Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω ένα xbox 360 jtaged το οποίο διαθέτει έναν 160αρι HDD και θα επειδή δεν χωράει όλα τα games δεν θέλω να τα τρέχω από external σκοπεύω να αγοράσω έναν Seagate Momentus 1TB Sata II ST1000LM024 το πρόβλημα μου ειναι το εξής. Ο αρχικός δίσκος που είχε ήδη έχει το Freestyle 3 από το οποίο παίζεις και όλα τα παιχνιδια etc. εάν πάρω τον 1TB μπορώ από το PC να κάνω transfer ο,τι έχει μέσα ο 160αρης και να το βάλω στον 1TB η πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία??? (εάν το θέμα μου ανήκει σε άλλη κατηγορία επειδή δεν την βρίσκω αν κάποιος mod θέλει ας το βάλει εκεί που πρέπει) 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά παλιότερα που είχα κάνει αλλαγή εσωτερικού δίσκου στο xbox (rgh το δικό μου), είχα χρησιμοποιήσει κάποιο ειδικό πρόγραμα για μεταφορά των δεδομένων απο τα partitions του παλιού. Δεν είναι απλά σαν να μεταφέρεις αρχεία με copy όπως στα windows.

Επίσης ξέρω σίγουρα ότι σε rgh μπορείς να βάλεις ότι δίσκο θέλεις και δε σε περιορίζει πια το να πρέπει να είναι οι official δίσκοι της Microsoft. Για Jtag δεν γνωρίζω όμως αν ισχύει το ίδιο....

• Like 1
Δημοσ.

χρειαζεσαι αυτο http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/4046-usbxtaf-xbox-360-usb-storage-explorer-xplorer-usbxtaf-v44-download.html

αλλα δεν ειναι ευκολη διαδικασια αν δεν γνωριζεις.

μπορει να γινει ζημια στην κονσολα.

γνωμη μου,καντον εξωτερικο fat32,φτιαξε φακελο Games και πετα οτι εχεις μεσα απο 

τον εσωτερικο με xexmenu απο 360 και ο'τι αλλο κατεβασεις.

τον δηλωνεις στον fsd και εισαι κομπλε.

τον εσωτερικο θα τον εχεις για saves και dlc 

(γλυτωνεις και τον 2πλο κοπο να μεταφερεις παιχνιδια,απο pc σε εξωτερικο/φλασακι,

και μετα απο εξωτερικο/φλασακι σε εσωτερικο)

• Like 1
Δημοσ.

χρειαζεσαι αυτο http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/4046-usbxtaf-xbox-360-usb-storage-explorer-xplorer-usbxtaf-v44-download.html

αλλα δεν ειναι ευκολη διαδικασια αν δεν γνωριζεις.

μπορει να γινει ζημια στην κονσολα.

γνωμη μου,καντον εξωτερικο fat32,φτιαξε φακελο Games και πετα οτι εχεις μεσα απο 

τον εσωτερικο με xexmenu απο 360 και ο'τι αλλο κατεβασεις.

τον δηλωνεις στον fsd και εισαι κομπλε.

τον εσωτερικο θα τον εχεις για saves και dlc 

(γλυτωνεις και τον 2πλο κοπο να μεταφερεις παιχνιδια,απο pc σε εξωτερικο/φλασακι,

και μετα απο εξωτερικο/φλασακι σε εσωτερικο)

Καταρχάς ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για το πρόγραμμα.... δεν παίζει να το έβρισκα πουθενά. 

Θα σου πω γιατί θέλω να ειναι εσωτερικός φοβάμαι πως μέσο USB θα έχω αργό transfer λόγο της MO/BO του xbox.. αλλιώς αν ειναι σίγουρο ότι θα παίζει από εξωτερικό όπως πρέπει δεν έχω κανένα θέμα γλυτώνω πολλά + μπορώ αν θέλω αργότερα να τον χρησιμοποιήσω και σαν κανονικό external σε PC !!! επισης δεν ειναι κόπος γιατί δεν κάνω αυτή την διαδικασία που ανέφερες το κάνω με FTP (FILEZILLA) με 12MB/s αλλά και πάλι ειναι ιστορία έχω κάπου στα 80 παιχνιδια που θέλω να ειναι μόνιμα γραμμένα στο σκληρό και ίσως κατεβάσω και άλλα!

Αν θυμάμαι καλά παλιότερα που είχα κάνει αλλαγή εσωτερικού δίσκου στο xbox (rgh το δικό μου), είχα χρησιμοποιήσει κάποιο ειδικό πρόγραμα για μεταφορά των δεδομένων απο τα partitions του παλιού. Δεν είναι απλά σαν να μεταφέρεις αρχεία με copy όπως στα windows.

Επίσης ξέρω σίγουρα ότι σε rgh μπορείς να βάλεις ότι δίσκο θέλεις και δε σε περιορίζει πια το να πρέπει να είναι οι official δίσκοι της Microsoft. Για Jtag δεν γνωρίζω όμως αν ισχύει το ίδιο....

το ίδιο πράμα ειναι το rgh/jtag άλλο exploit απλά. Και σίγουρα μπορώ και γω γιατί το έχω ψάξει απλά δεν έβρισκα πουθενά πως κάνεις τράμπα αυτά που έχεις είδη στον σκληρό και πως κρατάς το freestyle και όλα αυτά που χρειάζονται 

Δημοσ.

Καταρχάς ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για το πρόγραμμα.... δεν παίζει να το έβρισκα πουθενά. 

Θα σου πω γιατί θέλω να ειναι εσωτερικός φοβάμαι πως μέσο USB θα έχω αργό transfer λόγο της MO/BO του xbox.. αλλιώς αν ειναι σίγουρο ότι θα παίζει από εξωτερικό όπως πρέπει δεν έχω κανένα θέμα γλυτώνω πολλά + μπορώ αν θέλω αργότερα να τον χρησιμοποιήσω και σαν κανονικό external σε PC !!! επισης δεν ειναι κόπος γιατί δεν κάνω αυτή την διαδικασία που ανέφερες το κάνω με FTP (FILEZILLA) με 12MB/s αλλά και πάλι ειναι ιστορία έχω κάπου στα 80 παιχνιδια που θέλω να ειναι μόνιμα γραμμένα στο σκληρό και ίσως κατεβάσω και άλλα!

το ίδιο πράμα ειναι το rgh/jtag άλλο exploit απλά. Και σίγουρα μπορώ και γω γιατί το έχω ψάξει απλά δεν έβρισκα πουθενά πως κάνεις τράμπα αυτά που έχεις είδη στον σκληρό και πως κρατάς το freestyle και όλα αυτά που χρειάζονται 

και γω κατοχος JTAG ημουν και γνωριζω αρκετα.

κανε αυτα που σου εγραψα και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα με αργο transfer που λες.

σε εξωτερικο 2ΤΒ ειχα 300 παιχνιδια και το απολαυσα στο επακρο... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ με RGH που έχω, απο εξωτερικό τα τρέχω τα παιχνίδια και φορτώνουν ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απο ότι απο DVD.

Δεν ξέρω αν απο τον εσωτερικό θα φορτώνουν γρηγορότερα αλλά δε νομίζω να αξίζει τον κόπο. Απο εξωτερικό μεταφέρεις και games πολύ πιο εύκολα και γρήγορα απο ένα PC.

• Like 1
Δημοσ.

και γω κατοχος JTAG ημουν και γνωριζω αρκετα.

κανε αυτα που σου εγραψα και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα με αργο transfer που λες.

σε εξωτερικο 2ΤΒ ειχα 300 παιχνιδια και το απολαυσα στο επακρο... :-D

Φίλε μου και εγώ με RGH που έχω, απο εξωτερικό τα τρέχω τα παιχνίδια και φορτώνουν ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απο ότι απο DVD.

Δεν ξέρω αν απο τον εσωτερικό θα φορτώνουν γρηγορότερα αλλά δε νομίζω να αξίζει τον κόπο. Απο εξωτερικό μεταφέρεις και games πολύ πιο εύκολα και γρήγορα απο ένα PC.

Σας ευχαριστώ ΠΆΡΑ πολύ!! να σας πω την αλήθεια δεν μου είχε κάτσει τόσο καλά η ιδέα του εξωτερικού αλλά αφού το χετε τεστάρει και οι δυο θα την επιλέξω !! Να είστε καλά! (αλήθεια...τα games τα βρίσκεται εύκολα? εγώ ρε γαμώτο σε 2 site που έχω βρει και δεν τα έχει όλα όλα πάντα για torrent μιλάμε έτσι.) 

Δημοσ.

επειδη εχω rgh πολλα χρονια και εχω καπιες γνωσεις τα πραγματα ειναι απλα και μη μπλεκεσε  ...

ασε τον εσωτερικο με το freestyle οπως ειναι  θα δουλεψεις τον εξωτερικο με τα παιχνιδια  ( φορμαρισμενο σε FAT32 )  και θα φιταξεις  φακελο  για τα παιχνιδια   π.χ.  XBOX360 games..

τωρα αν θελεις τα παιχνιδια που εχεις στον 160αρι της κονσολας θα πρεπει να βγαλεις τον σκληρο απο την θηκη και να τον συνδεσεις στο PC   ( μεσω SATA στην μητρικη )

κατεβαζεις το Fat explorer  και θα τον κανεις να στον βρει κανονικα τα windows σαν κανονικο σκληρο.  Ευκολο ειναι.

http://fatxplorer.eaton-works.com/download/

Συνδεεις και τον εξωτερικο και κανεις copy  - paste τα παιχνιδια απο τον 160αρη σου στον εξωτερικο.

Μετα απο το μενου του freestyle σβηνεις την διαδρομη που εχεις ορισει για να βλεπει το ΧΒΟΧ  τα παιχνιδια και οριζεις νεα διαδρομη τον φακελο στον εξωτερικο σκληρο,  και εισαι ετοιμος !!

Προσοχη !!  τον εξωτερικο σκληρο θα τον συνδεεις ΠΑΝΤΑ  στο ιδιο USB της κονσολας που τον εβαλες αρχικα  ! ! ! !

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχω rgh πολλα χρονια και εχω καπιες γνωσεις τα πραγματα ειναι απλα και μη μπλεκεσε  ...

ασε τον εσωτερικο με το freestyle οπως ειναι  θα δουλεψεις τον εξωτερικο με τα παιχνιδια  ( φορμαρισμενο σε FAT32 )  και θα φιταξεις  φακελο  για τα παιχνιδια   π.χ.  XBOX360 games..

τωρα αν θελεις τα παιχνιδια που εχεις στον 160αρι της κονσολας θα πρεπει να βγαλεις τον σκληρο απο την θηκη και να τον συνδεσεις στο PC   ( μεσω SATA στην μητρικη )

κατεβαζεις το Fat explorer  και θα τον κανεις να στον βρει κανονικα τα windows σαν κανονικο σκληρο.  Ευκολο ειναι.

http://fatxplorer.eaton-works.com/download/

Συνδεεις και τον εξωτερικο και κανεις copy  - paste τα παιχνιδια απο τον 160αρη σου στον εξωτερικο.

Μετα απο το μενου του freestyle σβηνεις την διαδρομη που εχεις ορισει για να βλεπει το ΧΒΟΧ  τα παιχνιδια και οριζεις νεα διαδρομη τον φακελο στον εξωτερικο σκληρο,  και εισαι ετοιμος !!

Προσοχη !!  τον εξωτερικο σκληρο θα τον συνδεεις ΠΑΝΤΑ  στο ιδιο USB της κονσολας που τον εβαλες αρχικα  ! ! ! !

FileZilla FTP συνδέσει με modem σαν homegroup και δεν χρειάζεται να κάνω αυτό που λες τα κάνω όλα απ το PC αλλά στο ότι ο δίσκος πρέπει να μένει στην ίδια usb θήρα το έχω ξανά ακούσει γιατί μπορεί να crashari η κονσόλα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας θα πάρω έναν passport κάνα τερα η 2 όταν υπάρξει ρευστό. Θα αδειάσω τον 160αρι τελείως θα τον αφήσω μόνο για save και το freestyle και όλα στον εξωτερικό πιστεύω θα ειναι κομπλέ εκτός από τα games που θέλουν εγκατάσταση τα content π.χ Battlefield 4 αν και πρέπει να έκανα βλακεία που έκανα extract το dvd του gameplay με iso2god πρέπει να ήθελε όπως τα άλλα isoextract για να βλέπει το default.xex ο freestyle γιατί τώρα με αναγκάζει να το ανοίγω από το original framework του xbox. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...