evoracing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα... Έχω το S7562 rooted, το έκανα restore σε εργοστασιακες και τώρα ανοίγει, επιλέγω γλώσσα, wifi και μετά μένει μαύρη η οθόνη δείχνοντάς μου απλά την μπάρα πάνω με την μπαταρία και τα σχετικά! τι να κάνω?
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ο μου εχει γινει αυτο καποια στιγμη με κακη ρομ, restart να φανταστω δοκιμασες ετσι; full wipe?
evoracing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Restart πολλές φορές.. Full wipe? (wipe data/factory-chache)??
evoracing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ναι τα έκανα και πάλι τίποτα :/ Άμα ξανά περάσω το firmware θα δουλέψει? Έχω και μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Baseband τώρα έχω S7562XXLJ3 άμα κατεβάσω firmware με S7562ODDBMF1 θα έχω θέμα? και το περνάω όπως κάνω root με το odin έτσι? 1
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 να σου πω, δεν ξερω, δυο smartphone εχω και τα δυο ειχανε τον τροπο τους, xda και περνα καμια ωραια cyanogen mod ξαναδοκιμασε factory restore παντος
euxoulhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ναι τα έκανα και πάλι τίποτα :/ Άμα ξανά περάσω το firmware θα δουλέψει? Έχω και μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Baseband τώρα έχω S7562XXLJ3 άμα κατεβάσω firmware με S7562ODDBMF1 θα έχω θέμα? και το περνάω όπως κάνω root με το odin έτσι? ξαναπερνα καποια στοκ ρομ δεν θαχεις θεμα. και οχι δν θαχεις αν περασες αλλο fw. ναι το περνας μεσω odin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα