innersilence Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, πρόσφατα πήρα ένα κινητό Lenovo (και καλά) από Ali Express. Επειδή δεν ξέρω το SAR του κινητού θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το μετρήσω. Φαντάζομαι θα χρειάζεται κάποιο ειδικό όργανο ή κάτι τέτοιο. thank you!
GianniSM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορείς να το μετρήσεις μόνος σου αλλά το παλικάρι πιο πάνω εξήγησε πως δεν χρειάζεται κιόλας
innersilence Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Πιο πήρες φίλε μου;; έχεις λινκ; Βεβαίως. Site: Εδώ είσαι!!! Κι εγώ θεωρώ πως δεν έχω κάποιο τρόπο αλλά σκέφτομαι πως αν είναι να φυτρώσει κανά χέρι στο αυτί, να το αφήσω στην άκρη (το κινητό σε benchmark που του έβαλα έτσι για πλάκα να κάνω τα σπάει...)
leo06 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Βεβαίως. Site: Εδώ είσαι!!! Κι εγώ θεωρώ πως δεν έχω κάποιο τρόπο αλλά σκέφτομαι πως αν είναι να φυτρώσει κανά χέρι στο αυτί, να το αφήσω στην άκρη (το κινητό σε benchmark που του έβαλα έτσι για πλάκα να κάνω τα σπάει...) φαντάζομαι ξέρεις οτι δεν είναι original lenovo αλλά κλώνος του galaxy alpha
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Σορυ φίλε μου το κινητό είναι κλώνος δεν υπάρχει αυτο το μοντέλο. Και τα χαρακτηριστικα του είναι ψεύτικα, όπως και αυτά που βλέπεις στο benchmark ψεύτικα είναι. Το θέμα είναι γιατί να αγοράσει κάποιος κλώνος και να μην πάρει κάποιο κανονικό λενοβο ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το σκεπτικό. Το Sar τώρα ούτε αυτός που το έφτιαξε δεν το ξέρει. Το γνήσιο s660 έχει SAR head 0.324 body 0,214. Και είναι αυτό http://www.vickmall.com/lenovo-s660-smartphone-quad-core-mtk65823g-wcdma-8gb-rom-4-7-inch-ips-screen-with-3000mah-battery.html
arc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Βεβαίως. Site: Εδώ είσαι!!! Κι εγώ θεωρώ πως δεν έχω κάποιο τρόπο αλλά σκέφτομαι πως αν είναι να φυτρώσει κανά χέρι στο αυτί, να το αφήσω στην άκρη (το κινητό σε benchmark που του έβαλα έτσι για πλάκα να κάνω τα σπάει...) φαντάζομαι ξέρεις οτι δεν είναι original lenovo αλλά κλώνος του galaxy alpha Σίγουρα δεν ειναι lenovo. Δες το αυθεντικό lenovo s660 (εικόνα - χαρακτηριστικά) στα links παρακάτω. Αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει επισημη πηγή για το sar του συγκεκριμένου κινητου γιατί ειναι μια αγνωστη κινεζια. Όσον αφορά το «φυτρωμα χεριών/ποδιών» δες το παρακάτω βιντεο, ειναι πολύ διαφωτιστικό http://www.gsmarena.com/lenovo_s660-6157.php http://www.minideal.net/lenovo-s660-smartphone-mtk6582-quad-core-3g-wcdma-8gb-rom-with-4-7-inch-ips-screen.html
innersilence Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το sar για το lenovo τα είδα κι εγώ. Από την άλλη τα hardware αυτά που έχει μέσα...τα έψαξα με διαφορετικά app και είναι όλα αληθινά. Δε μπορεί 3 διαφορετικά app να βγάζουν το ίδιο πράγμα. anyway. δεν πειράζει.δεν περιμένα βασικά να βρω τρόπο να το μετρήσω. thank you όπως και να χει φαντάζομαι ξέρεις οτι δεν είναι original lenovo αλλά κλώνος του galaxy alpha Oh yes (ξέρω πως 100% δεν είναι original κινητό lenovo κλπ)
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αληθινά τα χαρακτηριστικα ούτε μια στο εκατομμύριο. Ο επεξεργαστής αυτός υποστήριζει μέχρι 2 ραμ και μέχρι 2GHZ ταχύτητα. Δυστυχώς φίλε μου την πάτησες, κράτα το όσο αντέξει
innersilence Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αληθινά τα χαρακτηριστικα ούτε μια στο εκατομμύριο. Ο επεξεργαστής αυτός υποστήριζει μέχρι 2 ραμ και μέχρι 2GHZ ταχύτητα. Δυστυχώς φίλε μου την πάτησες, κράτα το όσο αντέξει Η αλήθεια είναι πως το πήρα για τη μάνα μου μπας και αντέξει κανά χρόνο. Ψάχνονται βέβαια μία στο net ο MTK6592 είναι λένε octa-core.
leo06 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως το πήρα για τη μάνα μου μπας και αντέξει κανά χρόνο. Ψάχνονται βέβαια μία στο net ο MTK6592 είναι λένε octa-core. ναι αλλά φτάνει μεχρι 2GHz και όχι 2.5 και η 4gb ram αν είναι 2 να είσαι ευχαριστημενος γιατί 4 αποκλείεται να είναι
innersilence Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Site: Photo1 Site: Photo2 Site: Photo3 Site: Photo4 Σας παραθέτω, πριν πέσω για ύπνο τις φωτό από το κινητό , έτσι για την τιμή των όπλων. Ελπίζω έως το καλοκαίρι να ζει το κινητό. thanx guys
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασε και το cpuz από play store να δούμε τι λέει και αυτό. Απίστευτοι αυτοί οι Κινέζοι.
Pseudonumo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, πρόσφατα πήρα ένα κινητό Lenovo (και καλά) από Ali Express. Επειδή δεν ξέρω το SAR του κινητού θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το μετρήσω. Φαντάζομαι θα χρειάζεται κάποιο ειδικό όργανο ή κάτι τέτοιο. thank you! και δες και μια συζήτηση που είχαμε παρόμοια. Μετά, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, έτσι κι αλλιώς επίσημες στατιστικές έρευνες δεν υπάρχουν για να επιβεβαιώσουν τη μία ή την άλλη άποψη. Site: Photo1 Site: Photo2 Site: Photo3 Site: Photo4 Σας παραθέτω, πριν πέσω για ύπνο τις φωτό από το κινητό , έτσι για την τιμή των όπλων. Ελπίζω έως το καλοκαίρι να ζει το κινητό. thanx guys τώρα όντως έχει 8πύρηνο και πιάνει τέτοια σκορ?
maddoctor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ότι εφαρμογή και να βάλεις, θα βλέπεις πειραγμένα χαρακτηριστικά. Τα υπεύθυνα αρχεία είναι σ' ένα φάκελο, αλλά πρέπει να είσαι root για να τα δεις. Αν πας να κάνεις validation με το cpuz και σε συνδυασμό με αυτό, ίσως δεις μερικά από τα αληθινά χαρακτηριστικά. Επίσης εάν προσπαθήσεις να βάλεις νέα rom για Lenovo S600, εννοείται θα φας πόρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα