Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..πρωτη φορα στο forum εδω..λοιπον αγορασα προσφατα ενα dell inspiron 3542..δεν εχω κανενα θεμα απλα οταν παταω το power button ανοιγει με τη δευτερη φορα το laptop..δλδ αναβει στιγμιαια το φωτακι led αλλα δεν ανοιγει το laptop..εχει τυχει σε κανεναν αλλον?ευχαριστω..

Δημοσ.

ναι αυτο θα κανω απλα ειχε κλεισει η dell..το ιδιο πηρα αλλα με 8ram και 1t σκληρο,νομιζω στα 580€ ειναι καλη τιμη..με αγχωνει λιγο το κουμπι :)

Δημοσ.

ναι αυτο υπεθεσα κι εγω αλλα ετυχε 4 φορες! τεσπα μιλησα με την dell και θα ερθει τεχνικος να το δει! μαλλον θα μου αντικαταστησει το κουμπι..

Δημοσ.

99% θα στο αντικαταστήσει μην το ψάχνεις.

Αν θες και έχει χρόνο ο τεχνικός ας σου κάνει κ έναν εσωτερικό καθαρισμό,ετσι κ αλλιώς θα το ανοίξει που θα το ανοίξει.

Δημοσ.

πριν ενα μηνα το πηρα, σιγουρα δε χρειαζεται καθαρισμο!απλα αγχωνομαι γιατι το ιδιο μου εκανε στο 6ετιας toshiba οταν εκαψε μητρικη!πατησα το κουμπι,αναβοσβησε το λαμπακι και παρεδωσε πνευμα..

Δημοσ.

Είναι θέμα τύχτης καθαρά δεν συμβαίνει μονο σε εσένα , αμα ψάξεις λίγο θα διαβάσεις για πολλές παρόμοιες περιπτώσεις

Δημοσ.

τελικα η dell πρεπει να εχει το καλυτερο σερβις..χθες τους πηρα τηλεφωνο και σημερα ηρθε και μου το αλλαξε..τωρα θα δειξει η πορεια!και σ'αυτες τις παρομοιες περιπτωσεις ηταν απλα το κουμπι,δλδ θεμα επαφης?

• Like 1
Δημοσ.

ισχύει για το σέρβις,αν έχεις εγγύηση next business day,την επόμενη μέρα είναι στον χώρο σου για την επισκευή.

πιθανότατα να χάλασε η επαφή είτε το κουμπί να μην έκανε καλή επαφή με το πλακετάκι.

ό,τι και να ήταν έγινε αντικατάσταση.

Δημοσ.

η αντικατασταση εγινε αλλα τωρα μου βγαζει μια ασπρη γραμμη στην ακρη της οθονης!αρχιζω και τα παιρνω στο κρανιο :mad: τελικα ισως το προβλημα να ειναι πιο σοβαρο..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι να πω εχω ακουσει καλα λογια για dell αλλα σ'εμενα τυχανε ολα μαζι! τουλαχιστον ερχονται σπιτι και μου αλλαξανε και την οθονη τελικα (2 μηνων λαπτοπ , γι'αυτο το κανω θεμα!) ητανε προβλημα οθονης γιατι με το printscreen δεν φαινοταν η γραμμη οποτε δεν ηταν τιποτα καρτα γραφικων..

αλλο θεμα που εχω(ναι εχει κι αλλο θεμα!!!   :cry:  στην εκκινηση οταν ανοιγει στην επιφανεια εργασιας αλλαζει η φωτεινοτητα..δλδ μεσα στα πρωτα 10 δευτερολεπτα η οθονη γινεται πιο σκουρα!  ειναι θεμα windows 8.1?! αυτο το κανει παντα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...