mourmouras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ψάχνω wifi usb να έχει εμβέλεια 5 χιλιόμετρα. 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ψάχνω να πάω στο φεγγάρι με το παπί μου (100cc) Πλάκα πλάκα, μόνο κανένα πιάτο θα μπορούσε να σου κάνει δουλεια, αλλά θα ήθελε και ο πομπός ένα παρόμοιο. Και σίγουρα όχι απο usb!
Beastakos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος ο mourmouras έχω να πω εγώ! Εγώ παλεύω να πιάσω wifi απο κάτι δορυφόρους με το usb μου, μόλις τα καταφέρω θα δώσω λεπτομέρειες.
EllhnasEll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πιάνω από 4.2 χιλιόμετρα μακριά wifi και είμαι μια χαρά. Να'ναι καλά ο γείτονας!
Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πιάνω από 4.2 χιλιόμετρα μακριά wifi και είμαι μια χαρά. Να'ναι καλά ο γείτονας! Γειτονική πόλη/χωριό εννοείς! 1
EllhnasEll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ε δεν ρωτιούνται τέτοια πράγματα..μας τρολλάρει ο ts Εδώ με το ζόρι πιάνεις από 10 μέτρα μακριά, 5 χιλιόμετρα θέλει και αυτός;
mourmouras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ΥΠΑΡΧΕΙ USB ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΛΩ Σιγουρος ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 5 χιλιόμετρα.. ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ Φάνε ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ 5...
jkoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που αναφέρουν οι συσκευές, για συνδέσεις σε μεγάλες αποστάσεις, είναι μεν αλήθεια αλλά η μισή. Αυτό που δεν γράφουν, είναι ότι για να έχεις επιτυχή ασύρματη ζεύξη, χρειάζονται 2 ίδιες συσκευές, μία σε κάθε θέση. Μόνο με μία, δουλειά δεν γίνεται. Και εν πάση περιπτώσει, αντί για usb καλύτερα είναι χρήση κανονικού εξωτερικού ΑΡ.
arc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ΥΠΑΡΧΕΙ USB ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΛΩ Σιγουρος ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 5 χιλιόμετρα.. ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ Φάνε ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ 5... Πρωτίστως μην γράφεις κεφαλαία. Από εκεί και πέρα κλασσική usb wifi που να κάνεις επικοινωνία με άλλο ασύρματο στα 5χλμ αποκλείεται, εκτός αν πομπός και δέκτης εκπέμπουν σε ισχύ μπολικά Watt (δεν γίνεται). Ακόμα και ο πομπός να ειναι κατευθυντική κεραία (να εστιάζει εκεί που εισαι εσύ, με απλή κλασσική κεραία wifi πάλι δεν θα κάνεις δουλεια. Αν θες ασύρματη στα 5km θες link με 2 κατευθυντικές κεραίες να κοιτά η μια την αλλη. Γίνεται, αλλά θες ειδικο εξοπλισμο. Πες μας και το Link που ειδες, γιατί μου μυρίζει μουφα. 2
arc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μου μυριζει δελαπορτα... Τωρα που το λες.... Φαίνεται ξεπουλησε τα wifi bubble που σταματά το wifi αυτόματα στα όρια του τοίχου και τώρα ψαχνει επενδυτες για να φτιάξει usb wifi στα 5 χλμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 καλησπερα, δοκιμασε αυτη την εταιρεια http://www.alfa.com.tw/product_category.php?pc=1 εχει και στο ebay... και θα κανεις τη δουλεια σου..
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 παμε πιο αναλυτικα. α.5 km μακρυα με την μια πλευρα να παιζει omni και εσυ να παιζεις κατευθυντικα δεν παιζει. β.μακρυα απο λυσεις του στυλ 6000mw http://www.ebay.com/bhp/kasens-6000mw τα οποια υποσχονται πολυ.απορω ποιος αφηνει να πουλανε τετοια πραγματα.βαζεις και μπιφτεκι απο πισω και το ψηνεις παραλληλα. γ.λυση θα βρεις σε ubiquiti πχ αλλα οπως ειπαμε πρεπει να ειναι και οι 2 πλευρες ετσι. η alfa Καλη αλλα παιζει 1000mw και επισης δεν λεει κατι αν δεν ειναι κατευθυντικη οπως ειπαμε ειναι παλι και η αλλη πλευρα. κοινως το ξαναλεω για 18η φορα αν η αλλη πλευρα δεν εχει κατι αντιστοιχο δεν θα παιξεις ποτε εκτος αν η αλλη πλευρα παιζει καμια 20 watt:p πανω απο 100mw ειναι παρανομοο στα 2,4 ghz.επισης σε τετοια Links πας στα 5 ghz που επιτρεπονται παραπανω mw αλλα το βασικο να μην εχεις παρεμβολες αφου τα 5ghz ειναι πιο ανετα.μπες στο site της ubiquiti και δες για προιοντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα