varkast Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καλησπερα εχω το lenovo g500 και ενω η καρτα γραφικων του ειναι AMD εμενα μου βγαζει οτι εχει intel graphics . Τι να κανω για να το αλλαξω?
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Απο τις επιλογές του driver επιλέγεις πια κάρτα γραφικών να βάλεις σε κάθε πρόγραμμα. Με την επιλογή high performance βάζει την AMD
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Και σημαντικό εδώ να έχει περασμένους τους driver του κατασκευαστή (του laptop) και όχι τους νεότερους driver της amd μιας και μόνο με τους driver του λαπτοπ γίνεται αυτό.
koolisk6 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 κατεβασε απο εδω http://leshcatlabs.net/unifl-unified-leshcat-drivers/
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλύτερα απο το σιτε της Lenovo, αν δεν το είχε απο την αρχή μεσα...
SPANK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Και σημαντικό εδώ να έχει περασμένους τους driver του κατασκευαστή (του laptop) και όχι τους νεότερους driver της amd μιας και μόνο με τους driver του λαπτοπ γίνεται αυτό. Ύσχύει όντως αυτο με τους drivers απο amd δεν γίνεται ?
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εγω στο ίδιο λάπτοπ (G500H) με τους generic της AMD είχα μονίμως την Intel και η AMD 8750m αν και κάπου "διαβαζόταν" δεν λειτουργούσε. Σε gpuz ας πούμε όλα ήταν μηδενικά, bogus νούμερα κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα