαλικά κύτταρα, τελείωσε και το popcorn...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφαιρέθηκαν δεν-ξέρω-κι-εγώ πόσα σχόλια. 

Αφαιρέθηκαν και μέλη. Μερικά για μερικές μερούλες, μερικά μας αποχαιρέτισαν μονίμως. 

Θυμηθείτε το εξής: «Σεβόμαστε τους άλλους. Δεν σεβόμαστε όσους δεν σέβονται.»

Τα ρατσιστικά και ηλίθια σχόλια θα αφαιρούνται μαζί με όσους τα δημοσιεύουν. 

• Like 20
Δημοσ.

Για αντιφασιστας,σα πολυ φασιστικα μας τα λες. Η διαφορετικη αποψη δεν ειναι φασισμος.ειναι διαφορετικη αποψη. Αλλα βεβαια στην εποχη του μοντερνισμου και του προοδευτισμου αν καποιος μιλησει για πατριδα θρησκεια η οικογενεια ,αμεσως θα τον ταμπελωσουν ως εθνικιστη η φασιστα η γραφικο. Με ολη τη καλη διαθεση σου λεω το εξης. Μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους για οσους εχουν διαφορετικη αποψη και δεν σε πειραζουν η ασκουν βια επανω σου. Αν ασκουν αλλαζει το θεμα... Ετσι ειναι η δημοκρατια. Ετσι λειτουργει

• Like 4
Δημοσ.

Άλλη μια συζήτηση που συγκρούνται τα δυο άκρα και κατηγορεί ο ένας τον άλλο για φασίστα.

• Like 1
Δημοσ.

ομοφυλοφιλία.. σαν να λέμε amd cpu με nvidia gpu.. στην πυρά!!

τουλάχιστον κάτι τέτοια θέματα ξεχωρίζουν τους σκεπτόμενους ανθρώπους απο τους τσιμεντολιθους ηθικής και σοβαροκλανιας. εύγε τέκνα μου!

live and let live!

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικα θα συμφωνησω με τον φιλο moukoublen! Εχω απογοητευτει απο τον κοσμο του insomnia! Δεν ειναι ανωμαλια η ομοφυλοφιλια ειναι κατι το φυσιολογικο! Ο ομοφυλοφιλος ανδρας ή γυναικα γεννιεται ετσι και δεν γινεται στην πορεια gay/λεσβια! Οπως οι αλλοι γενιουνται ετεροφυλοφιλοι ετσι αλλοι γεννιουνται ομοφυλοφιλοι! Δεν προσπαθω να αλλαξω τη γνωμη σας πανω στο θεμα απλα παραθετω τα πραγματα ετσι οπως ειναι!

Εγώ ξέρω και παντρεμένους που έχουν συμπάθεια σε άντρες ( για να μη το πω αλλιώς) , άρα αυτό που λες δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Μερικοί δεν είναι λόγο ορμονών, αλλά γιατί έτσι τους τη βάρεσε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...