funbreaker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Προσπαθώ να βάλω windows xp σε αυτό το μηχάνημα. Βάζω το cd εγκατάστασης και δεν βλέπει τον δίσκο. Τί μπορώ να κάνω?
discoboyminimal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ενω με τα win 7 μπορει? κανε ενα reset bios. setαρε σωστα τις ρυθμισεις σου στο bios. δοκιμασε με ενα αλλο cd. --- μετα δοκιμαζεις τον δισκο σου αν ειναι ζωντανος σε ενα αλλο μηχανημα με hdsentinel. και τελος δοκιμαζεις και εναν αλλο hdd στο τωρινο σου μηχανημα για να μας πεις αν αυτον τον βλεπει.
funbreaker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεί ούτε με 7. Νομίζω πως λείπουν οι sata drivers και δεν έχει και δισκέτα. Δοκιμάζω ενσωμάτωση με το nLite. Ο δίσκος πάντως είναι οκ, τον έλεγξα με live cd.
discoboyminimal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 παιξε με ide βρε. sata ειναι ο σκληρος?
funbreaker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 παιξε με ide βρε. sata ειναι ο σκληρος? Ναι μάλλον, δεν έχω ανοίξει το κουτί και το αποφεύγω γιατί είναι παράξενο. Δοκίμασα με το nLine, έγραψα νέο δίσκο εγκατάστασης αλλά δεν τα κατάφερα να το κάνω να δει τον δίσκο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο κατά την εγκατάσταση με τον νέο δίσκο. F6 πατάω ή το αφήνω και το κάνει μόνο του? Συνεχίζω να το παλεύω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Από αυτές τις ρυθμίσεις στο bios λέτε να αλλάξει κάτι? Τί να επιλέξω? Αρχικά ήταν native. Επίσης κατέβασα τους sata drivers για να τους ενσωματώσω στο cd εγκατάστασης των windows. Έχει μέσα όλα αυτά Τι να διαλέξω? Όταν γράψω το νέο cd κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια για να δει τους drivers? Ας βοηθήσει κάποιος γιατί δεν την παλεύω άλλο.
discoboyminimal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 υπομονη φιλε δεν ξερω πως περνας - βρισκεις τους driver μεσα απο το cd. αλλα ρε συ, δεν θα πρεπε να υπαρχει προβλημα! κατι raid και κατι scsi θελουν να φωρτωσεις ξεχωριστα drivers.. περιμενε να σου πει και κανας αλλος γνωμη.
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τι να διαλέξω? Όταν γράψω το νέο cd κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια για να δει τους drivers? Ας βοηθήσει κάποιος γιατί δεν την παλεύω άλλο. Θες τα αρχεία που είναι στον φάκελο floppy image ,αν τα περάσεις με το nlite δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο,από την στιγμή που είναι οι σωστοί driver θα βρει τον δίσκο και θα προχωρήσει.
funbreaker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Κι όμως δεν γίνεται τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, ίσως να μην είναι σωστοί οι drivers. Αυτό που έκανα ήταν να εγκαταστήσω xp σε ένα παρόμοιο μηχάνημα αλλά ΟΧΙ ίδιο 100% και να πάρω image με το acronis. Έκανα restore και δουλευει όντως απλά λείπουν κάποιοι drivers που πρέπει τώρα να βρω και δεν βρίσκω. Έχω δοκιμάσει 800 drivers που βρήκα και υποτίθεται πως είναι οι σωστοί όμως δεν τους δέχεται. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πατέντα που έκανα?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασε αυτο mπας και βγαλεις ακρη... https://www.drivereasy.com/
soteras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ο σκληρός σαν σκληρός δούλευε πριν? αν βάλεις το χέρι σου πάνω στο σκλερό νιώθεις να γυρνάει τίποτα μέσα?
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ο σκληρός σαν σκληρός δούλευε πριν? αν βάλεις το χέρι σου πάνω στο σκλερό νιώθεις να γυρνάει τίποτα μέσα? Αφού μας λέει ο άνθρωπος ότι έκανε ακόμα και clone πάνω του και δούλεψε,ο δίσκος είναι οκ driver χρειάζεται. 1
funbreaker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αφού μας λέει ο άνθρωπος ότι έκανε ακόμα και clone πάνω του και δούλεψε,ο δίσκος είναι οκ driver χρειάζεται. Μετά από πολύωρες και αγωνιώδεις προσπάθειες έχω βρει τους περισσότερους drivers, έχουν μείνει όμως 2 που δεν τους βρίσκω με τίποτα. Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω άπειρους από το internet που υποτίθεται πως είναι οι σωστοί αλλά δεν τους δέχεται. Προσπαθώ τώρα να βρώ κάποιο εργαλείο εύρεσης. Υπάρχει κανένα δωρεάν? Γιατί αυτό που προτάθηκε παραπάνω αν δεν το αγοράσεις δεν στην κάνει την δουλειά.
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει το unknown device identifier που κοιτάει τι κωδικό βγάζει η συσκευή και σε βοηθάει στο ψάξιμο. Και το driver pack solution που είναι αρκετά καλό αλλά σου αλλάζει της ιδιότητες που λένε για τον κατασκευαστή (oem info) ώστε να δείχνει το logo/σελίδα τους.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 γιατι δε δοκιμαζεις το compatible mode για sata απο το bios? κατα 99% τα xp τα υποστηριζουν
funbreaker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό, αλλά τεικά τα κατάφερα με χειροκίνητο ψάξιμο με τα στοιχεία απ το device identifier. Το driver pack solution μου έβγαζε ότι τους έχω όλους τους drivers. Παίζει να έχω εγκαταστήσει άχρηστη σαβούρα με τόσες προσπάθειες. Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν υπάρχει σαβούρα και να καθαρίσω κάπως το σύστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα