Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro Repair Extension Program for Video Issues

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό νέο για πολλούς! Μπράβο στην apple για αυτή την κίνηση!

(νομίζω υποχρεώθηκε να το κάνει λόγω δικαστηρίου αλλά όπως και να 'χει είναι θετικό)

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα 15" Macbook Pro late 2011 και από τότε που αναβάθμισα σε Yosemite αραιά και που σε μερικά σημεία στην οθόνη χαλάει η εικόνα, εμφανίζονται γραμμές και τετραγωνάκια αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα εξαφανίζονται. Όπως είπα το κάνει πολύ σπάνια και θεώρησα πως είναι glitch του Yosemite. 

Βλέποντας αυτή την ανακοίνωση αναρωτιέμαι αν έχει και το δικό μου Macbook πρόβλημα. Πριν 1-2 χρόνια, καθότι δεν είχα πλέον εγγύηση, άλλαξα τον σκληρό μόνος μου με έναν SSD. Αν πάω το Macbook στο service θα με καλύψει ή επειδή το άνοιξα θα πρέπει να χρεωθώ το κόστος? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα 15" Macbook Pro late 2011 και από τότε που αναβάθμισα σε Yosemite αραιά και που σε μερικά σημεία στην οθόνη χαλάει η εικόνα, εμφανίζονται γραμμές και τετραγωνάκια αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα εξαφανίζονται. Όπως είπα το κάνει πολύ σπάνια και θεώρησα πως είναι glitch του Yosemite. 

Βλέποντας αυτή την ανακοίνωση αναρωτιέμαι αν έχει και το δικό μου Macbook πρόβλημα. Πριν 1-2 χρόνια, καθότι δεν είχα πλέον εγγύηση, άλλαξα τον σκληρό μόνος μου με έναν SSD. Αν πάω το Macbook στο service θα με καλύψει ή επειδή το άνοιξα θα πρέπει να χρεωθώ το κόστος? 

Ευχαριστώ

Ρωτά τους νομίζω δεν θα σου δημιουργήσουν προβλήματα .
Δημοσ.

Ρωτά τους νομίζω δεν θα σου δημιουργήσουν προβλήματα .

Αν συνεχιστεί το πρόβλημα, θα βάλω επάνω τον δικό του σκληρό και θα τους το πάω. Θα με ενημερώσουν όμως αν χρειαστεί να πληρώσω ή θα μου δώσουν τον λογαριασμό απευθείας? Υπάρχει κανένας με ανάλογη εμπειρία?

Δημοσ.

Οχι , δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Ο σκληρος δισκος θεωρειται user replaceable part και δεν χανεται η εγγυηση αν τον αλλαξει ο χρηστης.

Δημοσ.

Οχι , δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Ο σκληρος δισκος θεωρειται user replaceable part και δεν χανεται η εγγυηση αν τον αλλαξει ο χρηστης.

Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και με την RAM, γιατί σκεφτόμουν να την αναβαθμίσω και αυτή...

Δημοσ.

Ναι , ram και σκληρος ειναι τα 2 μονα user replaceable parts και δεν χανεται η εγγυηση αν τα αλλαξει ο χρηστης.

Τέλεια, αν συνεχιστεί το πρόβλημα, θα το πάω για service. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...