Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητό του τίτλου. Στα χρήματα του υπάρχει κάποιο άλλο κινητό που να το κοντράρει; Γενικά είναι καλή επιλογή;

Δημοσ.

Για ποιο από τα δύο λες, το 16άρι ή το 64άρι? Εγώ έχω το 64άρι από τον μάιο πέρισυ και είμαι υπερευχαριστημένος. Μπορεί να είναι περυσινό μοντέλο αλλά ανταγωνίζεται στα ίσα πολλά φετινά μοντέλα. Εγώ θα σου το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

Για το 16άρι παω.Απλά σκεφτόμουν αν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα χρήματα κινέζικο πάλι που να είναι αντάξιο. Έχεις κανένα κινέζικο μαγαζί αξιόπιστο παρεμπιπτόντως;

Δημοσ.

Για το 16άρι παω.Απλά σκεφτόμουν αν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα χρήματα κινέζικο πάλι που να είναι αντάξιο. Έχεις κανένα κινέζικο μαγαζί αξιόπιστο παρεμπιπτόντως;

Υπάρχουν 2-3, εγώ ψωνίζω από το reportspam. Παρόμοιο σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω, να δω αύριο και να σου πω.

ΥΣ. Βλέπω άλλαξες μοντέλο. 64άρι που να αξίζει δεν νομίζω.

Δημοσ.

Για το 64άρι παω γιατί δεν βλέπω και πολλά 16αρια ή δεν ψάχνω καλά.Απλά σκεφτόμουν αν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα χρήματα κινέζικο πάλι που να είναι αντάξιο. Έχεις κανένα κινέζικο μαγαζί αξιόπιστο παρεμπιπτόντως;

Ναι υπάρχουν αρκετές επιλογές σε αυτά τα λεφτά πάνω-κάτω που είναι μάλλον και καλύτερες ή εξίσου καλές.  

Huawei Honor 6 (το L02 μοντέλο που είναι δίκαρτο) 

ZTE nubia Z7 max 

Meizu M1 note 

ZTE nubia Z5S 

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν αρκετές επιλογές σε αυτά τα λεφτά πάνω-κάτω που είναι μάλλον και καλύτερες ή εξίσου καλές.

Huawei Honor 6 (το L02 μοντέλο που είναι δίκαρτο) ( 16GB & 318€ - http://www.report me for spam/huawei-honor-6-4g-lte-hisilicon-kirin-920-17ghz-octa-core-5-inch-ips-1080p-android-44-4g-smartphon-g-33801)

ZTE nubia Z7 max ( 32GB και 311€ http://www.report me for spam/zte-nubia-z7-max-4g-lte-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-inch-fhd-screen-4g-smartphone-g-33825?currency=EUR)

Meizu M1 note ( 16GB http://www.report me for spam/meizu-m1-note-blue-charm-mtk6752-octa-core-55-inch-gorilla-glass-3-fhd-screen-android-4g-lte-smartp-g-35794)

ZTE nubia Z5S ( 32GB http://www.report me for spam/zte-nubia-z5s-32g-rom-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-50-inch-gorilla-glass-3-fhd-screen-android-g-35728)

Με 64GB χωρητικότητα!?

Όπως και να 'χει στα 260€ βλέπω έχει στο reportspam - http://www.report me for spam/xiaomi-mi3-snapdragon-800-8274ab-23ghz-quad-core-50-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-2gb-g-33710 και υπάρχει και κουπόνι για -10$ λέει στο kimovil ( http://www.kimovil.com/en/voucher-codes-and-shops/frameless/reportspam/250 )

Δημοσ.

Ολα τα τηλέφωνα εκτός του Meizu έρχονται με micro-SD υποδοχή οπότε ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι θέμα και ακόμα και στο Meizu τα 32GB δεν νομίζω να αποτελούν πρόβλημα. Στη δε περίπτωση του ZTE nubia Z7 MAX έρχεται και αυτό με το καλημέρα με 32GB και micro-SD θύρα.

Για αγορές εγώ προτείνω όπως πάντα το τρίπτυχο της επιτυχίας και αξιοπιστίας που είναι το reportspam, Vickmall και To2C. Οι τιμές πάντα παίζουν μεταξύ τους οπότε αν θελήσεις κάποιο τηλέφωνο τσέκαρε σε ποιο τη δεδομένη στιγμή είναι η φθηνότερη προσφορά καθώς οι τιμές τους κάνουν κύκλους.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Huawei Honor 6 (το L02 μοντέλο που είναι δίκαρτο) 

ZTE nubia Z7 max 

Meizu M1 note 

ZTE nubia Z5S 

Τώρα που είδα χαρακτηριστικά και στα άλλα δεν υστερούν σε κάτι και απο τιμή ειδικά το ZTE nubia Z5S και Meizu M1 note είναι αρκετά φτινότερα από το Xiaomi. Αυτό με την χωριτικότητα δεν το βλέπω σαν πρόβλημα από την στιγμή που έχουν υποδοχή για microSD. Απλά δεν ξέρω που να καταλήξω γιατί πάνω κάτω είναι τα ίδια και από εταιρίες εχω ακούσει περισσότερο την Xiaomi και ZTE αλλά δεν ξέρω αν μετράνε τόσο.

Βλέπω γενικά τα κινέζικα οτι έχουν σχετικά παλιά android.Δίνουν αναβαθμίσεις ή πρέπει να τα περάσω εγώ; 

Επεξ/σία από Onelove
Δημοσ.

Τώρα που είδα χαρακτηριστικά και στα άλλα δεν υστερούν σε κάτι και απο τιμή ειδικά το ZTE nubia Z5S και Meizu M1 note είναι αρκετά φτινότερα από το Xiaomi. Αυτό με την χωριτικότητα δεν το βλέπω σαν πρόβλημα από την στιγμή που έχουν υποδοχή για microSD. Απλά δεν ξέρω που να καταλήξω γιατί πάνω κάτω είναι τα ίδια και. Από εταιρίες εχω ακούσει περισσότερο την Xiaomi kai ZTE αλλά δεν ξέρω αν μετράνε τόσο.

Βλέπω γενικά τα κινέζικα οτι έχουν σχετικά παλιά android.Δίνουν αναβαθμίσεις ή πρέπει να τα περάσω εγώ; 

Για τα άλλα δεν ξέρω, αλλά το Mi3 είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό σε kit kat, κυκλοφορεί custom lollipop και αναμένεται να την πάρει και επίσημα. Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι η Xiaomi θεωρείται εταιρεία εγγύηση, όπως η Huawei και η Meizu. Για την ZTE δεν είμαι σίγουρος, δεν το θυμάμαι αυτό....μην πω ψέμματα.

Δημοσ.

Τώρα που είδα χαρακτηριστικά και στα άλλα δεν υστερούν σε κάτι και απο τιμή ειδικά το ZTE nubia Z5S και Meizu M1 note είναι αρκετά φτινότερα από το Xiaomi. Αυτό με την χωριτικότητα δεν το βλέπω σαν πρόβλημα από την στιγμή που έχουν υποδοχή για microSD. Απλά δεν ξέρω που να καταλήξω γιατί πάνω κάτω είναι τα ίδια και από εταιρίες εχω ακούσει περισσότερο την Xiaomi και ZTE αλλά δεν ξέρω αν μετράνε τόσο.

Meizu, Xiaomi και Huawei είναι υπερεγγύηση για το θέμα ποιότητας και υποστήριξης λογισμικού (και η Vivo επίσης αλλά είναι πολύ πάνω από το budget των περισσότερων). Το Huawei ήδη δουλεύει L, το Xiaomi έχει custom L και περιμένει την official και το Meizu την παίρνει την Τρίτη που μας έρχεται. Τα ZTE γενικά είναι αξιόπιστα τηλέφωνα αλλά έχουν ποιο αραιά updates. Από άποψη updates η Meizu κάνει εβδομαδιαία αναβάθμιση λογισμικού και γενικά θεωρείται ως η ποιο θερμόαιμη στο θέμα αυτό. 

Από άποψη ποιότητας υλικών και συναρμογής όλα τους είναι εξαιρετικά. Οι συγκεκριμένες εταιρίες επίσης δεν κάνουν εκπτώσεις στο θέμα κεραίας και ακουστικών σημείων των συσκευών τους. Οπως έχω πει και σε άλλα ποστ, δεν είναι μόνο τα ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν μια συσκευή. Αν ενδιαφέρεσαι για το SAR επίσης η Meizu έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα σε όλες τις συσκευές της.

Γενικά πάρε κάποια συσκευή από αυτές τις εταιρίες και δεν θα έχεις κανένα θέμα πουθενά. Εντάξει τώρα άμα είσαι άτυχος και πετύχεις σε καμιά αστοχία υλικού είναι άλλο πράγμα.  

Δημοσ.

Meizu, Xiaomi και Huawei είναι υπερεγγύηση για το θέμα ποιότητας και υποστήριξης λογισμικού (και η Vivo επίσης αλλά είναι πολύ πάνω από το budget των περισσότερων). Το Huawei ήδη δουλεύει L, το Xiaomi έχει custom L και περιμένει την official και το Meizu την παίρνει την Τρίτη που μας έρχεται. Τα ZTE γενικά είναι αξιόπιστα τηλέφωνα αλλά έχουν ποιο αραιά updates. Από άποψη updates η Meizu κάνει εβδομαδιαία αναβάθμιση λογισμικού και γενικά θεωρείται ως η ποιο θερμόαιμη στο θέμα αυτό. 

Από άποψη ποιότητας υλικών και συναρμογής όλα τους είναι εξαιρετικά. Οι συγκεκριμένες εταιρίες επίσης δεν κάνουν εκπτώσεις στο θέμα κεραίας και ακουστικών σημείων των συσκευών τους. Οπως έχω πει και σε άλλα ποστ, δεν είναι μόνο τα ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν μια συσκευή. Αν ενδιαφέρεσαι για το SAR επίσης η Meizu έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα σε όλες τις συσκευές της.

Γενικά πάρε κάποια συσκευή από αυτές τις εταιρίες και δεν θα έχεις κανένα θέμα πουθενά. Εντάξει τώρα άμα είσαι άτυχος και πετύχεις σε καμιά αστοχία υλικού είναι άλλο πράγμα.  

ΚΑι η Xiaomi έχει εβδομαδιαία ανανέωση των rom, πλήρως ελληνικοποιημένες, με υποστήριξη από μία μεγάλη κοινότητα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις και 1η στην Κίνα, όταν οι άλλες κινέζικες τρέχουν από πίσω (πρώτη και δεύτερη παγκοσμίως είναι η Apple & Samsung).

Στ' άλλα συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Γεια σάς, μπορείτε να βοηθήσετε? Έχουμε 2 Xiaomi red rise 1s & mi3,Κ τα 2 κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν ειδοποιούν για τα μυνήματα στο Viber, Messenger(Facebook) ,talk(Gmail) ,αν δεν μπεις μέσα στην εφαρμογή, δεν ξέρεις αν έχεις καινούργια μυνήματα.Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση?

Δημοσ.

Γεια σάς, μπορείτε να βοηθήσετε? Έχουμε 2 Xiaomi red rise 1s & mi3,Κ τα 2 κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν ειδοποιούν για τα μυνήματα στο Viber, Messenger(Facebook) ,talk(Gmail) ,αν δεν μπεις μέσα στην εφαρμογή, δεν ξέρεις αν έχεις καινούργια μυνήματα.Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση?

Στις ειδοποιήσεις τι έχεις ενεργοποιήσει!? Επίσης στη διαχείριση, τις έχεις βάλει στην αυτόματη έναρξη!?
Δημοσ.

Μπορείτε να μου πείτε που να μπω βήμα βήμα κ τι να ενεργοποιήσω, γιατί δεν είχα καταργήσει κάτι. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεσαι για το SAR επίσης η Meizu έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα σε όλες τις συσκευές της.

Ήταν αυτό που έξαχνα να βρω σε αυτά τα μοντέλα.

Έχω καταλήξει ανάμεσα σε Meizu και Xiaomi οπότε θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα αποφασίσω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...