Προς το περιεχόμενο

........

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας...το forum για ποιο λογο ειναι??για ειδημονες?γιατι βλεπω αρχαριους σας εμενα απαντατε μπολυ σπανια...

Δημοσ.

που ακριβώς είχες κάνει θέμα και σε τί;

ενημερωτικά κανονικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κανέναν.

όπως επίσης και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει όλα τα προβλήματα γενικότερα.

Απο κει και πέρα,αν έχεις κάποιο εξειδικευμένο πρόβλημα μπορεί να μην γνωρίζει κανείς τι να κάνεις.Απ το να σου λέγαμε εικασίες κάνε το ένα κάνε το άλλο και να μην γινόταν τίποτα αρκετός κόσμος(όπως και εγώ)απλά δεν απαντάμε.Όχι για να μη γίνουμε ρεζίλι η κάτι άλλο αλλά για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση

Δημοσ.

που ακριβώς είχες κάνει θέμα και σε τί;

ενημερωτικά κανονικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κανέναν.

όπως επίσης και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει όλα τα προβλήματα γενικότερα.

Απο κει και πέρα,αν έχεις κάποιο εξειδικευμένο πρόβλημα μπορεί να μην γνωρίζει κανείς τι να κάνεις.Απ το να σου λέγαμε εικασίες κάνε το ένα κάνε το άλλο και να μην γινόταν τίποτα αρκετός κόσμος(όπως και εγώ)απλά δεν απαντάμε.Όχι για να μη γίνουμε ρεζίλι η κάτι άλλο αλλά για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση

καλησπερα..εχω ανοιξει ενα θεμα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε...δεν εχω απαιτησεις...

Δημοσ.

καλησπερα σας...το forum για ποιο λογο ειναι??για ειδημονες?γιατι βλεπω αρχαριους σας εμενα απαντατε μπολυ σπανια...

Αναρωτιέμαι αν με το θέμα και το μήνυμα σου, προσπαθείς να διεγείρεις το φιλότιμο κάποιων ή θες να εκφράσεις την οργή σου;

Απ'εκεί και πέρα οι συμμετοχή στο forum βασίζεται στον εθελοντικό και καλή θέληση κάποιων. Αν δεν παίρνεις απαντήσεις σημαίνει τρια πράγματα, είτε δεν εχει γίνει σωστά η ερώτηση ή δεν υπαρχει ελέυθερος χρόνος ή η λύση απαιτεί πραγματικα χέρια τεχνικου.

Αν θεωρείς οτι το forum δεν σε καλύπτει με άμεσο, αναλυτικό και λεπτομερες service και απαντήσεις, είσαι ελευθερος να αναζητήσεις βοήθεια σε άλλα μέρη (τεχνικό, άλλο forum, τους γονείς σου, κλπ).

Η αγνωμοσύνη σε εθελοντικές προσπάθειες δεν είναι οτι καλύτερο ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...