dkotanid Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 https://www.apple.com/support/macbookpro-videoissues/ μετά τις 27 Φεβρουαρίου ίσως ισχύσει και για την Ελλάδα! 3
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Πάρα πολύ καλό νέο για πολλούς! Μπράβο στην apple για αυτή την κίνηση! (νομίζω υποχρεώθηκε να το κάνει λόγω δικαστηρίου αλλά όπως και να 'χει είναι θετικό)
bratsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Euτηχως το δικο μου ειναι 13' αν και μοντελο 2011 και δεν εχει αποκλειστικη καρτα γραφικων, οποτε την γλυτωσα '-'
jardan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, έχω ένα 15" Macbook Pro late 2011 και από τότε που αναβάθμισα σε Yosemite αραιά και που σε μερικά σημεία στην οθόνη χαλάει η εικόνα, εμφανίζονται γραμμές και τετραγωνάκια αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα εξαφανίζονται. Όπως είπα το κάνει πολύ σπάνια και θεώρησα πως είναι glitch του Yosemite. Βλέποντας αυτή την ανακοίνωση αναρωτιέμαι αν έχει και το δικό μου Macbook πρόβλημα. Πριν 1-2 χρόνια, καθότι δεν είχα πλέον εγγύηση, άλλαξα τον σκληρό μόνος μου με έναν SSD. Αν πάω το Macbook στο service θα με καλύψει ή επειδή το άνοιξα θα πρέπει να χρεωθώ το κόστος? Ευχαριστώ
atheatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, έχω ένα 15" Macbook Pro late 2011 και από τότε που αναβάθμισα σε Yosemite αραιά και που σε μερικά σημεία στην οθόνη χαλάει η εικόνα, εμφανίζονται γραμμές και τετραγωνάκια αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα εξαφανίζονται. Όπως είπα το κάνει πολύ σπάνια και θεώρησα πως είναι glitch του Yosemite. Βλέποντας αυτή την ανακοίνωση αναρωτιέμαι αν έχει και το δικό μου Macbook πρόβλημα. Πριν 1-2 χρόνια, καθότι δεν είχα πλέον εγγύηση, άλλαξα τον σκληρό μόνος μου με έναν SSD. Αν πάω το Macbook στο service θα με καλύψει ή επειδή το άνοιξα θα πρέπει να χρεωθώ το κόστος? Ευχαριστώ Ρωτά τους νομίζω δεν θα σου δημιουργήσουν προβλήματα .
jardan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ρωτά τους νομίζω δεν θα σου δημιουργήσουν προβλήματα . Αν συνεχιστεί το πρόβλημα, θα βάλω επάνω τον δικό του σκληρό και θα τους το πάω. Θα με ενημερώσουν όμως αν χρειαστεί να πληρώσω ή θα μου δώσουν τον λογαριασμό απευθείας? Υπάρχει κανένας με ανάλογη εμπειρία?
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Οχι , δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ο σκληρος δισκος θεωρειται user replaceable part και δεν χανεται η εγγυηση αν τον αλλαξει ο χρηστης.
jardan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Οχι , δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ο σκληρος δισκος θεωρειται user replaceable part και δεν χανεται η εγγυηση αν τον αλλαξει ο χρηστης. Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και με την RAM, γιατί σκεφτόμουν να την αναβαθμίσω και αυτή...
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ναι , ram και σκληρος ειναι τα 2 μονα user replaceable parts και δεν χανεται η εγγυηση αν τα αλλαξει ο χρηστης.
jardan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ναι , ram και σκληρος ειναι τα 2 μονα user replaceable parts και δεν χανεται η εγγυηση αν τα αλλαξει ο χρηστης. Τέλεια, αν συνεχιστεί το πρόβλημα, θα το πάω για service. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
leukonas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εχει κάνει κανείς χρήση του προγράμματος αυτού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα